Sista balträningen

Idag var sista vanliga balträningen innan balen, och Vasahallemn hade seriöst förvandlats till en bastu, haha. Alltså inte bara att det var varmt, utan det kändes verkligen som man gått in i en riktig bastu, haha.

Så fick vi lära oss en ny dans sådär sista träningen innan genrepet... Lagom lixom. Och den går huuuur snabbt som helst (typ ställ er och snurra runt så snabbt ni kan, så snabbt känns det nästan haha) och den tar ALDRIG slut, seriöst! Man dansade där och tyckte att nu, nuuu låter det som att det ska va slut! Nähe inte än.. men nuu då? Nehe, men nu? nu? nuuuuuu? Haha.

Menmen, förutom att vi inte dansade nån annan dans förutom överraskningsdansen efter den nya för mitt knä började krångla så gick det bra. Vi satt på läktaren tills vi skulle träna på överraskningsdansen och ställde oss bredvid när vi efter det skulle köra den nya igen, haha.

Så nu är man mysigt varm och svettig, och lagom trött haha.
Nu ska jag försöka fixa lite skolarbete och sen ta det lugnt. Det luktar nybakat också så vill sååå gärna baka typ scones, men vi har nog alldeles för lite mjöl, snyft! Men ska fixa så vi kan äta scones på morgonen på torsdag, då man ändå är ledig. Hihi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0