Nolle-P och lite annat kul

Eller ja ska väl lite snabbt gå igenom några saker vi gjort nu när jag orkat föra över bilderna från kameran (ehum, mobilen) jag använt. Ingen vidare kvalité, men äschdå!
 
Togs väl typ första dagen tror jag, och första dagen var fin den. Vi möttes vid ett ställe (någonstans, eh) och fick våra fina glorior där vi skulle skriva våra namn på (och som alla vet heter jag ju Sosso, hihihi). Sedan gick vi till Folkets Park där det var lite introduktion och vi fick se de olika sektionernas fadderier. Sedan gick vi till universitetet där vi fick bli uppropade. Sedan hade vi lunch, och den en fejkföreläsning. Alltså han började babbla om logik, och matte. Och ja man satt där och undrade om det var ett skämt, och sen kom GudFadderiet in och ställde allt till rätta, haha. På kvällen var det grillkväll!
 
Detta är från onsdagen första veckan. Detta var från förfesten innan Nollediscot som var då. På bilden ser ni MPiRE som gückar för oss. Gückel är när några uppträder och har gjort om texter på kända låtar (eller ja dansar för den delen, men det har vi hittills bara sett från Y-Fadderiet). Det brukar vara väääldigt svinkul att lyssna på, haha.
 
Sedan har även Staben gücklat för oss, men kommer inte ihåg om det var samma kväll. Kanske, kanske inte.
 
Detta är en av lunchtävlingarna, andra lunchtävlingen tror jag allt (PackLing hade jag tydligen bara filmat lite på).
D-struction heter den, och går ut på att bygga upp torn av kartonger medan andra försöker skjuta ner dom med vattenballonger. På tal om PackLing, där var där vi skulle få plats så många som möjligt i en liten Nissan micra, på ca sisådär exakt 57 sekunder. Vi vann inte tyvärr, men vårat rekord detta år var 23 pers. Första gången hade jag ett arsle upptryckt i fejset och andra gången var jag upptryckt i taket mellan förarsätet och passagerarsätet, där det brukar finnas lampor dom där bak kan tända, haha.
 
Detta var på fulsittningen vi hade första söndagen (tror jag? eller om det var andra. Fast nä, första). Detta var från när blåsorkestern (eller nått, kommer inte ihåg namnet) kom och spelade för oss. Fejnfejnt ni!
 
 
Andra dagar hade man föreläsningar, och detta var från första kemiföreläsningen, håhå.
 
Förra onsdagen var det München Hoben, där man kan köpa sånnahära och fylla upp med öl. Eller cider som jag gjorde, eller läsk om man hellre vill ha det. Det var i alla fall svinigt roligt, även om jag och Sandra gärna gick til Häfvplatsen dom hade fixat (bara för MatNatare) bakom A-huset. Lyckades nästan häfva en hel öl! Och ja, det är svinkul. Men vi häfver bara lättöl. Ja det är ett sätt att bli full på lättöl, eftersom det kommer ner så snabbt i kroppen haha. Att häfva för starka saker kan vara farligt, man kan bli alkoholförgiftad.
Det finns även dom som utför seidelhävf (häver en hel sån som är på bilden).
 
Förra torsdagen hade vi pluggkväll på kvällen, här läser jag säkerthetsstuff för laborationer. Vi hade en dugga (litet test) på det i måndags, blev goodkääänd! Hade jag inte blivit det hade jag inte fått labba, hehe.
 
Här kom gamla GudFadderiet (dom från 2011) och sa att bebisGudfadderiet (dom som är vårat GF) har lekt att vara några de inte är. Så här fick generalen ett hästhuvud och fick galoppera iväg, hahaha.
 
Här får GudFadderisten Börje stå (på knä) framför generalen. Börja är den mest Fruktansvärda, den mest Fruktade, och framförallt den mest Fruktsamma, GudFadderisten. Hahahah. Men han hade misslyckats med sitt uppdrag, så han fick inte vara med längre. Han blev av med sin mantel och slängd över axeln hahahahah. hehe. håhå. hihi.
Han hade tydligen varit Nollan först, men sen hade han gjort nått dumt och dött en väldigt naturlig död - nämligen avrättning. Sedan hade han återuppstått och blivit GudFadderist. Eller nått i den stilen.
 
Fadderist Andreas hade visst fårskallen, oouuups?
Fast en fadderist kan ju aldrig ha fel!
 
Har han skägg? Är det gröönt? Han vet inte, för han ser det inte!
 
Sen blev bäbisGudFadderisterna matade, muuuuuums!
 
Skägget blev färgat grönt sen. Fint, jäääääääättefiint!
 
Sen fick dom otroligt barnvänliga skallror, från IKEA. (som de vid senare tillfällen då de träffade oss gick runt med, kunde ställa sig framför en och skallra med den och säga "gulligulliguuuuuull!" massa gånger hahaha).
 
Sedan var de trötta, och skulle åka iväg.
 
Denna bild är från efter SOF och Fortes Utedisko. Så kan det gå om det regnar och ens skor inte är så hela, höhöhö.
 
Tummen upp! På den guldiga lappen som sitter på det fina G-märket står det "påsatt av GudFadderiet" och sattes på av en av de gamla GudFadderisterna. Hade en på kinden också.
 
Oooch i måndags lekte vi massa lekar, eh. Denna var en då man skulle binda fast en godisnapp i slutet av ett snöre och binda fast snöret runt midjan så godisen hängde ner mellan ens ben framför en. Sen skulle man pendla den mot den som står böjd framför (inte använda händerna!) tills den lyckas få tag på den med munnen, eh. Man var i lag och en och en skulle göra't. Det var VÄLDIGT underhållande och det blev inte alls fel. Fint var det även när nån satte igång Gay Bar med Electric Six. Och kommentarer som "Den är för lång" "den är för kort!" "Antingen är den för lång eller för kort, jag får aldrig till det" HAHAHA åh. Eller när Jimmy o Anton körde, Jimmy bakom Anton och Anton inte orkade stå så längre o reste sig upp, o Jimmy ba "kom tillbaka pojk jag är inte klar med dig!"
 


Sen så pluggade man kemi. Och bilderna längst ner på blocket på första gången ritades då jag nån gång var väldigt road under en föreläsning, eh.
 
Och ja igår var det ju första labben. Såhär fint blev resultatet! det ska stå med ett urglas över tills nästa labtillfälle, och då ska det analyseras.
 
För övrigt cyklar i princip alla på campus. Tycker ni detta är många cyklar? Ni har fel, det är lite. För detta är bara en LITEN del. Hehehehe.
 
Ritade även ögon idag på kemiföreläsningen. Blev lite halvnöjd, men ändå. Övning ger färdighet, right?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0