Bella busig

Hääär var jag visst väldigt aktiv, eller inte hehe.
Men har haft endel för mig om dagarna och har inte riktigt haft något att skriva om.
Men tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder på Bella, känns som att det kan uppskattas hehe.
 
Hon växer så det knakar, och har blivit mer kelig, myys! Hon stryker sig mer mot en med huvudet nu, och det är så mysigt!
Vi vaccinerade henne för första gången igår, vi såg att de hade drop in-vaccination hos veterinären så vi tog tillfället i akt hehe. Lite synd att det regnade som fasen igår, just den dagen lixom hehe. Stackars Bella måste ha blivit helt färskräckt, men som tur är så blir hon först rädd och sen nyfiken.
Väl inne hos veterinären var det såklart bara hundar där inne. Hundar som skällde, morrade, gnällde.. lilla bella såg helt förskräckt ut när hon satt inne i buren och kollade sig omkring.
Själva vaccinationen gick dock väldigt bra. Tog ju inte direkt lång tid och hon gnällde inte ett dug utan var mest nyfiken på att allt såg nytt ut.
Mellan bilen och skydd under tak lyckades jag såklart trampa i världens pöl (var lite svår att undvika haha) och eftersom jag är så otroligt smart av mig hade jag ju tagit converse... måste verkligen tänkt efter där haha. Dyngsura skor och strumpor, myyys!
 
Men Bella verkar må bra och det är huvudsaken!
 
 

The Hillywood Show Harry Potter Parody

Hej! Ikväll har jag, Erik och Suss suttit och druckit rom och cola (mumsich) och kollat på Hot Fuzz, Suss hade inte sett den än och den är ju rolig såååaaatteehh, jatack!
Conny är iväg och campar så har lägenheten (och Bella eheheheh) för mig själv, parteeeeheeeyyy!
Eller ja Suss och Erik har stuckit nu och ska nog gå och sova snart, men i alla fall.
 
På tal om nått annat så har jag gått och haft låten från nedanstående video på hjärnan till största delen de senaste dagarna. Börjar bli liiiiite irriterande kanske, haha. Annars gillar jag The Hillywood Show, tycker Hannah och Hilly Hindi är rätt kreativa och duktiga, och på deras hemsida kan man se deras serie som de gjorde först.
Och ja, de som är Ron och Harry i filmen nedan är tvillingarna jag pratar om, hehe.
 
 

Trevlig gårdag

Igår hade jag saker att göra hela dagen, och trevligt var det!
Vid ca 12.30 mötte jag Julia utanför Filbytergallerian, och vi gick ner till Salladsbaren (Ypur Choice) och åt varsin sallad till lunch, mmmmmuuuuuuummmmmmssss! Älskar verkligen det stället! Så fräscha sallader och man får välja vad man vill ha i.
Själv valde jag (förutom sallad och pasta som ingår om man vill ha) gurka, tzatziki, rökt lax, rökt lax (dubbelt upp hihi) och melon. Det-var-så-fruktansvärt-gott! Rökt lax och tzatziki var så underbart mumsigt att jag hade kunnat äta en hel talrik med bara det, muuuuummmmsss!
 
Efter vi ätit gick vi lite på stan och jag köpte mig en klänning på Gina Tricot, som hade massvis med rea.
Så en liten klänning fick det som sagt bli, och den känns ganska luftig och skön nu för sommaren, perfect!
 
Sedan mötte vi upp M.B och tog något att dricka på Espressohouse och satt och pratade, det var väldigt trevligt.
 
Efter det gick vi skilda vägar och jag och Julia följdes åt en bit på vägen (till Johannelund) och jag gick upp, där de höll på att byta lägenhetsdörren. Varken jag eller Conny (som nu har ett par veckoirs semester) ville vara inne. Vi skulle till Suss och Erik lite senare för att äta paj och se på film men vi ville göra nått tills dess, så vi drog ner till slussarna och tog varsin macka och något att dricka. Dock var solen bakom ett träd och det blåste så det var inte mysigt alls. Så jag ringde min mormor och kollade om hon gjorde nått eller om hon ville ha sällskap, och hon blev jätteglad över det så vi åkte till henne. Hon bjöd på jordgubbar, jag åt jordgubbar med glass och socker... nostalgi!
 
Sedan Åkte vi hem till Erik och åt supergod köttpaj, mums! Vi kollade sedan på The Big Lebowski, och drack white russians (tror jag det hette?) under tiden, det var otroligt trevligt!
 
Sen åkte vi hem till en ny dörr, hehe.
Trevlig dag som sagt!

RSS 2.0