Ryan Dunn

ÖVerallt på facebook och bilddagboken (nämen oj förlåt, dayviews) så ser man folk som är ledsna över att han dog.
Och att han tydligen var den vettigare av dom.

Men uppenbarligen var han väll inte det? Han drack alkohol och sen satte sig bakom ratten, det är ju urkorkat.
Jag har lite svårt att tycka synd om honom att han dog när han uppenbarligen i princip vållade sin egna död, och en till persons.

Och visst, det är väll synd att han dog på sitt sätt, men jag får ingen respekt för människor som är så otroligt korkade att dom sätter sig bakom ratten med alkohol i blodet. Någon sa att han inte var rattfull för han drack lite sånt och lite sånt och det kan inte ha kommit upp till 0.8 promille. Men hörrududu, vi har faktiskt en gräns på 0.2 promille i Sverige, och det av en anledning, tänkt på det? Det behövs inte mcket för att man ska påverkas vid körning.
Och gränsen kanske inte är 0.2 i USA, men vad spelar det för roll när man uppenbarligen påverkas ändå och kör av vägen? Igenom ett räcke. Sen in i träd och bilen fattar eld. Han åkte ju om annat antagligen liiite för fort, eller hur?




Kommentarer
Postat av: ellen

nu går de rykten om att de va fejk x)

2011-06-21 @ 12:32:14
URL: http://duumbass.blogg.se/
Postat av: Matilda

är man så korkad så man kör rattfull får man skylla sig själv, men ja visst är det ändå tragiskt

2011-06-21 @ 14:59:27
URL: http://minimojen.com
Postat av: Anonym

Om du inte läst det senaste så står det att han absolut inte var så full att han inte kunde köra, ägaren till baren kände till Dunn väl och hade inte låtit honom köra därifrån om han var full. Ingen vet vad det var som hände, och man håller på att utreda det just nu. Så att dra en förhastad slutsats om att det var för att han var full (och han var enligt barägaren inte så full att han inte kunde köra ordentligt) tycker jag inte att du ska göra. Ville bara säga det. :)

2011-06-21 @ 23:12:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0