Earth Hour

Ikväll blir det Earth Hour, den första i vår lägenhet, hihihi.
Och mysigt blire nog, med tända ljus och allt!




Vi kommer släcka, släcker du?

Ausralia - Camping at The Basin

Efter jul så åkte iväg på camping, vilket var nice men suuuperduperkallt på nätterna, haha. Seriöst jag frös som bara den.


På väg dit




Väl där så gick vi, efter vi satt upp alla tält, och kollade runt lite. Här var det en lagun med grönt vatten, nicenice!
I den fanns även stingrockor och fiskar.

You can see tents!

Dom har träd i Australien... Bet you didn't know!

Skönt underlag att gå barföta på. Och ja jag gick barfota! Har hört att det är typ livsfarligt att gå barföta på gräs i Australien pga små spindlar som tydligen ska bygga bo i dom som självklart är livsfarliga (allt i Australien är ju giftigt) men det var tydlgen inte så farligt. Jag överlevde ju, eller hur?

En mååååååås! Så exotiskt!

Lite mer exotiskt kanske, men lite läskigare haha. Gick ovh kollade ner på skärmen på kameran, och när jag kollade upp såg jag denna, haha. Ganska nära också. Jag vill inte bli biten av en sån, nej tack.

Ser ni nån storleksskillnad? Näe? Nä inte jag heller.

Jag kan ju tillägga att jag inte hade något teleobjektiv eller liknande på resan. Såatteeehh.. Jag var ganska nära här.


Tror han ville ha fisk.

Sjöstjärna!



Jag och mamma träffade en liten Wallaby med unge!



Sööött!

"Don't try to shake hands with them, they don't like that"

På kvällen skulle vi grilla, och fasiken så vackert det var där nere vid vattnet där grillarna fanns!

Rakt och fint.







Några måsar..


Some kind of.. turkey?

Vi gick ut på promenaaad. Uppåt och uppåt och det var väldigt varmt.


Kottar.

Detta var sista bilden jag tog innan kameran dog, haha.
Vilket var surt eftersom det fanns vacker natur sen, damn lixom.

Men det var trevligt och kul att campa, hehe. Lixom, wallabys som hoppas runt mellan tälten, guanas (ödlor), kalkoner.. Allt möjligt, hehe.

Och nästa gång jag gör ett inlägg om Australien bliiiir... DUN-DUN-DUUUN: Nyyyååååår!

Fråga

En liten fråga.. får jag kommentarer men inte ser dom eller kommenterar ingen? Inte för jag är väldigt förvånad över att ingen kommenterar, men det känns ovanligt tyst här, haha. Eller så har jag bara inte skrivit om nått tillräckligt intressant.

Kom på att jag inte skrivit om allt i Australien, haha, så dålig jag känner mig. Men ska ta upp det när dennahära engelskauppgiften är klar. Dååå ni! Bättre sent än aldrig, right?

Sommarkläder

Har hittat massor snygga och fina och sköna kläder som känns att det inte skulle vara helt fel i sommar.. Vissa är söta, vissa är snygga, vissa är fina och vissa verkar bara väldigt sköna och vissa saker vet jag inte varför jag vill ha, dom är väl bara fina hahaha.

Här kommer några bilder på saker jag vill ha. Och nej det är inte allt, hahaha.







Vissa saker skulle inte vara helt fel att ha redan nu, haha.
Och vissa saker kom inte med när jag sparade bilderna? Aja, det får bli så då, haha.

Och varför blir man så sugen på att blogga när man måste göra skolarbete? Suck på mig.

I see...

It's all clear to me now, it all makes sense!


DNA-replication

Today I'm going to demonstrade for you how..
Näe inget sånt, men jag ska skriva ihop en presentation om DNA-replikation (alltså hur DNA kopierar sig självt) på engelska som jag ska hålla på måndag.
Och alltså det är fan svårare än vad jag trodde det skulle vara, haha. Ska på engelska på ett pedagogiskt sätt förklara detta och sen ha i tanke på att alla kanske inte är inlästa inom ämnet? Inte det lättaste, speciellt eftersom jag inte är pedagogisk av mig alls, haha. "MEN FATTARÅÅÅÅ!! DET ÄR VÄL INTE SÅ JÄVLA SVÅRT??!!" Skulle det väl bli tillslut, haha.

Menmen, ska hålla det på måndag så får sätta fart. Inte lätt att koncentrera sig när man har mensvärk dock. Men ska ta värktabletter och göra nått att äta (typ nudlar, haha) och se if I can get going on this uppgift.

Och just ja, på tal om engelska.. idag hade vi en vikarie på engelskan, hon vi hade typ halva terminen i höstas, och det var den roligaste engelskalektionen på länge! Hade kunnat ha den dubbelt så länge haha. Inte för jag gjorde nått vettigt egentligen, men vi satt och snackade stor del av lektionen. På engelska såklart.

Och vi håller på med typ tusen saker på en gång i engelskan just nu. Dendär uppgiften jag pratade om ovanför, vi har skrivit en uppsatts och gett "peer response" på varandras för att nu skriva om den till bättre, vi ska skriva en "abstract" på sammanfattningen på PAt (fast jag har fått annat) och efter lovet ska vi sätta igång med "argumentative speeches" som vi blev introducerade till idag. ..Pjuh!

Och det fanns massor förslag till ämnen man kunde välja, och jag och läraren och andra elever hade lite kul åt många av dom. "woman drivers", "working women", "older citizens", "mothers should stay at home"... haha massa skumt, men roligt.

Ska bara komma på nått att prata om haha. Bigamy? Polygamy? Test tube babies? Or something?

Balskor

Har köpt skor till balen nu. Svarta enkla, hoppas dom funkar bra.
Dom är lite stora men dels kan jag ju ha sula i, dels kommer jag nog ha skavplåster i förebyggande syfte och dels kommer ju fötterna bli mysigt varma och svulna när vi dansar, så det kan ju vara lite bra att ha lite utrymme i alla fall.
Men ska gå in dom som bara den här hemma nu, för att minimera skavrisken på balen så mycket som möjligt.


Dessa blev det tillslut. Får hoppas klacken är i lagom höjd, haha. Köptes på Skopunkten. Och jag vet att dom inte har bra kvalitet men sålänge de håller tills balen är jag nöjd.

Näe

När var dött det var här. Varken kommentarer eller roliga inlägg, trist!
Men vet inte vad jag ska skriva för tillfället, höhö.

Kan ju säga att jag fått skattedeklarationspapprerna, och kommer få lite pengar tillbaka, vilket är niiicenice.
Sitter ju aldrig fel, lixom. Lagom till midsommar. Ska väl köpa mig nån fin midsommarklänning då, hö-hö-hö.
Nej men jag vill spara så mycket som möjligt, vet ju inte om jag kommer ha jobb i sommar eller inte.

Men det blir nog bra.

Idag ska jag och älskling ta en liten promenad runt ån eftersom det är så fint väder, och sen äta på Bosses Glassbar som öppnat igen, yaay! Fan vad citronsorbet jag ska äta i sommar, nomnomnomnooom!

Är inte så mycket för kulglass men citronsorbet är det bästa som finns!

20-årsfest

Var på 20-årsfest igår, vi firade Julia som fyllde 20 för en vecka sen. Vi var hos M.B och hade det treeeevligt. Det var väldigt nice, nått jag gärna gör om, hehe. Några skulle ut på krogen, men kände inte själv för det så jag tog bara samma buss med dom och satt kvar när de gick av. Men trevligt och roligt hade vi, det kan jag allt säga!

Idag ska vi till pappa, vilket ska bli kul då vi inte vart där på ett tag, hehe. Inte sen innan vi flyttade tror jag, och det är ju typ en o en halv månad sen, mer än så, snart två månader.
Ska se hur dom fått till det, dom har byggt om i köket och så. Så deras kök är större än vår lägenhet hahahaha.

På vägen dit ska jag köpa ett linslock, har ju tappat bort mitt haha, vilket är väldigt duktigt. Men det finns på netonnet för 49 kr, så är ju inte så farligt.

Vad ska ni göra ikväll?

Min mobil stulen

Har fått min cirkus två månader gamla mobil stulen, roligt va?
Skulle gå till bussen och märkte att headsetsladden åkte ur mobilen, men trodde bara att den åkt ur och tänkte sätta i den igen när jag var på bussen. Men väl på bussen upptäckte jag att jag inte hade mobilen i jackfickan längre. Gick tillbaka längs bussen och kollade men ingen mobil. Så fick gå av busshållplatsen efter och typ springa/gå snabbt tillbaka till den tidigare hållplatsen (fan vad varmt det var hahaha). Men där hittade jag ingen mobil, neeedrans!

Så gick hem, gick in på datorn och som tur var bästa Ellen inne på facebook, så hon hjälpte mig med att försöka ringa min mobil (som var avstängd kom vi fram till) och sen smsa både Conny och M.B.
Conny kom hem och hjälpte mig kolla igen vid busshållplatsen, men ingen mobil där inte. Så han skjutsade mig till Telia, och jag gick in och spärrade mitt gamla SIM-kort och fick ett nytt, men som tur var med samma nummer.

Så nu har jag gått från denna mobil:



Tillbaka till denna:


Det gör mig inte så mycket egentligen, får bara hoppas att denna mobil inte börjar bete sig som nått stört mongo igen, men då lånar jag Connys gamla xperia

Fast helst skulle jag vilja ha denna mobil igen:



Höhö.
Men förhoppningsvis täcker hemförsäkringen mobilen, förhoppningsvis. Skulle vara väldigt surt annars.

"Vill sälja min dotter som slav"

Haha läs denna:



Frågan är... är han seriös eller inte?

Mysigt

Natta var här ett tag, hon åkte för en 20 min sen typ.
Vi drack te och bara pratade om allt möjligt, både gamla minnen och pågående saker. Det var både mysigt och härligt och definitivt nått jag vill göra igen!

Jag och Natta har käns varandra sen typ jag gick i tvåan i lågstadiet och hon på sexårs, så det är några år och vi har hunnit samla några minnen, haha. Men hon är en underbar vän jag aldrig vill släppa. <3

Ty The Tasmanian Tiger

Har jag glömt att säga att jag äntligen har Ty The Tasmanian Tiger?
Fick några spel av min "låtsasbror" Anton, som ändå inte har Playstation 2 längre och hade därför ingen användning för dom. Så nu är jag 10 spel rikare, haha. Även fast jag redan hade ett, men min bror sa att den inte funkade efter en viss bana.

Men Ty The Tasmanian Tiger har jag spelat förut, and I love it!




HAHAHAHA typ dog när jag såg denna bilden.



HAHAHA seriöst hahaha.

Det är ett relativt enkelt spel, fast kan vara trixigt ibland och gå en på nerverna lite när man ska hitta allt och klara vissa utmaningar, då vissa kan vara ganska svåra. Men allt som allt tycker jag det är lagom lätt/svårt och I like it, perfekt för den som inte brukar spela så mycket eller som inte vill ha massa FPS-spel eller liknande, eller andra skjutspel. Brukar ändå suga på dom så hahaha.

Fin start

Fin start på morgonen att vakna med huvudvärk, haha. Menmen, det blir nog bättre, hoppas jag.
Ska fortfarande göra allt jag tänkt göra idag! Förutom möjligen sitta här för länge och plugga, det kommer bara göra saken värre. Och orkar inte diska nu, heh.

Menmen, annars så, haha.

Just det, kanske ska ta en huvudvärkstablett? Är dålig p åsånt, brukar inte tänka på att sånna finns förutom när det gäller mensvärk, då jäklar måste jag knapra ipren för att överleva, typ.

Ny klänning

Just ja, jag köpte en ny klänning i Stockholm, på Shock. Ville egentligen köpa två, men det skulle blivit lite dyrt, haha, så köpte den billigaste.

Såhär ser den ut:




Sen fanns ju den andra jag ville ha, men den var typ mycket dyrare:




På ett sätt tyckte jag nog om denna mer, men ville ha båda och eftersom denna kändes lite dyr så blev det den andra. Men ska väl se om den kommer ut på rea eller så, så kan jag ju köpa den då. Eller när jag känner att jag har råd eller så, haha. Om typ 100 år.

Vilken tycker ni är snyggast?

Bra dag? Nej.

Idag började dagen sååååå (inte) bra bara genom att jag vaknade med humöret i botten. Blööööööööh säger jag bara.
Menmen, det blev bättre för en liten stund och nu är det väl inte så bra igen, haha. Min energi jag fick för stunden försvann på balträningen, gah.
Menmen, det blir nog bra tillslut.. eller nått, höhö.

Igår var jag i Stockholm och såg Top Gear Live med Conny, vilket var najzz. Vi råkade få backstagepass och hade platser på första raden, vilket vi inte var beredda på, nått av dem.
Jag kan säga så att vi kände värmen från de brinnande bilarna (när det var sånna, haha) som körde runt, så nära var vi, haha.

Men berättar mer om det en annan dag, har lite bilder och videoklipp ifrån där. Dock mobilfilmade, gjorde en lyckad sak och glömde kameran hemma? Lyckat lyckat.

Nån som för övrigt vet hur man lägger upp videoklipp man vilmat själv?

Ush

Haha ush, provet gick verkligen inte bra, ushush.
Känns som det var massor jag glömde,  och att jag gjorde helt fel, gaaaaah!
För fråga henne på måndag om jag kan göra andra saker för att bevisa att jag är värd ett mvg, för det är det jag hade tänkt att få i denna kursen. Men skriva är så svårt ibland!

Menmen, ikväll ska jag ta det lugnt. Conny ska på after work med jobbet alldeles strax så jag ska väl kanske ta ett varmt bad, äta nått gott och se om det finns nått roligt jag kan göra, hehe.

Vad ska ni göra ikväll?

Designat ett rum

Jaani, jag har designat ett rum!
Näevars, men kul var det ändå, och jag är med och tävlar om presentkort, så om ni vill får ni gärna rösta, håhå.


Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!

Filmer att se fram emot?

Det kommer komma ut två nya Tim Burton-filmer i år! Sen om det kommer fler vet jag inte, men dessa vet jag.

Den som jag bara kände att jag måste se är Frankenweenie, som verkar helt awesome hahaha, see the trailer:



Den andra verkar inte så bra egentligen utifrån trailern, men måste ju se den nån gång ändå bara för att Tim Burtom gjort den, haha.



Vad tycker ni?

Psykologiplugg

Har pluggat psykologi typ hela kvällen, förutom dom typ två timmar jag pratade med Natta över Skype, höhö.
Men känner att det är lite segt i huvudet nu.

Inte för jag inte läst detta innan, känner igen i princip allt jag läser, men det var lixom två år sen jag läste det så minnet om det är inte så superduperbra. Sen läste vi inte det biologiska perspektivet men det har ju med nervbanor, transmittorsubstanser och hormoner (typ serotonin, dopamin, endorfiner) och sådant att göra, så det är ingen big deal. Det kan jag ju redan och allt där känns ganska logiskt. Har du för lite serotonin och du mår dåligt och mår bättre av att få serotonin = serotoninbrist får dig att må dåligt.
Och serotonin är i väldigt många antidrepressiva mediciner, vilket kan åverka humöret positivt (även om för mycket kan få dig att må dåligt om jag inte minns fel, haha) men jag minns även från mitt PA att för mycket serotonin kan påverka den sexuella lusten negativt, och det är ju inte heller kul.

Menmen, har tyyyyp koll på det psykodynamiska perpektivet och det biologiska. behaviorismen kaanske jag förstår hur de tänker men humanisterna känns rätt flummiga och kognitiv psykologi?? Arbetar med tankar och hur människor tänker osv, jaaaaadu men det är väl lite det psykologi handlar om? Får ingen klar struktur över det hela och det står inte om det i boken, haha.

Men men, förhoppningsvis går det bra imorron ändå, haha, har proooov.

Så tänkte sova nu, nattinatti!

Vill ha: Nytt objektiv!

Måste plugga pykologi som bara den sen, aaaah! Har prov imorron och massor att läsa, yey.
Men jag ska i alla fall träffa sötaste Natta sen, var allt för länge sen vi sågs sist, sådetså!

Var och fikade med mamma igår, och hon frågade mig bland annat vad jag vill ha i studentpresent, och så hade jag ingen aning. Men nu har jag kommit på't!
Beroende på hur mycket hon vill lägga så vill jag nog önska mig ett objektiv. Typ tele eller nått, hehe. Eller makro?
Nej men i alla fall, för jag är trött på att bara ha mitt objektiv jag har nu, som jag inte kommer någon vart med typ, bara 18-55 juuu, haha.

Exempelvis..
Denna fågel hade jag kunnat ta mycket finare bild på om jag kunnat komma närmare, men detta var så nära jag kunde komma:

Det är ju lite tråkigt att inte kunna komma närmare sånt. Så ett teleobjektiv är nog något jag skulle vilja ha.
Makro skulle också vara nice, men har en makrolins jag kan använda, så det funkar bra ändå.

...och kom precis ihåg att jag slarvat bort mitt linslock så måste köpa ett nytt, haha..

Inte som planerat

Det blev inte som planerat idag, eftersom stackars söta M.b har gått och fått feber och blivit sjuk.
Så idag har gått ut på att försöka skriva på engelskauppgiften, och det gå inte bra.

Vi ska redovisa om en sak. Typ förklara nån sak, hur det fungerar, är uppbyggt osv, och det ska vara från nått naturvetenskapligt ämne. Funderar på att berätta om hur DNA kopierar sig självt eller hur proteiner tillverkas, men vet inte riktigt hur jag ska lägga nivån på det på ett bra sätt. Man ska ju använda endel termer och så men inte för mycket komplicerat, då man ska utgå från att inte alla förstår ämnet eller hur man ska säga.

Nått som har nått annat förslag om vad man ska förklara inom biologin?

Funderar annars på att förklara hur ögat är uppbyggt och hur det fungerar, typ hur ljuset bryts och hur vi fångar en bild på näthinnan.


Bilderna

är är några av bilderna från idag. Har inte redigerat nån av dem förutom beskurit bort irriterande kanter på vissa, hehe.
Menmen, enjoy!


















Bildbomb hahaha. Men blev ändå nöjd med de flesta av dagens bilder. Vissa behövs redigeras lite, men det får bli nån annan dag (Vecka? Månad? År?). Men hoppas ni gillar bilderna.

Nu ska jag nog göra mig i ordning, är trött som en gnu och ska väl upp skapligt tidigt imorron trots att det är studiedag, ska nämligen få hit M.B och vi ska baka tillsammans, vilket kommer bli niiiice!

Gonatt på er!

Fotopromenad

Var på promenad med Madde och min kamera, och det var nice!
Superhärligt väder och fick nog endel bra bilder trots att naturen inte är sådär vacker just nu. Menmen, man kan alltid hitta nått fint!
SKa se om jag kanske kan lägga upp några bilder senare, men nu ska jag göra annat.

Ciao!

Americans can be so smart..

Don't misunderstand me, I think there can be smart Americans too...


Danssnurr

Gud vad snurrig man blev idag på balträningen, haha. Snabb högervals, sex snurrar efter varandra, sen paus med två fram, sen sex snurrar till.. till snabb musik blir man rätt snurrig, även om det inte alltid var sex snurrar.. haha.
Sen så har vi börjat med vänstervals också, går inte så bra när det går snabbt, hinner knappt ta alla stegen.

Men men, det blir nog bra tillslut, hoppas jag.. haha.

Sen åkte vi och fikade hos Suss, hennes systrar kom (sen var Suss sambo där ofc, och en av hennes systrars kille) och så spelade vi Munchkin, det var kuul.
Även fast det i den versionen inte finns med "The evil duck of doom" haha.

Vad har ni gjort en dag som denna?

Blå byxor

Har gått på stan med Suss, och inhandlat ett par blå byxor! Hon köpte likadana fast gröna, haha. Snyggingar vi är!
Har länge funderat på blå jeans, men aldrig köpt det förän nu. Menmen, vi får se hur använda de kommer bli, haha.

Sånna hära fast blå. Typ samma färg fast blå.
Det fanns inte i blått, eller det visade att det fanns i blått men man kunde inte få blå byxor i bild tyvärr.
Får se om jag kan ta en riktig bild nån gång, haha.

Köpta på Bik Bok i stan. Finns i rött, ljusrosa, grönt och blått, och kostar för tillfället 199 kr istället för 299.
Och om ni skulle få för er att gå och testa.. ta en storlek större än ni tror ni har! Jag trodde jag skulle kunna ha small men fick dom fan inte över låren hahaha, så fick bli medium istället, asnice!
Fanns xs.. vem fan får på sig sånna i xs? Tycker synd om den personen, om den är tillräckligt smal för att få på sig dom. Egentligen samma sak med s, om man inte är en liten fluff med smala höfter.

Håhåhåå?

Min rubrikfantasi äger, ellerhur?
I'm the best, lixom.

Menmen, hur är det med er idag? Mår ni bra? Känner ni er glada?

Just det, det är ju internationella kvinnodagen idag! Grattis (eller nått sånt?) till alla er kvinnor där ute, you go girls!

Jag saknar massor fina kvinnor <3
Och just nu dog jag, tror jag. Fick hjärtattack av vibrationerna, fick sms (Inget annat!).
Menmen.. ehh.. skulle jag skriva nått speciellt? Min hjärna funkar så bra idag.

Men.. ehh.. fluff på er då, hejdå.

Today, ayayayyy

Hello everyoooone!
Ja mitt humör är bättre nu än imorse, menmen det är ju bara positivt.
Och bara så ni vet menade jag inte alla jag känner, angående förra inlägget, bara endel. Vissa har jag ju aldrig haft massor kontakt med, och inte setts så ofta, och då är det ju en annan sak.
Men hoppas jag kan börja umgås mer med vissa, skulle vara awesome!
(Och ja Camilla du är en av dem!)

Och jag vill testa att köra bil.. jag ska få testa att köra bil!
Inte just nu kanske, men.. seeenare! Nån gång, haha.

Ikväll har jag sett massor How I met your mother, and it is awesome as allways.

Menmen, ha en bra kväll, pusselipuuuss! (ja jag är konstig)


Skum skarp inte alls skelögd bild, men ni gillar't.

One other thing...

Vart har alla mina vänner tagit vägen?
Vart är som som kollar hur det är, frågar om man vill ses?
Det känns som att typ alla har dragit sig bort från mig, även dom som stod mig närmare än andra, men varför?
Vissa glider man ifrån, vissa växer man ifrån.. Men vissa verkar ju inte ens försöka hålla kontakten, och det är bara jobbigt.

Den enda som jag smsar regelbundet med (förutom Conny när jag inte är med honom) är Ellen. Underbara underbara Ellen som jag kan prata med om jag behöver det, och som jag alltid finns där för.
Hon kanske inte smsar och frågar hur det är, men hon smsar och vi får ändå ofta reda på hur den andre mår, och vi stöttar om det behövs.

Men hon är den enda som faktiskt smsar mig då och då.
Eller, ja det finns andra med, men det är väldigt vääldigt sällan. Jag försöker hålla kontakten, fråga hur det är, men får aldrig sånt tillbaka..

Jag börjar undra.. är det något fel på mig? Är det något jag gör som är väldigt irriterande?
Varför kan folk inte bara säga det i så fall än bara dra sig undan, inte verka vilja ses?
Visst, det är ju aldrig kul att höra att nån har nått den inte gillar om en, men hellre sanningen än inget alls.

Jag är bara trött på att det är såhär.
Jag är trött på att känns mig ensam.
Jag är trött på att känna mig oönskad.
Jag är trött på att behöva vara den som tar kontakten, initiativet att ses.

Nu tänker jag sluta med det. De som inte vill ha mig som vän kan skita i det, dom som inte ens orkar hålla kontakten.
Jag ska försöka lyckas hitta nya vänner, som faktiskt vill ses..

Jag bara önskar att jag kunde ha vissa kvar, vissa som alltid varit så bra vänner...

Och ja, jag mår dåligare än vad jag själv skulle trott av detta, känns nästan som jag ska falla snart, ramla ner över någon kant, ush..

Fika på stan och träff med coachgrupp!

Igår när Conny nästan slutat ringde han mig och frågade om jaf kunde komma ner till stan så kunde vi gå runt och kolla lite. Så jag åt lite snabbt och sen tog bussen ner. Vi köpte insynsskydd, finally! Och sen gick vi och fikade (efter vi gått runt lite i andra affärer innan).

Vi fikade på Coffehouse by George, eller vad den heter, men det var trevligt i alla fall!



Hihi hans leende <3

Sen så gick jag till ett ställe där jag skulle träffa några andra synskadade ungdomar och äta pizza, nomnom. (Ja jag är synskadad för er som inte vet det, ser typ 11% på mitt bra öga, haha)
Detta ska bli en "coachgrupp" där vi ska varva arbetsplatsbesök med andra saker, typ som att testa och köra bil, hihihihi.
Men det var trevligt. Vi var bara fem ungdomar, haha, men det var trevligt ändå.

Nu ska jag få i mig lite frukost, ska till skolan snart, hejdå!

Otroligt

Det är otroligt vad tiden går fort, och hur oförutsägbart så mycket är.
För två år sen trodde jag aldrig att jag skulle vara förlovad och bo ihop med världens underbaraste kille, men nu sitter jag här framför datorn, äter godis, kollar universitetskataloger och tänker på allt möjligt..

I söndags var vi på solpromenad i det underbara värdet, och det blev årets första glass, och det var helt underbart!


Det ser dock ut som jag har inga kinder men största hakan, men det är nog mest solglasögonens fel, haha.
Och såklart båda tog Twister, godaste glassen juuh! (Förutom citronsorbet från Bosses dock, men dom har ju inte öppet nu, eller??)

Nu ska jag väll ta nått vettigt att äta, haha..

Persienner!

Vi har persienner! Asskönt, haha. Vi slipper hänga upp ett lakan varje gång vi inte vill att nån ska se in. Typ när man ska sova och så, eller vill få det mörkare i rummet.
Aaaaasnice!

Vi köpte gardiner idag också, finare gardiner, nicenice!

Hur är det med er då?

Skum impuls

Jag fick en skum impuls förut. Kom hem och först tog jag disken (inte så skumt) och sen dammsög jag och svabbade golven i kök, badrum och hall? Vardagsrummet kändes för jobbigt hahaha.

Det är inte likt mig med sånna impulser, haha. Men tänkte att jag kanske kunde göra Conny glad, fast han kommer säkert inte märka nått haha, det syns ju inte så mycket ändå.
Menmen, får väl se om han kan ta vardagsrummet, heheheheheeeeee.

Nu ska jag äta något, sen är det dags att åka tillbaka till skolan och ha psykologi b, wiie!

Just det.. hade svenskaprov imorse. Vår lärare trodde vi skulle tycka provet var jättelätt och att det skulle ta kort tid.. det tog typ hela lektionen, haha. Men alltså, visst jag tyckte inte allt var lätt men det var inte det som tog lång tid, utan det var själva skrivandet.
Fast jag vet inte om jag ska vara nervös eller pusta ut, för vet inte hur det gick, haha.

Snartsnart

Snart ska jag lägga upp bilder på lägenheten. Ska orka gå till kameran, finns bilder i den. Fast ska nog ta några bättre, hehe. Tog några väldigt snabbt när jag skulle till Ellen, för att visa henne, hihi.

Och på tal om snart... på lördag har vi bott här en månad?? Vart tog tiden vägen lixom?
Tjooooff, så har det gått en månad.
Snart två, tre, fyra... shit hahaha.

Och snart måste jag veta vad jag vill söka till i höst? Paniiik!
Har några funderingar, men vet iiiinte vad jag ska söka till och vad jag helst vill, ehhehhhe...

RSS 2.0