Operation utan bedövning

Idag gjorde jag en operation utan bedövning!

Eller kanske inte riktigt, men nästan.
Var hos fotvårdsspecialisten igen, min tå gillar nageltrång, att vara öm som fan (du typ snuddar med tån mot en vägg och blir "AAAAAAAAJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!" typ, xD) och infekterad, Mmmmmmummmms!
Så hon plågade mig lite, och skulle försöka ta bort en "tagg" på tån, som satt långt ner.. Det roliga var att jag var öm i övre delen, hahaha. Men när hon väl började grejja längre ner blev jag snabbt öm där med.
Hon sa "Snart har vi nästan gjort en nageltrångsoperation utan bedövning". Haha ja det var ju inte smärtfritt i alla fall.
Men hon är snäll, och gullig, så det gör inget. Hon tycker jag är väldigt duktig som sitter kvar och står ut och så, men som jag sa till henne, "vart ska jag ta vägen då?" Hahaha.

Hoppas nageln fixar sig nu, för om det fortsätter och fortsätter måste jag till doktorn påriktigt :( Och kanske dra ut nageln. Dra ut nageln är inget farligt med men bedövningen gör ont som F-A-A-A-N! Believe me, I know! Har redan gjort det twice, fast på andra foten, stortån.


FY fan vad ond bedövningen gör, haha, tänk dig att du vill skrika rakt ut, eller typ.. döda någon. Hon hade ingen bedövning, för hon gjorde ju ingen operation.. eller?


Det gör hon, fast utan bedövning, meeesar! Dock kan det göra ont, väldigt ont, hehehehe.



Hon tar ju bort nagelbiten på nått vänster men vet inte om hon rensar.. Ser ju inte vad hon gör, hehe. Men vet att hon ibland kan ta bort endel skinn.


Hon tar ju på bakteriedödande eller nått, eller iaf rengörande, sen lägger honm om tån.

Dock försöker hon vara så försiktig och snäll som möjligt så det inte ska göra massa ont.

Kommentarer
Postat av: ellen

AJ

2011-05-19 @ 10:45:37
URL: http://duumbass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0