Skoltrött

Har upptäckt att jag är jobbigt skoltrött. Yay lixom, i början av trean, haha.
Aja, det får la gå ändå, håhå.
Och The Mentalist har börjat igen, underbart! <3

Jag har världens bästa pjjkvän btw <3

blibb blibb

Det bubblar inom mig <3

Har haft en riktigt nice helg, har spenderats med min älskling och annat trevligt folk ^^
I fredags åkte vi till norrköping efter att ha hämtat upp susanne och lotta. Vi letade efter parkering, och åt på pizzeria (mums!). Vid åtta ungefär hade vi tagit oss till Blå Huset för vi tänkte se lottas killes bands första spelning (Offroads) men de skulle tydligen inte spela förän tio, så jag, älskling och susanne drog till nya torget (tror jag det va?) och såg Kalle Baah, vilket va rätt nice ^^ (det va underbart att slå med älsklings armar runt sig <3)
Sen bar det av till Blå Huset igen, där vi såg Offroads, vilket också va ganska nice ^^
Det var egentligen två band till som skulle spela, men när det andra började kände vi att våra öron blev lite dödade så först drog vi ut, sen till älskling och susannes kompisar Bumbi och Danne, vilka va trevliga ^^

Dagen efter, på lördagen, sprang vi på marknaden (jag, susanne och älskling, vi träffade dock folk från gårdagen lite också) ett par gånger, och vi alla hittade minst en sak ^^ Själv köpte jag en klänning.
På kvällen såg vi fyrverkeri som inte va imponerande, sen gick vi tre hem till mig och åt lasagne (vegetarisk o god) och drack efter det körsbärsvin, vilket är otroligt gott!

Susanne åkte hem på lördagsnatten, och på söndagen åkte jag och älskling hem till honom ett tag ^^

En allmänt trevlig helg, heeeeelt värd!

Förresten..

Det är väldigt varmt här inne, och jag vill ha mer te, plus att jag borde äta.
Och saknar Ellen, tycker hon kan springa hit, NU! Okej?

Plus att jag tycker det kan bli typ fredag efter tre, då jag nångång åter får träffa Conny. <3


Kollade igenom schemat lite på nätet förut, och såg att jag kommer ha mycket håltimmar och sånt, wihu sålänge det är tillsammans med Nea, då man har underbart sällskap + kan arbeta med PAt.

Jag borde ringa till Rappestad!

te är gott.

Och jag är kärare än någonsin. <3

whooopwhoop!

Hemma från Spanien, har avslutat mitt sommarjobb (Feriearbete på Möjetorp Hemtjänst (y)) och skolan har åter börjat, nice!
Eller ja det är iaf rätt nice att börja trean och åter igen se klassen, som har fått tillökning av två nya individer, trevlans!

Och har även haft underbara helger med min älskling, och har även haft trevliga kvällar då annat folk varit med, awesomeness of doom ^^ <3

Jag kommer säkert inte va så aktiv på bloggen (som jag varit hittills, *HOST*, men.. (a)) för börjar ju skooooolan, men ska försöka skriva lite då o då, för jag vet att alla mina typ -56 läsare skulle bli överlyckliga då.

Men.. vad ska jag skriva om?

RSS 2.0