Farligt värre

Sitter hemma hos pappa, framför Connys lilla lilla dator, medan han är ute och pysslar med sin bil.
Han kör den svarta Volvon nu, som gick igenom ombesiktningen igår. Och han ör jtteglad, den sötnöten. Han älskar verkligen den bilen, och den betyder massor för honom.

Igår när vi skulle hit strulade det däremot. På motorvägen lät nått konstigt, och helt plötsligt sa det "schadunk!" och det lätt som nått ramlade av, hehe. Men som tur var var vi nära avfarten, så vi åkte in på en mack. Först trodde vi att vi tappat ena bromsbelägget (men det visade sig sen att det satt kvar) men ena skruven till bromsoket var borta, och det höll typ på att åka av. Vi hade tur att det inte åkte av när vi körde i typ 140 eller nått på motorvägen. Hade ju slutat bra, lixom. Vi hade farit åt vänster, in i räcket, voltat voltat voltat och hamnat i diket på andra sidan motorvägen. Vi hade nog mått lagom bra då också.

Orkar inte dra hela historien vad som hände sen, men efter typ väldigt lång tid kom Connys pappa med nya skruvar och vi satte dit en av dom och skruvade åt den andra, som satt väldigt dåligt. Han som fixade med bilen måste missat att skruva åt dom, eller nått.
Efter två timmar då vi vart på dendär macken så åkte vi mot pappa, hehe.
Kom hit, åt, sen gick vi o la oss. men vi var riktigt trötta också.

Men man kan säga att vi i alla fall hade tur i oturen, hehe.
Vi får bara hoppas att vi lyckas ta oss till norrköping ikväll bara, vi ska på inflyttningsfest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0