Nolle-P och lite annat kul

Eller ja ska väl lite snabbt gå igenom några saker vi gjort nu när jag orkat föra över bilderna från kameran (ehum, mobilen) jag använt. Ingen vidare kvalité, men äschdå!
 
Togs väl typ första dagen tror jag, och första dagen var fin den. Vi möttes vid ett ställe (någonstans, eh) och fick våra fina glorior där vi skulle skriva våra namn på (och som alla vet heter jag ju Sosso, hihihi). Sedan gick vi till Folkets Park där det var lite introduktion och vi fick se de olika sektionernas fadderier. Sedan gick vi till universitetet där vi fick bli uppropade. Sedan hade vi lunch, och den en fejkföreläsning. Alltså han började babbla om logik, och matte. Och ja man satt där och undrade om det var ett skämt, och sen kom GudFadderiet in och ställde allt till rätta, haha. På kvällen var det grillkväll!
 
Detta är från onsdagen första veckan. Detta var från förfesten innan Nollediscot som var då. På bilden ser ni MPiRE som gückar för oss. Gückel är när några uppträder och har gjort om texter på kända låtar (eller ja dansar för den delen, men det har vi hittills bara sett från Y-Fadderiet). Det brukar vara väääldigt svinkul att lyssna på, haha.
 
Sedan har även Staben gücklat för oss, men kommer inte ihåg om det var samma kväll. Kanske, kanske inte.
 
Detta är en av lunchtävlingarna, andra lunchtävlingen tror jag allt (PackLing hade jag tydligen bara filmat lite på).
D-struction heter den, och går ut på att bygga upp torn av kartonger medan andra försöker skjuta ner dom med vattenballonger. På tal om PackLing, där var där vi skulle få plats så många som möjligt i en liten Nissan micra, på ca sisådär exakt 57 sekunder. Vi vann inte tyvärr, men vårat rekord detta år var 23 pers. Första gången hade jag ett arsle upptryckt i fejset och andra gången var jag upptryckt i taket mellan förarsätet och passagerarsätet, där det brukar finnas lampor dom där bak kan tända, haha.
 
Detta var på fulsittningen vi hade första söndagen (tror jag? eller om det var andra. Fast nä, första). Detta var från när blåsorkestern (eller nått, kommer inte ihåg namnet) kom och spelade för oss. Fejnfejnt ni!
 
 
Andra dagar hade man föreläsningar, och detta var från första kemiföreläsningen, håhå.
 
Förra onsdagen var det München Hoben, där man kan köpa sånnahära och fylla upp med öl. Eller cider som jag gjorde, eller läsk om man hellre vill ha det. Det var i alla fall svinigt roligt, även om jag och Sandra gärna gick til Häfvplatsen dom hade fixat (bara för MatNatare) bakom A-huset. Lyckades nästan häfva en hel öl! Och ja, det är svinkul. Men vi häfver bara lättöl. Ja det är ett sätt att bli full på lättöl, eftersom det kommer ner så snabbt i kroppen haha. Att häfva för starka saker kan vara farligt, man kan bli alkoholförgiftad.
Det finns även dom som utför seidelhävf (häver en hel sån som är på bilden).
 
Förra torsdagen hade vi pluggkväll på kvällen, här läser jag säkerthetsstuff för laborationer. Vi hade en dugga (litet test) på det i måndags, blev goodkääänd! Hade jag inte blivit det hade jag inte fått labba, hehe.
 
Här kom gamla GudFadderiet (dom från 2011) och sa att bebisGudfadderiet (dom som är vårat GF) har lekt att vara några de inte är. Så här fick generalen ett hästhuvud och fick galoppera iväg, hahaha.
 
Här får GudFadderisten Börje stå (på knä) framför generalen. Börja är den mest Fruktansvärda, den mest Fruktade, och framförallt den mest Fruktsamma, GudFadderisten. Hahahah. Men han hade misslyckats med sitt uppdrag, så han fick inte vara med längre. Han blev av med sin mantel och slängd över axeln hahahahah. hehe. håhå. hihi.
Han hade tydligen varit Nollan först, men sen hade han gjort nått dumt och dött en väldigt naturlig död - nämligen avrättning. Sedan hade han återuppstått och blivit GudFadderist. Eller nått i den stilen.
 
Fadderist Andreas hade visst fårskallen, oouuups?
Fast en fadderist kan ju aldrig ha fel!
 
Har han skägg? Är det gröönt? Han vet inte, för han ser det inte!
 
Sen blev bäbisGudFadderisterna matade, muuuuuums!
 
Skägget blev färgat grönt sen. Fint, jäääääääättefiint!
 
Sen fick dom otroligt barnvänliga skallror, från IKEA. (som de vid senare tillfällen då de träffade oss gick runt med, kunde ställa sig framför en och skallra med den och säga "gulligulliguuuuuull!" massa gånger hahaha).
 
Sedan var de trötta, och skulle åka iväg.
 
Denna bild är från efter SOF och Fortes Utedisko. Så kan det gå om det regnar och ens skor inte är så hela, höhöhö.
 
Tummen upp! På den guldiga lappen som sitter på det fina G-märket står det "påsatt av GudFadderiet" och sattes på av en av de gamla GudFadderisterna. Hade en på kinden också.
 
Oooch i måndags lekte vi massa lekar, eh. Denna var en då man skulle binda fast en godisnapp i slutet av ett snöre och binda fast snöret runt midjan så godisen hängde ner mellan ens ben framför en. Sen skulle man pendla den mot den som står böjd framför (inte använda händerna!) tills den lyckas få tag på den med munnen, eh. Man var i lag och en och en skulle göra't. Det var VÄLDIGT underhållande och det blev inte alls fel. Fint var det även när nån satte igång Gay Bar med Electric Six. Och kommentarer som "Den är för lång" "den är för kort!" "Antingen är den för lång eller för kort, jag får aldrig till det" HAHAHA åh. Eller när Jimmy o Anton körde, Jimmy bakom Anton och Anton inte orkade stå så längre o reste sig upp, o Jimmy ba "kom tillbaka pojk jag är inte klar med dig!"
 


Sen så pluggade man kemi. Och bilderna längst ner på blocket på första gången ritades då jag nån gång var väldigt road under en föreläsning, eh.
 
Och ja igår var det ju första labben. Såhär fint blev resultatet! det ska stå med ett urglas över tills nästa labtillfälle, och då ska det analyseras.
 
För övrigt cyklar i princip alla på campus. Tycker ni detta är många cyklar? Ni har fel, det är lite. För detta är bara en LITEN del. Hehehehe.
 
Ritade även ögon idag på kemiföreläsningen. Blev lite halvnöjd, men ändå. Övning ger färdighet, right?
 

Kemiplugg och mys

Idag har jag bara en föreläsning, som börjar vid 13.15 och slutar 15.00. Tills dess ska jag sitta här hemma och plugga kemiiiiiiii. Försöka komma ifatt. Det är bara sjukt många tal att räkna mer lektion, haha. Pluggmotivationen, vart tog du vägen?
 
Sen så 15.45 ska jag gå till min mattelärares rum och få extrahjälp med matten. Det behövs verkligen, eftersom jag ligger sjukt långt efter haha. Men det kommer väl förhoppningsvis gå bra.
 
Är det bara jag som tycker det är lite mysigt ute? Lite gråmulet och så. Jag tycker väl det för att det känns som sommaren nästan gett upp och lämnat över väderansvaret till hösten. Det är väl synd att värmen försvinner, men höst är mysigt ändå. Lite halvkyligt, ruggigt och ofta regnigt. Men på hösten kommer alla fina färger fram och höstmys är en fin höjdpunkt! Varm choklad, film och sitta bredvid någon man älskar (även vänner går såklart bra) är ju helt underbart!
 
Vad ska ni göra idag?

First laboratiooooon

Idag ska jag ha min första lab på universitetet. Ska väl bli spännande? Eller nått, får väl försöka att inte spränga hela campus, höhö.
 
 
Lab från typ 13.15-17.00, yeeey. Fast vissa labbar kommer iof vara från typ 17.15-21.00, ser inte fram emot dom haha. Kul om man börjar 8.15 den dagen lixom.
 
Och en sak till. Ellen frågade om Conny inte har någon navel. Nej, det har han inte, lite som en alien! Ni kan se det på bilden i inlägget under. Haha jag tänker inte ens på det längre.

Finaste

Jag är så lycklig som har min fina pojkvän, han gör mig så lycklig och kan är så stöttande och omtänksam, åh vad jag älskar honom!
 
Det är så underbart när han blir stolt över mig när jag pluggar mycket, hihi.
 
En bild jag tog när han badade härom veckan, samma tillfälle som senaste bilden jag la upp är ifrån.

Nytt försök?

Funderar starkt på att göra ett nytt försök att blogga på engelska - fast inte här.
Funderar på att skapa en helt ny blogg och blogga lite paralellt. Frågan är dock om jag då ska hitta en engelsk bloggdomän så att fler engelskspråkiga kan hitta mig, men vet inte riktigt vad som finns eller vilka som finns. Har ni några tips?
 
Det är även lite komiskt att innan jag hade skrivit mitt inlägg igår hade statistiken gått upp med några läsare, och nu går den ner igen. Tänker folk kanske att snaaart så måste hon ju blogga! Och sen när jag väl skriver nått går tankarna istället "näe justja hon var ju tråkig" ? Haha. Menmen, får hoppas att inte alla sticker!

Fullt upp

Tjolahopp, här har det varit lite tomt ett tag. Men har man Nolle-P-stuff i princip varje kväll så varken hinner eller orkar man. Jag har ju fullt upp med att vara dålig på att plugga också, sånt tar tid och kraft, trust me!
Nej men det är inte lätt att plugga när man inte har en jäkla aning om vad som sagts på matteföreläsningar eftersom det ädr med att kunna kopiera anteckningar tar sin tid att lyckas fixa. Ska ju få göra det gratis, eftersom jag ser så bra (bäst av alla i klassen tror jag allt!) Haha, eller inte.
Menmen, har kemitenta om tre veckor och kemidugga (ett litet test typ, detta är om säkerhet på laborationer som vi måste klara för att få labba) och vi började med kemin i måndags.. nice!
 
Sen är matten förjävlig, sen när läste jag om inversa funktoner i matten på gymnasiet? Har inget minne av det, och ligger långt efter, gah.. Och man hinner knappt få hjälp på lektionerna heller..
 
Men men, i övrigt har jag kul och Nolle-P är sjukt roligt, missa inte det om ni börjar plugga! Ett utmärkt sätt att lära känna dom man ska plugga med och det är bara roligt. Ingen måste göra nått den inte vill.
 
Ni avslutar vi detta inlägg med en ca vecka gammal bild på lilla moooiii i min fina lilla gloria. Visst är den vacker?
Det står Sosso på den, så typ alla kallar mig Sosso and that's pretty awesome!
 
Uppdaterar mer om vad som hänt nån annan gång, baibai.
 

Just det, nu kan jag dö lycklig!

Just det, mina blå Dr Martens kom igår! Nu kan jag dö lycklig, typ.
Vill börja använda dom direkt, haha, men ska nog undvika det under Nolle-P eftersom dom är helt nya och fötterna kommer användas väldigt mycket. Så mina converse är awesomeness då, med mina specialinlägg, då jag nästan aldrig blir trött i fötterna med dom.
 
Men här är några bilder:

Första dagen på universitetet avklarad

För ett litet tag sen kom jag hem från första dagen på universitetet. Är trött men glad (blir dock mer och mer trött haha). Har ju hållit igång heeela dagen, och det tar ju på krafterna haha.
 
När vi samlades alla vi i MatNat-sektionen så fick vi ett gult pannband vi skulle skriva vårt namn på. Eh jag menar, inget gult pannband, en gloria som skyddar mot fallande föremål och som vi ska ha på oss dygnet runt, hela tiden. När vi äter, sover, duschar, på lektioner.. hela tiden tills vi blir etta.
 
...Jag ska nog vänta med att färga håret blått tills jag blir etta, känner inte att jätteblått hår och illgult band är den mest snygga och charmiga kombinationen. Menmen, det blir nog bra det här, hihi.
 
Jag tog en bild på mig själv men är alldeles för trött för att leta fram sladden till mobilen. Tog även ett par bilder när alla fadderier visade sig i tur och ordning (förutom på de två första, vilket var lite synd). Kanske kan lägga upp bilderna imorro... torsdag. Kom på att det är ju nolledisco (Nollandisco kanske det heter) imorron och vet inte om jag kommer vara hemma nått alls under dagen.
 
Imorron börjar även studierna på riktigt. Vi ska ha vår första föreläsning, matte. Yay. Jag.Älskar.Matte...Inte.
Har inte ens boken, som tydligen är väääääldigt bra att ha direkt, fick vi veta idag. Ja tack då, det hade varit bra att veta tidigare. Men får köpa den imorron innan föreläsningen, suck. Men det blir nog bra.
 
Just det ska söka CSN också, suck.

The day before tomorrow

Imorron har jag upprop. Jag ska hitta till nått mysko ställe och hitta till rätt faddrar och sen hjälper dom oss komma i rätt tid till allting. Alltså, universitetets tid och Nolle-P börjar imorron. Nervöst? Jo endel.
 
Idag ska jag möta upp en tjej som jag pratat lite med, som jag kontaktade via facebook när hon skrev på LiTH's (Linköping Tekniska Högskola) facebook och frågade vilka mer som kommit in på Biolog. Så jag ska möta henne som flyttar ner från Sollentuna och vi ska försöka hitta till Ryd där hon fått ett korridorsrum. Jag hittar inte till ryd, men i värsta fall får vi väll ta bussen, haha. Sen ska vi hitta dit vi ska mötas imorron, och sedan gå på stan och handla sånt vi behöver till våra studier.
Som block, pennor, stift, sudd.. Ja you name it. Ska även skaffa ett nytt pennskrin hade jag tänkt, eftersom mitt gamla är från högstadietiden och jag vill ha ett nytt hahaha.
 
Sen vet jag inte vart det är billigast att köpa allt detta, så om ni vet och läser detta på dagen idag kan ni ju alltid smsa mig, haha.
 
Men men, ska väl försöka få i mig lite frööökost nu och komma iväg i tid. Är. Så. Trött! Sov inge bra inatt och vaknade illamående och med en klagande mage. Men men, vi får hoppas jag inte somnar när jag går runt på stan eller nått, haha.
 
Bye for now guys, bye for now.

Dag 8 – Såhär är jag som person.

Jag är ju så otroligt smart och satt och tänkte att jag inte hade nått att skriva om, när jag tvärtom har resten av listan kvar, hmm.. Haha.
 
Nej men denna har jag väntat med för jag ville ha lite tid på mig att skriva, för visste inte hur lång texten skulle bli.
Plus att nu kan jag ju bara skriva utifrån hur jag ser mig själv och hur jag tror andra ser mig. Sen kan andra ha helt andra uppfattningar om mig såklart, men det är ju inget jag kan veta nu.
 
Jag ser väl mig själv som en rätt social person. Känns som jag har lättare och lättare att prata med folk, haha. Men jag älskar att prata, som de flesta nog vet. Jag har inget problem (för det mesta) att prata med personer jag nyss träffat. Det är ju oftast lite svårare om den andra personen knappt säger nått, men då är jag antingen tyst eller babblar pinsamt mycket helt själv haha.
Jag är snäll av mig och bryr mig om andra. Jag hatar att se mina vänner må dåligt och finns där för dom. Älskar att få folk glada, det gör även mig glad.
 
Jag är dock en person som har svårt att ta tag i saker och göra dom. Speciellt jobbiga saker. Jag suger på att plugga, eller ringa jobbiga samtal. Har alltid haft svårt att ringa personer jag inte känner, blir alltid nervös och tycker det är skitjobbigt. Skjuter lätt upp det också. Men det börjar också bli allt lättare. Börjar väl förstå att det inte är farligt, haha.
 
Jag har en del dåliga sidor ,och en del bra, men jag tar bara upp några. Ni får gärna kommentera och säga hur ni uppfattar mig (både positivt och negativt) och så.
 
Jag tror förresten andra uppfattar mig som snäll, och hoppas att inte många tycker jag är jobbig eller nått haha.
 
Jag tappar bort mig och vet inte vad jag ska skriva mer, ehh.. hej.
 

Amazing horse-tatuering

Såg denna bilden på en blogg häromdagen, att någon tatuerat in Amazing horse.. hmm?
Vet inte om det är roligt eller nice eller bara väldigt läskigt, hahahaha.
 

(Soon) My pretty blue Dr Martens

Har nu beställt de fiiiins blå kängorna! Åh, lyyyyycklig!
Det är lixom.. awesomeness, yes.
 
Nu kommer jag säkert sitta och vara jätteparanoid över att de inte kommer fram, att de ska komma bort eller nån ska sno dom eller vadsomhelst. Gah! Komsikomsi mina blåa vänner!
 

Blå Dr Martens!

Gick in på Soho's alternative clothing's sida. Och. Jag. Hittade. BLÅ. Dr. Martens...
Som jag velat ha LÄÄÄNGE! Och de kostar väl 74.99 euro eller nått, minus 10 euro som dras bort i kassan... Vilket betyder att de kostar typ under 700 kr?? Jagvillhajagvillhajagvillha.....
Åh, seriöst, ska nog ärligt talat beställa.
Jag vet att det kan kosta endel i frakt och så, men hur ofta hittar man så billiga Dr Martens? No way lixom, dom brukar ju ligga en fin bit över 1000 kr, kolla bara på shock.se lixom.
 
Sen så borde ju Dr Martens vara ganska bra i kvalitén? Tror det i alla fall.
 
 
Kollade även lite till och hittade mycket som inte skulle vara helt fel. Jag hittade flera saker som man kan hitta på bland annat Odium och Shock, fast till ett mycket billigare pris.

Får se vad jag mer kanske beställer. Vet dock att jag antagligen kommer beställa några strumpbyxor, eller ja i alla fall dessa:
 
 
Har typ börjat vilja ha massor  strumpbyxor/leggings? Haha.
 
Men skorna vill jag i alla fall ha.

Ny bakgrundsbild

När jag letade inspiration för blått hår häromdagen hittade jag denna bilden, och nu är den min bakgrundsbild. I love it! Den är väldigt fin, tycker jaaag.
 

Beställa från Odium?

Funderar på att beställa lite saker från Odium, mest på grund av hårfärg men lixom passa på. Vill färga håret blått men har fått för mig att väldigt ljusblått skulle vara awesome men hittar det inte någonstans typ? Hittade en på odium som verkar ganska fin och ljus, men vet inte.
 
Tänkte på den som heter Coral Blue. Har i och för sig Royal Blue redan, men ändååå.

Funderar även på en white toner så man kan vara säker på att inte håret är gult. Funderar dock på att beställa från Directions istället för Stargazer då jag vet att man får Directions i burk, och om inte allt går åt kan man spara tills någon annan gång.
 
Finns även några saker jag gärna skulle beställa därifrån, men åh så lite väl syrt det skulle bli haha.
 
 
Finns mycket mer jag skulle vilja ha men detta är nog det som suktas mest efter nu. Allt detta har jag fallit lite för  av olika anledningar. Hotpantsen är kanske ganska väldigt korta men samtidigt skulle det kanske inte vara helt fel att ha dom tillsammans med leggingsenaaaa.. Åh. Och klänningen! Är ju helt förälskad. Dock kostar den ju 899, bröööööl! Ledsen. Jätteledsen, snyft! Sen så är jag också helt kär i toppen, den längst ner.. Åh, den är ju så fin!
 
Så vet inte riktigt hur jag ska göra, snyft! Haha nej men i alla fall.. Funderar på att beställa, så om någon annan också vill ha nått därifrån kan vi ju beställa samtidigt och dela på frakten?

Liseberg imorron

Om en liten stund far jag, Conny och hans pappa ner mot Göteborg. Där ska vi campa och imorron blir det Liseberg. Det ska bli kuuul! Hoppas det är fint väder också, haha. Aja, så länge man inte fryser arslet av sig.
 
Vad ska ni göra en helg som denna?
 

Marble Hornets

Hittade nått på youtube jag verkligen missat, Marble hornets. Det är rätt creepy faktiskt..
Lägger in några videos här, har bara kommit till nummer fem, men nummer fem får mig att känna mig lite.. at unease, kom inte på ordet på svenska haha. Men det är obehagligt, som fan.
 
Här är introduktionen:
 
 
 
Sen:
 
 
Och:
 
 
Och så nummer fem:
 
 
 
Seriöst, kolla på det haha. På alla. Jag kommer säkert inte kunna slita mig för jag älskar sånt här. Borde plugga matte men har så ont i huvudet och har sovit alldeles för lite så kan ändå inte tänka.
 
Åh, sånna hära läskiga övernaturliga saker som verkligen är fångat.. Det fascinerar mig så, haha.
 
Tror ni på övernaturliga fenomen?

Sommarmatteplugg

Sitter och håller på med sommarkursen i matte. Går sådär bra, morr! Haha. Nej men håller på med ett slutprov på en del och en uppgift blir fel hela tiden, fast jag tycker jag gör rätt, men förkortar det väl inte tillräckligt.. suck!
Det är i alla fall skönt att man kan göra om provena hur många gånger man vill tills man blir godkänd.
 
Dock börjar jag blui lite stressad, borde kommit längre än vad jag gjort. Men sen så kom jag inte in alls igår. När jag tänkte att du daaamn ska jag plugga - så bestämde sig internet för att strejka. Kul internet, kul. tack så jävla mycket. GAH! Haha. Menmen, får hoppas det inte händer igen och att jag hinner. Har ju inte pluggat matte på 1.5 år så inte så konstigt om jag är lite ringrostig i kanterna. Och primtal har aldrig varit min starka sida, inte MGN (minsta gemensamma nämnare, för bråktal) heller. Eller multiplikationstabellen. Speciellt när det gäller tal som typ 12*14 eller så. Gah. Och min miniräknare är för tillfället min mobil. Avancerat skit alltså.
 
Men men, ska inte stressa eller oroa mig för mycket. Hinner jag inte med allt, har jag i alla fall gjort ett gott försök att väcka mattehjärnan igen, haha.
 
Dock är det typ sjukt varmt här inne i vardagsrummet? Känner mig som en svettig gris, haha, och ändå har jag balkongdörren öppen, hmm..

Blue hair inspiration


RSS 2.0