Pluggelipluggpluggplugg

Förlåt för att jag inte är så aktiv, skulle gärna vara mer aktiv men har inget intressant att skriva om direkt. vad gör jag om dagarna? Pluggar och sen är dålig på att plugga om vartannat. Sen hittar jag för tillfället inte vart mobilsladden till datorn är så blir svårt att föra över bilder. Ska leta fram den någon dag men orkar inte riktigt nu.
 
Jag har i alla fall verkligen bestämt mig för att äta mycket mer frukt och annat nyttigt, och att försöka äta mer över huvud taget. I någon eventuell pluggpaus i veckan ska jag nog se om jag kan baka lite bröd så jag kan ta med mackor (och även frukt då) till campus när jag släpar mig dit. Ska röra på mig mer - har en jäkla träningsvärk från då vi gymmade igår hahahaha. Mest i musklerna runt axlarna, men även lite i innerlåren.
 
Jag var nere på Ica förut och köpte bland annat lite bananer och äpplen. Ska nog göra lite fruktsallader ibland och så, gott med rätt frukter i! Meloner av olika slag, vindruvor, granatäppelkärnor... muuuuums!
Plockade även med mig ett par tunna gratistidningar med recept i. En från Arlaköket och en från Ica. Det fanns både intressanta matrecept, smoothierecept och olika frukostrecept så som müsli och bröd. Här ska det bli bättre matvanor, yeah!
Ska nog prata ihop mig med Conny nån dag och hitta lite recept att prova, och även prata om att äta bättre och nyttigare, för det vill vi båda ändå göra. Känner verkligen att jag kommer få mer energi och koncentrationsförmåga av att äta bättre och röra på mig mer.
 
.. Detta inlägg skrev jag igår, men precis när jag skulle publicera det bestämde sig datorn för att internet är inget den känner till, alls. Inte bara koppla ifrån sig från wifi utan inte erkänna att det finns nått alls att ansluta sig till. tack lixom kunde jag inte få postat inlägget först?
Orkar inte ändra alla termer till igår eller liknande, menmen.
Nu ska jag plugga, vi får se om jag orkar skriva nått mer sen. Sorry för långt inlägg..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0