Hemma bra men borta bäst

..eller hur vare nuigen?
Är hemma nu i alla fall, fast hade hellre vart kvar hos älskling, där ja vart hela lovet förutom då jag var hos älskade tönten ellen. Men min man är nu med suss och fixar med hennes bil, så han har det nog trevligt han. Själv sitter jag framför min TV och min dator.

Men Sosso då! Du borde plugga!
Men.. nää, orkar inte, detta är roligare!
Men ska nog plugga senare, kanske, måste.. Hmm..

Aaaaand..

Nu är listusen klar! Gjorde klart den idag för avv bli av med den, fuskade kanske lite men hade redan varit klar om jag lagt upp en gång varje dag, men har inte riktigt haft tillfälle varje dag så. Men nuu är den klar! Nu ska vi se hur det går med bloggandet, haha. Antingen blir det massor inlägg en dag eller knappt några alls på dagar. Jag är lite knasig av mig, jag vet.
Thihihihi *fniss*

Dag 25 – Min favorithögtid.

Jag vet inte om jag egentligen har någon favorit.  Men det skulle väll va julen då, de år den blir lyckad.

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Kollar aldrig på TV, men jag och min älskade man har börjar kolla på en serie som heter Gynekologen i Askin. Och vi kollar på den för  det är fan bra, ärligt talat riktigt bra. Kolla själva. Går på ettan (tror jag? Hahahaha) klockan nio på måndagar (y)

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Hmm. Denna var svår. Det finns många fina låtar som beror, men kan självklart inte komma på nu någon att skriva här, såklart. Men en låt som betyder mycket är wonderful tonight - eric clapton, för att det är min och älsklings låt <3
Hade jag vetat hur man gjorde hade jag fixat såntdär youtubeklipp, men ni får helt enkelt sluta vara lata och gå in på youtube och söka själva. Skare va så svårt, elle? Vaavava?

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Deet varierar kan jag säga. Ibland känns det ushush, ibland kan jag faktiskt gilla det jag ser. Beror på humör och hur håret är och hyn osv.

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


Dag 20 – Min favoritfilm.

Oh, det är svårt. Men jag älskar Sweeney Todd i alla fall. Och flera andra filmer, men om jag måste välja en så blir det nog Sweeney Todd, för den älskar jag, se den om ni inte sett den!


Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Har ingen bild på det, men jag och conny var i alla fall på bokrean idag. :)

Alla hjärtans dag

Som jag egentligen tycker är överreklamerad, köpmännens dag osv, men kan bli mysig om man har nån att "fira" den med, vilket jag hade <3 Men det är synd om alla som inte har någon som känner sig ensamma och så pga en jäklans dag.

Men ville ladda upp den här bilden, även det är den 16 idag och inte 14

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Till frukost blev det Special K red berries och jordgubbsfil. Efter träningen blev det gainomax med chokladsmak (smakar typ chokladpuddig, haha). Sedan blev det en billys panpizza hawaii. Har även ätit choklad jag fick av Conny i måndags <3 Och nyss åt jag typ pasta och laxrörasakimojjs, och även rökt lax med wasabikrämgrejjs (<3 på det senaste) och nu mår jag illa, wuhu!

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Jag är otroligt bra på dethär med listan känner jag.
Men denna var svår, haha. Vet inte riktigt. Men skulle gärna sitta och titta ut från nån killes huvud nån gång för att se hur de ser på världen, haha. Även i min killes huvud för att se hur han ser och upplever mig. Samma sak med många vänner hur de har det under sina dagar.

Dag 16 – Innehållet i min väska.

Vilken av dom? Håhå nejmen har en annan att ha datorn i när jag använder den. Men min väska.. lite allt möjligt.. ofta pennskrin, tamponger, bindor (i sånnadära fina fodral), papper(typ näsdukar), ehh.. en mapp med massa papper i som typ scheman och sånt.. kalender, eh.. värktabletter, lypsyl, gamla p-piller som jag bara inte tagit ut (använde rdom inte längre).. ehh.. ja säkert nått mer, varierar, kan ju h'nda att man har skolböcker och annat i den oclså. Höhö.

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Många saker.Att jag lev tillsammans med Idioten, att jag inte ansträngt mig mer iskolan o så vid vissa tillfällen. Ja det finns mycket jag ångrar, men är tråkig och vill inte skriva det här. Haha jag är duktig på att svara på frågorna.

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


Ännu ett inlägg

Ja, ännu ett inlägg idag, haha. Borde sova, ska till tandläkaren imorron 9.30. Sen ska jag till Conny och fira nio månader <3
Har även upptäckt att man inte ska rensa bilder eller så när man inte är på topp, haha.

Förde över bilder från kameran, här är en färgglad en ^^Ja jag älskar macrobilder, dom är ju helt.. <3
Kan det bli varmare nu?

Twisted

Jag vet inte vart jag är längre. Alltså.. Har varit mindre glad på senaste tiden, mer nere.. Mina kanslör är helt fucked up och jag vet ingenting. Jag hoppas verkligen detta bara är bieffekter av p-ringen (även om jag bara haft den en vecka, imorron blir det en vecka, men har ju tagit p-piller innan) och att det försvinner inom tre månader. Men just nu känns allt.. blöh, typ. Jag vet inte som sagt, och känner bara att jag måste skriva av mig. Allt känns som det vänds på olika sätt. Går inte riktigt att förklara. Blir väll förhoppningsvis bättre när massa skolsaker är klart, typ PA och så, och när det gått tre månader. Blir säkert bättre när det blir ljusare och varmare ute, många blir ju mer deprimerade och så under vinterhalvåret.
Jag tänker inte låta allt falla, fuck no.

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Jadu. Fin klänning, vackert bröllop, fint och mysigt efteråt. Jag vet inte, kanske inte så jättestort. Men har ingen specifik dröm, så länge jag är lycklig så.

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Tenneriffa! Saknar det sjukt mycket, vill tillbaka! Landet, staden, hotellet! Måste åka tillbaka dit nångång, seriöst, älskade det!

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Haha, jag oroar mig för massor just nu. Typ skolsaker, känslosaker, andra saker.. vill inte skriva allt här, men det finns mycket som gör att jag inte vet vad jag ska göra/tänka/känna/tycka osv. Men det ordnar sig nog, om typ tre månader och vid sommarlovet eller ngt.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Nej orkar inte ladda upp en bild, men hade mysigt linne, jeans, underkläder, strumpor och fin blå tjöckiströja ;D Haha nejmen ja.

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Måste då ladda upp två bilderHaha jag och M.B, en otroligt gammal bild <3Och jag och Ellen, hihi <3

Har flera bra vänner, men dessa står mig närmast <3

RSS 2.0