Crazy cat lady

Är helt galen i allt som har med katter att göra, hahah. Åh, vill ha massa kattrelaterade saker! Kläder med katter på, skor, väskor.. allt!
Galet? Jo kanske, kommer nog bli en galen katt-tant när jag blir äldre hahaha.
 
Men.. skorna nedan.. de finns i min storlek, I WAAAAAANT THEM!
 
 
IwantIwantIwant<3

Kan aldrig bestämma mig

Åh blir så tröt på mig själv som hela tiden ändrar mig med saker, speciellt mitt hår hahaha. Ena stunden vill jag klippa mig för damn vad jobbigt det är med långt hår och ush ser inte bra ut, och andra studen (är andra stunden för mig för tillfället hahaha) så tycker jag faktiskt det är fint och får inte lika bråttom med att klippa mig.. suck hahaha.
 
Har i alla fall bestämt mig för att jag ska sluta tänka på sånt tills tentorna är över, kanske även tills allt är över? Får se i tentaperioden.
Sen tror jag att jag ska färga håret blått ändå, då M.B verkar kunna tänka sig att hjälpa mig med färgningen.
Får väl börja ha hatt så jag kan dölja eventuell ful utväxt emellanåt haha, om jag eller hon inte har tid att fixa den just då.
 
Och om jag ska ha blått ska jag nog ha någon ljusare färg som inte blir helt jätteful om det bleks lite. Kan tänka mig att det inte ser lika blekt ut på ljusblått som mörkblått.
Har ju velat ha blått hår sen jag var typ..14-15? Kanske dags nu, hahah.
 
 
Den näst sista bilden är ju lite både ljuslila och blått, och det är också väldigt snyggt! Finns en färg som heter liliac som jag också skulle kunna tänka mig, haha.

Hotel Transylvania

Igår var vi ute på kvällen och såg Dyddomn, ett band vars medlemmar vi känner de flesta av. De spelade på L'Orient. Det var trevlans, synd att det inte riktigt är vår musiksmak bara hehe.
 
Sen när vi kom hem såg vi på Hotel Transylvania, en animerad film om Dracula som bygger ett hotel där människor inte ska kunna ta sig till, för att skydda alla monster haha. Den är väldigt bra, och awesome, så se den!
 
Sedensedensedeeen!
 
Idag ska jag se till om jag kan plugga lite, har tentor ganska snart och har ganska väldig tmycket att plugga.. AAAAHH hahahahahhh..!
 
Men vet ni vad? VI HAR DISKMASKIN NU!! Den blev inkopplad tidigare idag, YEES!

Haircolor

SOm alltid kan jag aldrig bestämma mig för hur mitt hår ska se ut, haha. I fredags hjälpte M.B mig att bleka håret för jag var trött på att böka med rött (Ellen var även här då <3 Hon fick ett försök till lila hår, hihi) (Jag kommer nog förresten ha rött igen, ska bara ha orken och ekonomin att hålla det snyggt) och tänkte att nån slags blond kan vara najs. Har inge blekt igen men färgen som blev blev lite kul ändå. Typ ljusorange med en liten hint av typ.. rosa i? Haha.
 
Och bara för det blev jag sugen på att fixa så jag har ljuuustljuust rosa hår, vafan? Då måste jag ju bleka och hålla på, suuuck. Hade jag klarat att göra det själv hade det väl inte varit problem med sånt, och då hade jag nog haft blått hår nu (även om det är jobbigt att hålla efter). Så skulle behöva hjälp med att bleka om jag skulle få för mig nått sånt, för jag ser inte tillräckligt bra att göra det själv. Om färgen sen skulle gå o bara kleta i i hela håret och skita i om man börjar med topp eller botten vare sig man ska färga utväxt eller inte kanske jag skulle kunna klara det själv, haha.
 
Men åh, varför kan jag aldrig bestämma mig? Rosa är ju inte nån färg jag brukar gå i, men ljusrosa hår är faktiskt snyggt. :( Har sett en färg med ljusljusrosa i affären också, haha.
 
Bilderna nedan är dels från inflyttningsfesten och på mitt nuvarande hår. Eftersom bilderna är tagna med blixt blir ju inte håret 100% rätt färgåtergivet, meniallafaaaaall. Och ja, influttningsfesten och det ska jag skriva om snart, ska bara hitta orken och tiden till allt, haha.
 
 
Und zum rosa hairpicz!

Och ja, jag vill nästan ha ljusare rosa än på bilderna. Hittade ingen med den jag tänkte på.

Paketet från Yves Rocher

Idag kom mitt paket med ansiktsgrejsimojserna och duschtvålen, woohhoooo! Så får vi se om det är nått att ha.
Om det är asbra kommer jag antagligen skriva om det, men kan inte lova att jag skriver nått för mitt minne är lika bra som en stens (och då menar jag stenarna med väldigt dåligt minne).
 
Ska bli skönt att ha en komplett "serie" att rengöra och sköta om ansiktet med, hehe.
 
Men nu är det dags att fortsätta plugga, whooopidoop!

Världens fulaste katt + kattprovrörsställ

I lördags (igår för mig men detta kommer komma upp på en så kallad måndag, hrmpfh!) såg jag och Conny Frankenweeine, en Tim Burton-film. Den var rätt fejn, och hade väldigt många fererenser (eller vad man ska kalla det) till andra filmer, hahaha.
 
I den filmen fanns även världens fulaste katt jag inte kan få nog av! Mr whiskers eller vad han hette. Spann hela tiden och på bilden nedan jamar han, tro det eller ej, hahaha.
Denna kissemiss har fått bli profilbild både på facebook och bilddagboken, hahahaha, åh!
 
 
I lördags så var vi även på Second Hand, på Erikshjälpen i stan. Conny kom fram med saken ni ser på bilden nedan och jag blev typ "IIIHHHHHHH!!" Hahahaha. Vad är oddsen att man hittar nått sånt? Provrörsställ med katter! Hur mer awesome kan det bli??
Jag ska ju inte bli kemist, men biologer kan också använda provrör! Även om vi inte använt sådana hittills inom biologilabbarna utan Eppendorfrör som är småsmå plaströr med lock, haha.
Jag var i alla fall tvungen at köpa den, och eftersom den bara kostade 30 kr så var det heeeeeeeeeeeeeeeeeelt okej. Kommer bli en fin prydnad, hihihihihi.
 

Erikas Garderob

Satt och kollade runt lite på Erikas Garderob, som en fin liten internethemsida-butik heter som främst har hur många fina smycken som helst. hade jag haft orken hade jag kollat på allt! Synd att jag ty paldrig använder smycken, haha.
 
De har även lite annat smått och gott, som ni ser här nedan.
De har även lite av alla slags stilar känns det som, och att de flesta skulle kunna hitta nått.
Skulle inte vara helt fel att beställa lite nån gång när man har råd, haha. Så himla feejnt!


Yves Rocher

Jag beställde lite saker från Yves Rocher idag. Tre saker för ansiktsrengöring och en mjukgörande duschcréme eftersom jag har så torr hud på krööööppen. Och så valde jag en ansiktsmask som premie också, eftersom de alltid har premier man får välja!
Det var billigare än i butik, fri frakt och en premie med.. so worth it! Och har velat ha nån bra ansiktsvård också, och denna var billig så lätt värt att testa.
 
 
Jag vet att typ alla bilderna för utom den på premien inte är så stora, men det är så stora dom är, haha.
Och vad gick allt på då? Jo 213 kr, vilket känns heeeelt okej!
Ansiktsmojjsena består av en rengöring, ett ansiktsvatten och en kräm.

Cat mania

Sitter och har precis gjort klart dagens plugg. Ska strax gå och lägga mig, men innan dess tänkte jag terrorisera er med massa söta kattbilder av olika slag. Jag och Conny vill ju ha katt om inte allt för lång tid, så alla katter är ju om möjligt ännu sötare nu än innan, haha.
Åh, tänk att ha en liten misse springandes runt benen på en, mysandes med en i soffan och sängen.. åh.. <3
 
Tänkte spamma lite med massa söta kattgifs:


My pillow pets

Åh, I want a pillow pet! Det är typ som ett gosedjur du kan använda som kudde, och det finns hur många olika söta som heeelst! Skulle såklart vilja ha en katt, men tror en pingvin är sötare, hmm..
 
Dom kostar ca 200 kr på hemsidan (sen läggs ju frakt på) men vissa går att hitta i Sverige tror jag.
Det finns alla möjliga sorters varianter. Både Disney och andra, och original.
Det finns katter, ankor, hästar, hundar, flodhästar, älgar, pandor...
 
Laddar upp några söta här!
Klicka här för att komma till deras hemsida.
 

Flyttat

Igår flyttade vi till en trea i Johannelund, nice!
Eller ja jag var smått irriterad hela tiden nästan. Vi skulle ju byta med en tjej som brutit upp med sin kille (eller ja nu är han ju hennes ex) så hon skulle hitta mindre och vi ville ha större, så vi bytte (han flyttade till en privat hyresvärd). Det blev dock massa strul och det är massor som inte är så städat som vi skulle vilja här, fönstrena är exempelvis inte städade på 100 år ser det ut som, och dom kan absolut inte packa en flyttbil.
Aja, det gick tillslut och nu har vi även fått klart köket (så gott som). Nu är det bara resten kvar, haha.
 
Igårkväll gick i och la oss vid typ tio, vi var så himla trötta haha. Vi hann i alla fall kolla på Shooter och Silent Hill 2.
Shooter var nog rätt så bra, men SIlent Hill två var inte så jättebra. Den var helt okej, men den var inte alls lika bra som första filmen. Även om jag älskade musiken i filmen, men all Silent Hill-musik är ju så fin, typ, haha.
Och andra filmen påminde jättemycket om ett av spelen, tredje kanske? Hon huvudpersonen såg ut som i spelet, och mycket annat var också likt med platser och händelser. Har inte spelar hela spelet, men har sett i alla fall en bit spelas. Men är ju inte direkt konstigt att det är likt, det är ju spelen filmerna är baserade på.
 
Nu ska vi nog ta det lugnt ikväll och ganska snart beställa pizza (vi har pizza typ 20-30 meter från oss och Ica på ännu kortare avstånd. Skönt men farligt! Haha). Orkar inte plugga eller så, det är för rörigt och måste få i ordning skrivbordsplatsen först. Sen är jag även för trött haha. Men skönt att ha ett eget rum jag kan plugga i!
 
Ska försöka komma ihåg att ta bilder när det börjar bli någolunfa ordning, påminn mig!

RSS 2.0