Shoe love!

Kollade lite på Have2Have's hemsida häromdagen för jag såg en som hade snygga kängor därifrån. Skulle inte vara helt fel att skaffa sig ett par enkla svarta eller bruna kängor man bara kan slita och slita med åren, som man inte behöver vara lika rädd om som jag ändå vill vara med mina blå glansiga Dr Martens. Får se om och i så fall när jag skafar mig ett par, och om det sker ifrån en sida eller inte. Det är ju alltid enklare att prova i burik men det är så sjuuukt tråkigt att springa runt och göra det, haha.
 
Hittade i alla fall ett par skor som jag genast blev jättekät i, åh! Dom må ha klack, men lätt att jag skulle kunna tänka mig att lära mig gå i dom om jag hade dom i min ägo! Dom är ju även lite every day shoes, och inte sånna man kanske bara har vid vissa tillfällen. Doooock kostar dom 1095 kr, vilket inte bara är lite väl mycket att lägga på ett par skor just nu. Får se om jag belönar mig själv med dom typ i vår om det går bra på tentorna nu i höst, kaaanske. Eller önska sig i julklapp kanske?
 
Men kolla på dom!
 
 
Det är nog bra att vänta ett litet tag med att beställa lite dyrare skor, för att se om man vill ha dom längre fram också så det inte bara är en liten "fling" haha. Men vi får se!

Trötter

Tänkte att idag ska jag gå upp tidigt och plugga duuktigt! Och hur går det med det? Jo men jättebra, självfallet, eh.. Är svintrött haha. Men ska börja plugga snart, ska bara försöka bli liiiiite piggare så jag inte somnar, wiiie!
 
Måste få tag i anteckningarna från gårdagens biokemiföreläsning, med alla aminosyror. Vi ska kunna alla 20 aminosyror, deras formler, namn, kunna rita upp dom, hur deras laddning är i olika pH osv osv. Tills på tisdag, yaaay! Och i helgen kommer jag inte ha massor av tid att plugga. Menmen, vi får hoppas att jag klarar det. Finns ju omdugga, men den ska vara i vallfarten och det känns jobbigt. Vet vart den busshållplatsen ligger så borde ju vara huset vid den, men ändååå.
 
Hemoglobin. Hahahaha gillar att jag tänkte att det borde vara det när jag såg bilden. Ohhhhhh yeeaaahhh!

Trollstav på franska

Vet ni vad trollstav heter på franska?
 

Baguette Magique.
 

Hahahahahahhahahahhahahahahhahahahaha.

Hmm.. something's not right

Såhär såg det absolut inte ut igår, eller någon annan tidigare dag för den delen heller förresten.. Har ni fått nått liknande? Allt står på noll, även om man så går tillbaka 90 dagar. Haha, blev lite konfunderad först, men måste helt enkelt vara nått med blogg.se, eller så?
 
Haba, fejnt fejnt.

Some autumn pictures

Lite höstiga bilder jag tagit den senaste tiden, plus ett par andra, hehe. Oredigerade och sånt som vanligt, men får väl se om jag lägger upp några igen om jag orkar redigera.














En god måltid och trevligt sällskap

Det är synd att jag inte använder min kamera mer i sociala sammanhang, men det känns lite konstigt att ta upp en kamera när man har middag hos sin pappa och börja knäppa bilder. Det är i sånna här lägen det inte skulle vara helt fel att ha en mobil med vettig kamera, känns lite mer diskret.
 
Men fredag-lördag åkte vi till pappa, och det var verkligen längesedan så det var underbart roligt!
Dom hade varit och kastrerat lille Åke så han var helt groggy under kvällen, haha. Såååå söt! Han gick inte helt stadigt, speciellt inte med bakbenen. Men när han nyss klivit ur busen han åkt i skulle han ändå hoppa upp i sängen, och han lyckades! Sen efter ett tag kom han in i köket och hoppade upp på en av stolarna som stod framför kaminen, och somnade bums! Kan visa er bilder på det när jag lagt upp kameran.
 
En mindre rolig sak är att de samtidigt som de kastrerade Åke tog bort Stina. Men hon hade tydligen varit väldigt konstig den senaste tiden, och var helt uppsvälld och inte alls som hon normalt var, så det var nog bäst så, för alla. Tror dock Snygg märkte av det sen, för hon gick och jamade massor (det gör hon vanligtvis men nu verkade det vara som att ropa på Stina) och var tydligen jätteorolig på lördagsmorgonen (innan vi kommit ner, så vi hade inte sett det).
 
Men igårkväll (fredagskvällen) så åt jag, Conny, pappa och Jill en jättegod middag med kyckling, klyftpotatis och någon god stark sås. Det var starkt, men GOTT! Gud så gott hahaha.
 
Ni får en bild på lilla Åke (som säkert är dubbelt så stor än vad han är på dessa bilder) och ett par på Stina, som en liten hyllning.
Haha här leker Conny med Åke med COnnys plånbokskedja. Åke älskar den tror jag, för han blir helt galen när han får leka med den hahaha. Och Åkes min här är ju helt underbar! Hahahaha så konstig han ser ut.
 
Lilla lilla Stina, du var då söt du. Och nedersta bilden är nog min favoritbild på henne, haha, craaazy cat!
Och jag vet att bilderna är jättebrusiga men fick dra upp mitt ISO till typ högsta för att ha en chans att ta några vettiga bilder på katter som inte kan sitta blixtstilla, i det dåligt ljuset som var. Men ändå, fina Stina.

Mine turtle

Haha åh, asdfmovie, det var längesen <3 Har kommit lite fler nu, haha åh, och en sång som heter Mine turtle! Haha helt underbar. Det finns en annan om the Train Boy, haha.
 
Kollade på asdfmovie-filmerna för flera år sedan, dom är VÄLDIGT random, och sångerna blir roligare om man sett alla också haha. Och dom är inte långa alls heller.
 
 
 
Och så första asdfmovie:
 

How I Met Your Mother

En av de underbaraste serierna ever! Haha jag älskar att han som spelar Barney egentligen är homosexuell och har barn med sin pojkvän, it's so awesome :D och kontrast till vem han är i serien hahaha. Inte för han är homofob där, hans bror är ju bög, men ändå.
 
Hahahahah översta...
Marshall: "Where's Lily?"
Lily: "TAANTRUUM!"
Tantrum.. en energidryck med väääldigt hög koffeinhalt.. hahaha.









Posttentatrött

Nu sitter jag hemma och är helt slut i skallen, skulle kunna lägga mig ner och somna på direkten, haha.
Tentan gick bättre än vad jag trodde, det kändes i alla fall bättre efter än vad jag trodde det skulle göra. Men det betyder inte att det gick bra, hehe. Vi får se, baaaaara typ sisådär två veckor kvar tills vi får veta resultatet.. gaah!
 
Åt lunch på stan med Victor från klassen och hans sambo. Sen så gick jag och M.B runt på stan, och tog även en fika. Köpte mig även en jättemysig halsduk och ett riktigt blått plommonstop på H&M's rea, inte helt fel!
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Vi ska nog kolla på en film sen och mysa. Vi pratade om att åka och handla, men Conny sa att han inte orkar det och det gör nog inte jag heller. Vi klarar oss några dagar till!
 
Vad har ni gjort en dag som denna?

Det börjar bli sent

Nu börjar det ju bli sent, hallå vart tog dagen vägen? Jag som inte hunnit hälften av det jag planerade, haha. Menmen, vi får se hur mycket jag hinner. Jag tänker i alla fall inte sitta uppe halva natten, det orkar jag verkligen inte. Måste ha energiiiii tills imorron, juu!
 
Har i alla fall varit en sväng till Ica och köpte franskt lantbröd, yoghurt och energidryck, tills imorron då. Energidrycken ska jag ta med mig till provet (även om jag kanske börjar på den ikväll, hehe), brödet ska jag göra ett par mackor av att ta med (och kanske äta lite ikväll) och yoghurten ska vara till frukost. Funderar även på att koka ägg och äta imorron bitti, för att få lite extra lixom.
 
Har förresten Ica i Berga varit med om nått energidrycksrån eller blivit paranoida eller nått? För bara vid energidrycken var det massa röda lappar (på burkar och hyllor) där det stod "STÖLDMÄRKT för Ica" på. Varför bara där?
 
Aja, ska nog se om jag kan äta nått snart, börjar bli hungrig. Men har varken ork eller tid att fixa något avancerat. Funderar på att äta upp resten av curryriset som blev över igår, koka några ägg och ta ett ikväll tillsammans med några mackor? Låter mysigt, med en kopp te till. Ja det blir nog så!

Good mornin'

Goder morgon! Här sitter jag och hoppas på att bli pigg, haha. Ska nog om ett tag som igår ge mig ut igen, fast denna gång sticka till ica för att inhandla lite inför tentan imorron. Dock ska jag nog vända med det tills jag inte mår illa längre. Vaknade med som en "klump" i halsen, typ som en liten slemklump, vilket gör mig lätt illamående haha. Men kämpar i mig frukosten och hoppas på att den ska försvinna.
 
Är sååå trött också! Blir jättesugen på att lägga mig igen haha, men måste plugga. Går varken illamåendet eller tröttheten bort (känner inte för te eller egentligen nånting som kanske skulle kunna göra mig pigg) så får jag väl ta mig en liten powernap. Men ska försöka plugga lite först. Tänkte nog läsa igenom anteckningarna och skriva ner på ett separat papper vad jag bör tänka på/vad som kan vara bra att "veta" osv.
 
Mitt humör känns bättre idag också, vilket kanske kan tänkas skumt med tanke på att jag har tenta imorron och allt är svinsvårt, haha. Men varför stressa upp sig i onödan? Antingen klarar jag det, och blir ännu mer gladd överraskad än för AK1 eller så klarar jag det inte och då blir det att bita i det sura äpplet och göra omtenta.
 
Aaaja, det blir nog bra. Ska bli skönt när tentan är gjord, haha, sååå skönt!

Promenadtaaaajm

Strax ska jag ge mig ut i det fina vädret, mulet och dant haha. Ska ta en lite promenix för att bli lite piggare, är superseg nu. Får hoppas att det inte regnar lite eler verkar finnas överhängande risk till det, för vill ta med kameran ut. Och min lilla kompaktkamera känns inte jättekul att fota med nu när man har en systemkamera, men jag skulle inte alls vara lika rädd för att ta ut den i regnet, hehe. Den har varit med om endel och klarat ganska mycket.
Den tar inte superbilder för det mesta, men några bilder har jag allt lyckas fånga!
 
Som några av dessa. Det finns fler, men orkade inte hitta alla jag tänkte på, hehe.


TIme to rest

Nu är det snart dags för mig att gå och lägga mig. Jag har inte pluggat bra idag, och är inte klar med det jag tänkt, men sömn är viktigt det med och är sjukt trött. Jag sitter och fuskar mig igenom övningstentan (nåja, typ. Det jag fasntar på kollar jag upp, skriver uträkningen och tänkte sedan gå igenom frågorna en efter en och skriva ner stegvids hur jag ska tänka på sånna typer av uppgifter. Sen kan jag göra den andra mer "rättvist") och börjar bli allt segare i skallen. Jag ska nog fortsätta imorron, kanske ska göra något tal till eller så.
 
Imorron bitti ska jag försöka gå upp skapligt, trots att sömnen inte kommer bli hur mycket som helst. Kommer ju bara bli seg annars och kan lika gärna ta en tupplur om det behövs. Om vädret tillåter ska jag nog gå ut på en liten fotopromenad direkt efter frukost för att piggna till och få lite frik luft innan jag börjar plugga. Imorron går det förhoppningsvis bättre att plugga, förhoppningsvis.
 
Jag tror som sagt inte att jag klarar tentan, men hur mycket gör det? Egentligen? Visst är det kanske lite jobbigt med omtenta, men hellre göra så gott jag kan nu och tänka att whatever om jag inte blir godkänd, än att stressa ihjäl mig och antagligen inte kunna plugga alls.
 
Just nu är jag ganska inspirerad till att fota, och tänkte nog fota endel efter tentan, varvat med plugg och annat. Har flera objektiv som jag suktar efter, varav ett macroobjektiv som verkar helt underbart men som råkar ligga på ca 7500, haha. Men ska nog önska mig ett fast 50mm i födelsedagspresent. Frågan är dock vilket av alla som finns? Blir ju tokig, vet ju inte skillnaden för det står liknande på i princip alla så det är svårt att veta vilket som är bäst.
 
Har ni några förslag? Vilket ska man välja?
 
Lite foton jag tagit, som inspiration till mig själv lixom.


Absolut inte min dag idag

Idag har varit en av de sämsta dagarna på LÄNGE. Har inte haft humör eller ork till något, och det har tyvärr pluggandet fått lida ganska mycket av. Inget har gått som jag vill och ja det går helt enkelt inte bra. Har pluggat hemskt lite idag, bara högst ett par timmar sammanlagt? Om ens? Det är ju ingenting lixom. Aja, tentan går nog åt helvete ändå, men ska nog försöka klara så mycket som möjligt i alla fall.
 
Ska försöka mig på övningstentorna, och det som verkligen inte går bra ska jag kolla facit o lösningarna till. Det kan jag ju ändå faktiskt lära mig lite på och tentorna ser ju ungefär ut på samma sätt hela tiden, så dessa tentor jag övar på kommer ju antagligen vara väldigt lik den som kommer på onsdag. Med antagligen absolut inte de uppgifter jag skulle klara, men det är en annan sak haha.
 
Menmen, vi får se. Kanske blir som med förra kemitentan? Tror att jag inte kommer bli godkänd men blir det ändå? Fast nja, det skulle kräva ett mirakel eller två.
 
Värst vad negativ jag är idag. Men det är svårt att inte vara det sånna dagar som denna. Nu när humöret för tillfället varit lite mer uppåt bränner det i halsen istället, wooopiyaaaay. Aja, det löser sig nog (sa saltet till vattnet, höhöhöhöhö).
 
Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har. Ciao!

Hairtrouble

Funderar fortfarande på hur jag ska göra mitt hår. Har ju funderat på att bara låta min frisör klippa det hon tycker är snyggt, men samtidigt blir jag osäker på om jag vill göra så. Aja, vi får se.

Ska jag ha raklugg eller inte? Ska man ha dreads? För skojs skull lixom.. Hur kort vill jag ha det? Osvosv. Haha inte lätt inteee.
 



The ducks will rule the world!

Såg denna bild:
Hahahah ankor är farliga!
Och homosexuella är ett hot mot mänskligheten?
Vad händer då om alla homosexuella ankor blir fler? Går världen under då?
Så det är deeeeet som händer i år, det är däärför världen går under. Ah, it's all clear to me now!
 
Jack skickade denna really awesome videon till mig. Se den! Hahahaha.
 

Harry Potter-"maraton"-time!

Lite dags för massa sånnadäääära Harry Potter-bilder. Var länge sedan sist. Så laddar jag upp nån som jag redan lagt upp så får ni nog stå ut. Menmen, here we goooooo!
 




Inte min dag idag

Idag är det verkligen inte min dag, haha. Borde plugga arslet av mig men det går varken bra och orken finns inte heller. Mådde ju illa imorse, hela jävla morgonen och hittade inte yoghurten med flingor i locket heller, varken i Baljan eller på Amigo. Så fick bli en drickyoghurt istället.
 
Försökte även föra över lite musik till mobilen också, men allt kom inte över och GAH så irriterad jag blev, haha.
 
Nej idag vill ja bara lägga mig under täcket och försvinna lite. Menmen, får försöka plugga lite ändå, ska ändå träffa mormor imorron på förmiddagen och äta lunch med henne. Det blir treeevligt!
 
Ska försöka muntra upp mig nu, ciao!

Illamående

Ush vad jag mår illa just nu, mådde illa igårkväll också. Vet inte varför, för det vi åt igårkväll känns inte som nån mat som iaf väldigt lätt skulle kunna bli mysko eller elak mot magen. Menmen, sitter och försöker få i mig ett glas oboy som frukost. Förhoppningsvis blir det bättre när jag kommer ut i friska luften, så får köpa nått på campus sen.
 
Ska i alla fall iväg snart för att ta bussen till campus, har en föreläsning där de går igenom övningstentan vi har i vårt kemikompendie. Har inte gjort det, och kommer nog inte hänga med så  bra, men känns som att det kan vara bra att vara med på denna då dom även kanske säger nått viktigt om tentan som är om en vecka (BARA EN VECKA KVAR???!!! PANIIIIIII....). Men efter det åker jag nog hem igen. Har ändå ingen matlåda så ska nog försöka laga nått här hemma till lunch sen istället (...IIIIIIIIIK!). Blir väl antagligen att jag åker till Berga och köper typ BIllys eller nudlar för jag är så lat, haha.
 
Menmen, nuu måste jag stiicka! Ha det så gött allihopa.

Det konstiga måttet BMI

Hur tänker folk när de använder BMI som mått egentligen? BMI som mått stämmer ju ofta lika bra överens som pingviner i öknen.. Min klasskamrat länkade till den här (<--) bilden från hennes flickr på facebook, och enligt BMI är hon överviktig?? Hon har tydligen BMI 25.. Hon är ju inte tjock, inte enligt mina mått, hon är ju snarare normal. Och nej, hon ser inte sig själv som tjock, hon var själv förundrad över det idiotiska måttet BMI.
Men BMI funkar inte som mått, eftersom alla är uppbyggnda på olika sätt, har olika kroppsformer osv.
 
Det är synd när folk som må rdåligt över sin vikt använder BMI för att se om de är smala eller inte... BMI säger inte alls något bra om det, man behöver inte vara tjock bara för BMI skulle råka säga det. Jag och någon annan som kanske inte alls ser ut som mig i kroppsform skulle kunna ha samma BMI, och inte behöver det betyda att vi är lika smala.
 
Jag önskar att folk kan se hur vackra de är, utan att jämföra sig med andra eller med siffror. Siffror på en våg säger egentligen ofta inte heller så mycket om hur smal du är, eftersom alla är olika byggda. Och har du muskler väger du mer än om du inte har det osv.
 
Ni är vackra som ni är, kom ihåg det!

Mööööörker

Sitter och äter frukost, håller koll på klockan så jag inte ska missa när jag borde börja göra mig klar för att du ut till bussen. Ja jag tar bussen, känns mysigare än att cykla, uhhuuhuuu. Egentligen har jag inget på schemat idag förän 13.15, men jag ich min labbpaaaartner ska sitta och korrketurrätta labbrapporten. Läste igenom den typ 23-tiden igårkäll så var rätt trött då haha, men jag hittade endel att ändra på i alla fall, sen när vi båda är klara och nöjda ska vi skicka in den, yaay.
 
Fick även ett mejl om att labbrapport 5 blev godkänd! Wihuuuu! Den trodde vi att vi skulle få retur på eftersom vi var osäkra på många bitar och inte förstod till 100%, men det hade vi tydligen gjort ändå!
Och den vo ska hålla på med idag är labbrapport 6, siiista labbrapporten för allmän kemi, yaay!
 
Tajm to light some cääändles tonight määbye?

Känner mig smart

Ibland känner jag mig så otroligt smart.
Jag hörde nått typ "pysande" ljud och blev lite smått panikslagen för jag trodde det var från datorn, men sen förstod jag ganska snabbt att det kom från kastrullen och plattan, eftersom kastrullen var smått fuktig under, haha.
 
Lite som när jag ska sätta mig och kolla på TV och bara ska hämta nått i köket, och jag sätter igång TVn och går direkt ut i köket, och sen stelnar jag till och undrar vad det är för röster/ljud jag hör från vardagsrummet?? Det är din TV, smartskaft!
 
Ibland har även jag mina ljusa stunder, men det har vi nog alla, haha.

Pluggmotivation

Har inte någon plugmotivation alls typ, ush. Jag är så trött på det, redan haha. Jag vet, det kanske vore smart att hoppa av nu och börja plugga nästa år istället eller nått, men frågan är om jag är mer motiverad då? Kanske?
Men känns som att jag skulle känna mig dålig om jag skulle sluta för jag inte orkade med/klarade av pluggandet, då skulle jag hellre hoppa av för anledningar som att utbildningen inte kändes rätt eller så.
 
Men får försöka motivera mig själv, känns förhoppningsvis bättre när vi börjar läsa mer biologi, kemin är inte så motiverande haha.
 
Men om jag klarar tentan, ska jag nog banne mig köpa mig ett par sånna hära:

Torsdagens labb

I torsdags hade vi labb, elektrokemi. Galvaniska celler kanske till och med de som inte gick natur kan känna igen om man bara får minnet lite uppfräschat.
Tog lite bilder, och hittade bland annat en fin hel labrock.
 
 
Kan säga att det finns trasigare än den jag hittade haha, längtar lite tills vi får våra egna med ett fint MatNatmärke på ryggen, naaaaaajs!

Pluggdag?

Idag hade jag tänkt plugga hela dan, men så har det inte blivit.. Vid typ halv två kom pappa, jill och axel hit (Axel fyllerår idag förresten! 18) och fikade, det var väldigt trevligt! Var länge sen jag träffade pappa o jill, har saknat dom!
Nu har jag istället ingen energi kvar.. orkar inte laga nått, så funderar på att kombinera att ta mig till berga med att få frisk luft, så skönt det skulle vara!  Sen är väl inte nudlar så mycket energigivande elelr så, men det är gott och jag är sugen.
 
Igår sminkade jag och Suss upp oss lite och gick ut och dansade! Det var roligt, speciellt eftersom båda hade lösögonfransar for the first time, haha. Mina var inte jättespeciella men Suss var grööööna och långa, nice!


 
 
Många bilder, men så kan det gå när man inte kan bestämma sig för vilka man ska ta, haha.

Ingen bra dag

Idag har inte varit en bra dag, speciellt inte början på den.
Vaknade och var väldigt trött, vilket i och för sig varken är konstigt eller helt ovanligt. Jag mådde smått illa dock, och kände mig typ nästan lite spänd i magen. Fick i mig lite frukost (mjölk och flingor) i alla fall. Dock var jag så sjukt trött och mådde lite konstigt så jag la mig en liten stund igen, tror faktiskt det hjälpte lite. Konstaterade strax innan jag gjorde så att jag ska nog äta lunch hemma, innan jag sticker till campus, eftersom jag mådde som jag mådde och absolut inte var sugen på den svingoda broccoli- och baconpajen som fanns i matlådan.
Jag cyklade efter jag sovit lite iväg till Ica i Berga och köpta risifrutti, proviva, drickyoghurt och choklad. Chokladen har jag inte börjat på än, men är inte sugen men har varit väldigt sugen på det.
 
Men sen när jag skulle iväg så bröt jag i princip nästan ihop, hade ingen energi och orkade verkligen inte cykla, och var smått stressad eftersom jag redan borde vara på campus. Conny som åt lunch hemma var en ängel och skjutsade in mig, sååå otroligt underbar! Jag träffade Sandra på campus och vi gjorde klart labbrapporten. Kände mig bättre och gladare efter en stund så det kändes skönt.
 
Nu är jag hemma igen, och borde verkligen plugga eftersom jag ligger efter verkligen massor. Men är så sjukt trött så får se om jag orkar det, kanske senare? Får plugga massor de kommande dagarna, gash!
 
Skulle inte vara helt fel att ha nått man blir pigg av, haha. Kaffe tänker jag inte börja med, och om ändå energidryck inte hjälper gör nog inte kaffe heller det? Har ni några förslag?

Ny kappa?

Funderar att köpa ny kappa, mest för att ha en till att använda så jag inte sliter ut den jag redan har massor eftersom jag ääälskar den! Men vet inte hur mycket jag vill lägga och vad jag ska köpa för någon.. tips?
Har hittat några mer eller mindre fina, Men vet inte vilken/vilka som är finast.


 
Vilken tycker ni mest om?

Ryggfan

I söndags vaknade jag upp och hade svinont i en ryggmuskel/del av ryggmuskel (enligt mina kinskaper och hur och vart musklerna sitter så är det en del, men är lite osäker) och hade det hela dagen, även igår. Satt med vetekudden väldigt ofta ochb Conny hjälpte mig smörja in med Voltaren en gång i söndags och två gånger igår. Att sova var nog värst, för dels kunde jag knappt ligga på nått sätt utan att det gjorde ont och sen så blev det värre på morgonen.
 
Idag verkar det dock bättre (*peppar peppar*) men vi får se. Åkte inte in till campus igår eftersom att bära en x antal kilos tung ryggsäck inte kändes som den mest briljanta idén någonsin och min rygg hade nog typ dött av det. Åker inte in idag heller för säkerhets skull, vill ju inte göra det värre igen.
 
Men ska försöka plugga något idag i alla fall, har redan hamnat sjukt mycket efter och har tenta om två veckor. Stressigt? Näääääeeerå, det är ju bara svår kemi.. hehe.
Nej men förhoppningsvis kan jag lyckas med denna tenta också. We'll see, we'll see!

LCHF MGÄO-dieten

"low carb high fat men godis är okej-dieten"
 "KFUK - keso fast utan klumparna"
 

Skocravings

Har tittat runt lite på ebay och hittat massa snyggt jag gärna skulle vilja köpa. Måste bara skaffa ebay-konto och paypal typ, haha.
 
Hittade dessa skor som skulle få mig att verkligen vilja lära mig gå i klackskor om dom fanns i min ägo. Åh, gemig??
 
Haha åh!
Skulle även kunna tänka mig de röda.
 
Det finns några olika färger, men dessa var lätt snyggast, även om de vita även var rätt snygga.

Labrapportsskrivande

Idag har jag och Sandra skrivit labrapport sedan typ.. strax efter ett? Är lagom trött i skallen nu, haha. Det roliga är ju att vi fortfarande knappt fattar nått av det vi gjorde, haha. På labben alltså. Kinetik är inte min grej alltså, nej ush.
Jag vet att vi höll på med lite giftiga grejjooor, alltid lika läskigt hahaha. "Ni måste använda skyddsglasögon och skyddshandskar! Och ni måste tillreda lösningen i dragskåp, anilin är giftigt att andas in och om man får på huden, det är bland annat cancerframkallande" typ, ush.
 
Och nästa labb har med elektrokemi och göra, är nog undefär lika kul och förståerligt, haha. Även fast jag iaf vet vad ett galvaniskt element är.
 
Såhär såg det ut när vi labbade:
 
 
Just det, det var kanelbullens dag i torsdags (samma dag som ovan utfördes)! Jag gick till Baljan och köpte varm choklad och en chokladboll, och eftersom jag köpte nått för över 4 kr så fick jag en kanelbulle på köpet.
Den såg ut såhär (ja den är i en muffinsform):
 
Nu ska jag vara onyttig och dricka cola och äta upp resten av min marabou-chokladkaka jag började på igår, nomnomnooooom!

Födelsedagsfeeeest

Igår var jag på födelsedagsfest i Berga, där två klasskamrater (Erik och Fraj) hade gemensam födelsedagsfest. Det var reeedigt trevligt! Lyckades tvinga bort min huvudvärk ibland som jag haft heeela dagen, haha.
Det var en intressant kväll, med intressanta diskussioner till och från och en skum tårta. Hemmabakad.. och det var väl bara tårtbottnarna och jordgubbarna dom inte hade nån slags sprit i, haha.
 
Jag tänkte ju inte på att ta med kameran, men jag hittade en feejn bild på fääääjsbook som jag norpade. Lixom jag är ju med?? Haha men bilden är ju supersnygg.
 
Kan ju säga att mindre charmiga bilder än denna togs, haha.
 
Men det var en rolig fest, och känner nu att det är lite synd att man inte har en fest-vänlig lägenhet för det skulle vara kul att hitte på nått när man fyller 20 i november, haha.

På tur i solskenet

Idag så gick jag och Conny ut i det friska vädret och gick till Stolplyckan. De hade öppet hus idag och min moster Mia lockade dit mig och Conny. Jag fick ett par charmiga harembyxor (eller ali-baba-byxor som hon kallar dom) av henne, som hon köpte nere i Indien, taaaack fina moster!
Sen mötte vi även min kusin Johan, hans fru Fia och fick träffa deras yngste son (bara ett par månader gammal), lilla Dexter! Kuuuuligt kuuligt.
Vi fikade och hade det trevligt också, gott var det.
 
Tog med mig kameran och fotade på vägen dit och hem, men lägger nog upp de bilderna senare när jag rensat och fixat dom lite. Fick några fina på vägen hem då jag stannade ute lite längre medan Conny gick hem. Najjjjzz!
 
Ni får ett par bilder på mig i alla fall (ni ba YAAAAAAY!)
 
Charmighet på hög nivå? Ohyes!
 
Medan jag ändå håller på att lägga upp charmiga bilder.

Mitt personnummer? Vaaaaaa?

"1992..11.. ööhhh... ehhhh...." Så var det lite förut när jag ÄNTLIGEN kommit hem (sisådär kvart över sex, började kvart och över åtta och skulle egentligen slutat fem men blev åtminstone en halvtimme extra, suck!) och skulle komma in på min internetbank och överföra pengar.. hmm trött i skallen? Nejdå inte alls, hängde med i precis allt jag gjorde, ehh...
 
Orkade verkligen inte plugga, hade inte någon energi heller. Så vi gjorde mat och kollade på TV, och sen såg vi Men In Black 3, som var braa! Se den vettja, om ni gillar dom filmerna. Själv tycker jag om alla varelserna, haha. Och största fienden, eller vad man ska säga, heter Boris! Hahahahahahahahhhahah, underbart!
 

Paljettconverse

Nuu har det blivit många converserelaterade inlägg på senaste tiden, haha, sorry om det stör, men det har bara blivit så vettni.
 
Jag hittade iaf dessa förut. Inte i en webshop eller liknande, utan på weheartit. Och.. jag brukar inte vara mycket för paljetter och sånt, men dessa blev jag ju bara kär i! Vill ha! Men frågan är.. vart får man tag i dom? Hittar dom inte någonstans ju! Om ni vet så kommer jag antagligen älska er i all evighet och lite till om ni berättar!
 

Wrong kind of productive

Idag är ingen bra pluggdag, har svårt att koncentrera mig och huvudet har nog låtit hjärnan ta semester. Meeen jag är superpepp på att göra massor andra saker. Skulle exempelvis vara kul att ha ett par skor att göra om, måla o whatever falls in my mind, typ. Och komma på saker att göra med kläder osv. Men det är ju inte riiiktigt det som jag borde göra. Plugga nu Sosso, plugga!
 
Har inte räknat någon kemi idag, ush. Men har skrivit av lite anteckningar, och det behövs också göras. Även om det skulle varit bättre om jag räknade. Menmen, får se om jag kan plugga bättre lite senare.
 
Jag satt dock lite skyldigt på weheartit och hittade dessa bilder. Både som ispiration, motivation och sånt man bara vill ha.
 

 
Sen såg jag dessa som fick mig att tänka på M.B

I made it!

För ett par veckor sen gjorde jag min första tenta, tentan i Allmän Kemi 1. Det kändes väl rätt okej efteråt men inte lika okej när jag såg svaren sen, haha. Så jag var sen ganska säker på att jag inte klarade det.
 
Men igår fick vi veta att vi skulle få resultaten samma dag. Åååhh kollamejlenkollamejlenkollamejlen!!!
Men fick inget mejl, snyft. Alla andra (nåja, många då) skrev på facebook att de klarat tentan, och jag undrade lite oroligt varför inte jag fått nått mejl? Sen blev jag tipsad om att kolla Studentportalen, och där stod det! Fick en 3;a! (3 är godkänt, sen går skalan upp till 5)
 
Ni anar inte hur sjukt glad jag var igår, haha. Jag hade inte blivit ledsen om det stått underkänt eller så för jag var ju beredd på det, och det är ju bara att göra omtenta, men blev så glatt överraskad, kände mig lite oövervinnerlig, haha.
 
Men åh, blev mer pepp på plugg och allt nu haha, så Allmän Kemi 2, HERE I COME! Denna ska jag klara också MOHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHA...!

Converse

I vår ska jag nog köpa ett par (eller två) nya converse, eftersom mina är rät tslitna och kommer ju inte bli mer hela.
Som ingen av er kunde gissat tänkte jag nog köpa ett par jätteblå, men skulle även vara kul att ha nått par som inte bara är enfärgade.
 
Spartoo.se har dom ganska många olika converse, och just nu är endel rätt billiga. Man blir ju sugen, haha.
 
 
Vilka/vilken tycker ni är snyggast?

Broccoli och baconpaj

Igår gjorde vi Broccoli och baconpaj från ett recept vi fick av Suss (fast receptet på pajdegen hittade vi själva). Det blev riktigt gott! Sitter och ska äta en bit till lunch nu, fast den är väldigt varm hahaha.
 
Vi skulle ha 3 ägg i, men det slutade med att det såg ut som 5 ägg för 2 av äggen hade två gulor i sig, haha.
Förresten.. om ni vill ha receptet på pajen så är det bara att säga till! Fruktansvärt så gott det var känner jag nu, när jag har en bit i munnen, haha.

Tvättchamrsklädsel

Brukar känna mig så charmig när vi/jag tvättar, för brukar gå ner till tvättstugan med sandaler på och strumpor.
Idag är jag extra snygg och modeinriktad. blå och vitrandig tröja, min röda långa/korta kjol, lila och vitrandiga strumpor och så sandalerna när jag går ner. Chaaaaarmigt! Känner mig supersnygg, känner att jag kanske kan skapa ett nytt mode här?
 
Synd att jag är för lat för att orka ta bild och lägga in, haha. Om jag nångång i framtiden har touchfån och internetabonnemang och kan blogga från fånen så kanske jag blir lite mer bildaktiv här. Until then...
 
Nej men ska försöka få lite mer bilder på bloggen.
Kan bjuda på en bild sålänge, bara för jag vet att ni vill!

Charmig värre

 
Seee? Gick från blond och galen till redhead och.. skum! Haha nej jag orkar inte bry mig om att jag lägger upp fula bilder på mig själv, dom bjuder jag på!
Och jag är tydligen ibland lite uttråkad när jag borstar tänderna? Hmm..
Irriterar mig på att färgen på mitt röda hår inte blir riktigt som den är egentligen när jag tar kort med mobilen. Får se om jag orkar ta kort med en vettig kamera snart, haha.

RSS 2.0