Vart är the phone house kundtjänst? Just det den finns inte.

Jag blir ju smått galen. Har fått hem en faktura som är mycket högre än nödvändigt eftersom the phone house inte har någon kundtjänst. Det står nått på deras hemsida om att kunden är viktig osvosv men bullshit, jag undrar om någon av dom var höga när de skrev det..
 
Får nu betala för surf och lite högre samtalskostnader från då de prackade på mig abonnemanger "Mobil till vänner surf liten".. Och kommer de svara om jag skickar mejl? Antagligen inte, för de bryr dig inte. De brydde sig bara om att svara Conny när han skickade ett argt mejl till dom och sa att hans pappa jobbar på tidningen. Vi får nog använda den kontakten snart för det de har gjort är ju olagligt. Jag gick ju bara med på, i ett muntligt avtal, att förlänga abonnemang, INTE ATT BYTA ERA PUCKON! Gah.. Så det de gjort är ju olagligt, så bäst för dom att dom ger mig ersättning... Ska nog vänta tills Conny kommer hem, diskutera detta och sen se vem av oss som ska skicka mejl (eftersom det faksiskt är hans pappa som jobbar på tidningen).
 
Gah, blir så irriterad. Har lust att gå ut och varna alla om att hålla sig borta från the phone house eftersom det ändå inte är något bra ställe.

Hur stor chans tror ni jag har?

 
1154:de reserv, och 35 antagna. Chanserna är stora va? ;)
Haha jag kom ju in på Biolog som sagt, och är ändå nöjd med det. Men tycker om min plats bland reserverna, och då har jag ändå kommit längre fram än vad jag var från början, haha.

Kattungen Åke

Pappa och Jill har skaffat en ny katt, och följer raden av ovanliga kattnamn (ser jag det som i alla fall) och döpte honom till Åke. Han är uuunderbart söt! Och superbusig, men samtidigt superkelig. Man kan ta upp honom i famnen och han gosar in sig och spinner, ååh! Eller så ligger han där i famnen, på rygg, och har jättekul åt ena snöret som hänger ner på tjocktröjan ni vet. Det vill han gärna komma åt, gärna hoppa efter det med om han kan haha. Han och Torsten busar och leker och bråkar, och torsten är långt ifrån den lilla misse jag lagt upp massa bilder på, utan han är stooor och fluuufffig! Men fortfarande söt! Såklart, hihi.
 
Hann redigera några bilder igår (förrgår? Haha) men sen skulle vi se på film så slutade, och orkar inte fixa fler så några är lite redigerade, andra inte.
 
Haha söta Åke <3. De bilderna på min bror och Åke var när Axel (min bruuur) satte sig på golvet med en macka i handen, och Åkte lämnade direkt allt annat och sprang till honom och typ måstw tänkt "MAAAAAAAAAAAAT!" Haha. Han äter endel dendär kissen. När vi kom ner till frukost på söndagen så hade han redan ätit 3 gånger, och strax efter det åt han en fjärde.. Haha.
 
Menmen, var bara tvungen att skriva ett litet inlägg om honom. Och som de flesta vet är jag fullkomligt katttokig.
Men nu ska jag typ äta nått, så adios!

Cravings for a new style

H&M har fått in endel saker jag inte skulle säga nej till att få, haha. Känner (som vanligt) att jag skulle vilja förnya min "stil" och dom har endel som känns rätt. Menmen, får väl sitta och drömma lite till. Men här är några saker:
 
 
Och nej, allt är iof inte nytt, men vill fortfarande ha det haha. En sak jag dock funderar lite mer på är att köpa hem en väska. Vill ha en lite större väska än en litenliten som man får plats med lite mer i, men vet inte vilken jag vill ha, haha. Vilken tycker ni är snyggast? Den ljusblåa finns även i svart. Ska fundera lite till, haha. Åh..

Dag 7 – Dethär vill jag ha.

Det finns många saker jag vill ha, haha. Mycket materiellt som kläder och sådant, och även fotogrejer.
 
Men sen finns det andra saker jag vill ha. Jag vill ha en framtid där jag vet vad jag vill. Vad jag vill jobba med, hur jag vill bo, vem jag vill bo med osv. Vissa saker är mer säkra och andra mindre. Jag vill i framtiden bilda familja, ha barn. Att bo i hus skulle inte vara helt fel. Att bo i hus men inte får ocentralt eftersom jag ändå inte kommer kunna ta körkort.
 
Sen vill jag ha ett jobb som jag trivs bra på. Jag prioriterar att trivas före lönen, även om det inte skulle skada om den var hellt jättevettig superbra sådär.
 
Och så vill jag ha en katt. Punkt. Jag SKA ha en katt, nångång. Punkt.
 
Men det är svårt att få allt och få till allt, men man kan göra sitt bästa och hoppas på det bästa, haha.

Bilogprogrammet nästa?

Blev antagen till biologprogrammet, WIIHUU! Glad tjej, hihi. Sen att jag är på 1300-de nånting till psykolog är en annan sak, haha. Men valde att vara kvar i kön, så får man hoppas att typ alla framför en i kön hoppar av, eller nått, haha. Och nej jag vet inte om jag hellre blir psykolog eller biolog, men kör på biolog sålänge och ser hur det känns!
 
M.B hjälpte mig bleka håret idag. Blev inte tillräckligt blekt så ska bleka igen nästa vecka. Seeeeen ska jag fääärgaaaa.... ja ni får se, även fast många vet hahaha.
 
Men nu är jag lite smått orange i håret, och det ser lite olika ut beroende på vilket ljus jag står i, men det gör inget.
 
 
Sen att bilden i mitten är lite redigerad är en annan sak, hehe.

Dag 6 – En nytagen bild på dig.

Orkar inte ta en bild nu, så bara tar nån som togs relativt nyss.
 

Åhh blir gaaalen!

Haha i början av dagen var jag inte sugen på att köpa kläder, har inte varit det på ett litet tag. Ville bara kolla in en snygg jackliknande sak på H&M en köpt som var SÅÅ snygg, haha. Men väl inne såg jag flera saker jag ville ha, åååhh! Så typiiskt! Blir ju galen haha. Har hittat ett par shorts, blå och vitrandiga, och ett linne med en katt på (såklart, haha vad annars lixom, eh..) och en blommig klänning... Gah! Allt skulle väl gå på en över 800 kr om jag av nån anledning skulle köpa allt.. Men det tänker jag inte. Justja, hittade en blå hatt också, ett plommonstop. VILL HA! Har faktiskt letat efter ett sånt ett tag, så kanske köper den därför.
 
Jagblirgalenjagblirgalenjagblirgaleeeen!
 
Var förresten med Linnea idag, det var jättehärligt att ses igen!

Dag 5 – En bild från en tid du saknar.

 
Åh, denna bilden väcker minnen <3 Mig och M.B utanför Hovet i Stockholm, innan vi skulle se Nine Inch Nails för andra gången. Skulle gärna göra om det haha.
Men jag saknar den tiden lite, känns som jag var närmare många av mina "gamla" vänner, och saknar all tid jag och bästaste M.B spenderade tillsammans. Då gjorde vi allt tillsammans och pratade om allt, nu ses vi jättesällan och det är så synd. Saknar henne <3
 
Och ja den tiden var väl både poritiv och negativ, just med att jag gick i högstadiet och typ alla där hatade mig förutom typ Julia. Men hade ju så underbara vänner så jag klarade mig igenom högstadiet utan att vara borta mer än några gånger. <3

Dag 4 – Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.

Hade ju nästan glömt den här, hahaha.
 
Men ja, nu för tillfället går jag ju inte i skolan, och brukar aldrig riktigt orka fixa mig.
Men det brukar väl se ut nånting såhär:
1. Jag vaknar, och snoozar lite, haha.
2. Jag går upp och går på toa, blaskar av ansiktet lite också.
3. Jag klär på mig. Olika hur mycket jag bryr mig om vad för kläder jag ska ha på mig. Vissa dagar vill jag känna mig snygg och andra dagar bryr jag mig helt eneklt inte, haha.
4. Äter frukost.
5. Borstar tänderna (när jag kommer ihåg) och går kanske på toa igen.
6. And off i goooooooo!

Would you follow me inside?


Sol..regn..sol...regn

Sol och regn och molnigt verkar variera endel idag, haha. Men nu är det soligt, så ska väl passa på att sätta mig ute på balkongen och njuta lite.
Så kan jag också bjussa på hur jag såg ut i söndags, när vi kommit hem från affären. Jag kände mig lite slapp och cool sådär, säger vi.
 
Och just det.. min väska har gått sönder. Den gick sönder i tisdags, spännet som axelbandet sitter fast i gick av på ena sidan, haha. Så får hitta ett nytt spänne.

Trött tjej

Gud så trött jag är idag, hahaha. Borde väl ta mig ut eller så men orkar inte, är så tråkigt själv. Fast skulle ju kunna ta med kemaren ut, men vet inte vart jag ska gå, haha. Får väl se om nån annan också är ledig och vill ut och gå med mig, det regnar ju faktiskt inte för tillfället och det skulle ju regna idag så man får väl passa på. Jag och Conny pratade om att åka och bada om det fortsätter vara soligt, men jag kommer nog mest sola och inte bada då eftersom jag är förkyld efter semestern. Är nog inten bra idé att bada då, haha.
 

Hemma från semestern

I fredags kom vi hem från semestern. Det var härligt och roligt, men det var ändå lite skönt att komma hem igen.
Vi har varit i kalmar, växjö, höör, danmark, halmstad, ullared... lite överallt, hehe.
 
I lördags förra helgen åkte vi först ner till Kalmar och träffade Blinky och några av hans vänner. Vi gick till en park nära vattnet och nära slottet, och satt och grillade, drack och åt gott. Det var nice, riiiiiiktigt jäkla nice! Något vi gärna gör om, haha. Sen när vi gick därifrån gick vi förbi hemma hos en av hans vänner, till hennes lilla studentrum, och tittade på hennes supersöta leopardgecko! Vill ha ödlaaa, haha. Sen följde hon med hem till Blinky och vi satt och spelade Chicago, det var skööj!
 
På söndagen tog vi en liten tur runt om i Kalmar, tog lite bilder jag tänkte lägga upp några av.
 
Sen åkte vi till Alstermo och hämtade Ellen, och sedan blev det Växjööööö. Där vi stannade hos Ellen över naten. Hos Ellen spelade vi också chicago, haha. Niceniice!
Fast innan vi åkte och hämtade Ellen åkte vi över Ölandsbron och tillbaka, because we caan!
 
 
På måndagen skulle Ellen till af, så jag och Conny gick ner på stan lite. Sedan när Ellen var klar åt vi på Pastabaren som har världens godaste baguetter med kycklingröra i <3<3<3<3<3<3<3<3 muuunorgaaaaasm! Åt bara halva dock, men åt andra halvan i bilen ner mot Höör sen. Där vi skulle campa. Väl där så lyckades vi få en naaajs tältplats vid vattnet. Där det fanns änder, och uuungar!
Och ursäkta mig för suddiga bilder, ush säger jag bara, men det är inte lätt att ta kort på andungar som springer runt när det är dåligt ljus ute, haha. Tänkte inte på att dra upp ISO-talet mer.
 
 
På tisdagen så åkte vi till danmark, färga mellan helsingborg och helsingfors, eller vad de nu heter, hahaha.
Det är rätt annorlunda att gå runt på gatorna i danmark. Alkohol säljs öppet och det står vinboxar och ölplattor och vinflaskor och sånt ute vid trottoaren och dom bjuder på provsmakning (fast Conny skulle ju köra och där var det wiskey.. uuuuush!). Conny köpte två plattor öl, en sort han verkligen gillar, så han var glad. Sen när vi åkte tillbaka sprang han till Taxfreen (man får springa typ, eftersom de bara säljer tills Svenska gränsen ute i vattnet, typ halva tiden eller så, och det är en resa på totalt 20 min, haha). Hans örkort slank dock ner i en springa vid kassaapparaten, preciiiiiis när vi typ kom i hamn, men det löste sig, hahaha.
 
 
Solbrillorna jag har på mig köpte jag förresten på New Yorker i Växjö för typ 50 kr, najs!
 
På kvällen så åkte vi till Löddeköpinge, eller vad det hette. Conny skulle på en spontanbilträff där. Eller ja, det var inte bara bilar utan även motorcyklar, ett flygplan och några helikoptrar. Domma bilderna har Conny tagit, såatteniveeteee. Tar bara några.
 
 
På onsdagen så checkade vi ut från campingen och åkte till Halmstad för att bo hos Lina och Emil, och det var supertrevligt! Vi gick ut och åt på kvällen, mooomsich, och Lina bestämde sig för att bjuda oss, precis när vi skulle resa oss upp och betala, hahaha. VI fick dock spendera lite tid i Halmstad innan dom kom hem, så vi åt lite lunch på en hemsk asiatisk restaurang och åkte även till stranden. Först strand, för att se vad det var, sen åkte vi till stan och sen stranden igen.
Och just det.. vi fick inbrottsförsök i bilen. Och självklart fick vi dagen efter veta att bilen stått precis mellan två övervakningskameror, muntert.
 
 
På torsdagen hade vi tänkt gå till stranden o så, men så blev det eeeeeente. Vi fick istället försöka klura ut varför bilen inte ville funka som den skulle, kopplingen var inte frisk. Den hade inte varit det på ett par dagar men det hade blivit mycket värre. Sen upptäckte Conny problemet; det fanns ingen bromsvätska alls i expansionskärlet, haahhahahaha. Så det blev att gå och köpa bromsvätska, den så var det löst. Dock läcker ju bilen från två ställen nu, vilket är mindre bra.
 
På fredagen åkte vi i alla fall hemåt, och åkte förbi Ullared där det blev att vi handlade lite (mycket) saker. Men treevligt har vi haft!
 
 
Seeen kom vi hem. Våran chili verkar stormtrivas, och vi har fått några klara jordgubbar! Och jag hittade en kjol på Ullared som jag aldrig orkade prova men som såg så skön ut. Och den ÄR sjukt skön! Lite som att ha mjukisbyxor på sig fast kjol, så jag struntar i om jag passar i den eller inte.
 
 
Det blev mååååånga bilder! Och mycket text. Men så bliire ibland vettni, så hoppas ni gillart ändå.
Och har inte ens berättat allt. Typ som att Connys mobil slog fel pinkod själv i fickan och låste sig, och att vi hade en igelkott i skräppåsen när vi tältade, och i förtältet hade vi änder ,fårglar, harar... och massa insekter hahaha. Och så hade vi en and i grillen också, den vääältes, haha.
 
Hoppas ni orkade allt, för nu ska jag försöka bli friiiisk!

RSS 2.0