Piizzatime!

Haha, säg det som i Greveholmspelet, <3

Conny kommer snart hem med två pizzor, omnomnom! Ingen orkade laga mat och båda var sugna på snabbmat, så blev pizza. Hade hellre ätit asiatiskt, som jag är sjukt sugen på, men varken Ming Palace eller Taste of Thai var uppkopplade till Mat24 ellerOnlinepizza? Skumt, de hade lixom utkörning tills senare ikväll. Och att ta bilen kändes jobbigt, även fast jag gärna hade åkt och hämtat mat på Spice 'n Rice, haha. Såååå god meny dom verkade ha, åh!
Ska lätt äta där nångång, snart. Åh!

Ellen, Spice 'n Rice finns i Växjö!

Myggorna anfaller?

Var ju på chillkväll i trädgårdsföreningen igår, det var niice! Typ 13-14 pers där bara, men det var kul ändå. Vi åt, åt, åt lite till och så spelade vi kubb och vissa spelade sen badminton.
Vi var i naturcentrum, precis vid en damm.. lite myggor där kanske? Det är det ju i hela trädgårdsföreningen, I know 'cause I've lived there, typ. Men ändå haha. Men har inte upptäckt ett enda myggbett hittills? Skumt, myggorna som brukar älska mig, haha.

Frös lite om händer och fötter sen mot slutet, men det hade ju inte direkt varit lika varmt som förra veckan (tyvärr) och hade ju bara converse, haha. Man är inte van att vara ute på det sättet än heller, så länge och hela tiden ute. Menmen, värt det såklart!

Idag ska jag inte göra nånting (förutom disken) (och jag och Conny ska på krukjakt på diverse second hand-butiker sen, men det räknas inte) och bara va. Sköööööööönt!

Chillkväll och kanske grillkväll?

Ja jag orkar inte skriva på engelska så mycket, blir väl lite då o då, haha.
Men ikväll sk vi ha "chillkväll" med klassen, och tänkte grilla korv, mmmmums!
Korv med bröd är namnam, speciellt med Johnnys senap på, haha. Och ketchup och rostad lök.

Men nu ska jag strax baka kladdkaka och äta frukost. Vid två ska jag vara hos mormor och då får jag väl ta med allting, blöh hahahaha. Om inte Conny kan skjutsa sakerna till mig, hihihi. Ska fråga, annars får jag konka på det. Menmen, det blir nog bra.

Egentligen skulle jag och Conny på bio idag och se Dark Shadows (biocheckar ftw, haha) men sen fick jag veta att detta var idag, så vi fick ändra. Kanske tills imorron? Får se.

Vad ska ni göra idag/ikväll?

Typiskt också

Preciis när man kommer på att man inte har balmusik på hjärnan så börjar Conny vissla på't, yes!
Så nu kommer jag väl ha Ander schönen på hjärnan blandat med stjärnan resten av kvällen haha.
(Och ni som var på balen, ni vet säkert vilken stjärnan är, eller kanske inte musiken men ändå. Och Ander Schönen Blauen Donau (stavning?) Var den första dansen, dendär typiska valsmusiken haha. Nanananana nana nana nanananana nana nana)

Meen nu ska jag till toan och se om jag orkar sminka mig, för seeen ska jag iväg och träffa mamma, vi ska nämligen på Make Up Store-klubbkväll, hihi

Sjungom studentens lyckliga dag

Låtom oss fröjdas i ungdomens vår

Idag så var jag lite oplanerat i skolan.. på en mattelektion! Haha. Men vi skulle öva på studentsången, och jag som ändå hade en bok jag glömt återlämna kände att why not, kan ju lika gärna åka dit.
Det är bara ty pfyra-fem ord jag inte är säker på, och det är hur de ska sjungas hahaha. Nån sjunger det för mig, och jag kan sjunga med den. Men sen när jag ska sjunga med själv så går det bara inte?! Skuumt, haha.
"Vi dess löften tro" är det jag inte lyckas med, fånigt haha.This summer

I really have to find something to do during this summer. I have no job, and it feels like almost everyone has one, haha. Så I have to find people to be with and other things to do, otherwise I will go mental, understimulation will stress me out a lot, haha.

But I will hopefully find something to do. I think I will photograph a lot this summer, to become better at it and develop.

Do toy guys have suggestions of things I can do this summer?

Suuuuummer!

It's like summer outside, wooohoo! I love the weather this week have offered, haha.
I have sunscreen on, because we ate breakfast on the balcony and the un felt like it burnt very much. So I put some sunscreen on and now I have the feeling of vacation and summer, haha.

So wonderful to be able to eat out on our balcony now, and that we can sit there until more than 9 pm, even to 10 pm, without freezing (though it gets a bit chilly around 9-10, but it is not too much). I LOOOVE THIIIIS!
I love summer, haha.Pictures from weheartit

Sunny and no more lessons

Had my last lessons today. OMG, it feels so weird, haha.
Or for the moment it doesn't feel at all, but soon, haha. No more lessons in the gymnasium, after four years.
It's.. yes weird haha. Now it is nothing special until graduationtime, ooohh!

And only because we sang this on the graduation from ninth grade I'll put it up now, even if you like it or not.I hope it is the right one, I haven't time to listen haha.

Sosselito le photographito

After my lesson, that ended about 9.30, I set of home. But I had my camera with me, and took a few (err.. *cough*) pictures on my way. And oh, I doscovered that tulips are wooonderful to shoot in sunlight!

I came home around 11.30. Soo.. 2 hours? Haha. But it was nice and warm, And I could do good with a bit of sun, haha.

... and this post never even got posted, hmm.. And yes, the text above was written about 11.50, soo, a while ago, wie.
But now I'll give it another go and upload a few pictures, that I never succeeded with earlier.
I haven't looked through them all, and I haven't even thought about photoshop yet, but I will fix some of them another day.
PIIP PIIP PIIP PIIP PIIP

My microwave beeps forever when the time is out, or at least it feels like it, haha. MY EEEEARS!
But what wouldn't you do for warm home-made scones in the morning, yum! <3

Today I have only a English-lesson, my second to last one. Feels.. weird. Soon I graduate and nooo mooorw gymnasium! Feels good yet a bit scary, because I don't really know what's going to happen next, afterwards. What if I don't get in at the university? Then I would have to fint a job because I have to make some kind of money and I can't STAND the thought of sitting home and doing nothing. Only the thought makes me shivers.

I am afraid that I will have too little to do this summer, haha.

But now I have to eat my scones, see ya!

New haircolor


Dyed my hair

Darth Vader i trädgårdsföreningen

Glömde säga att Dart Vader var i trädgårdsföreningen i lördags, haha. Vi såg honom när vi precis kommit dit typ, senare såg vi honom igen när vi satt/stod bland alla paren och åt och drack. Två i min klass såg att de fått med honom på en bild på dom. Han hade gått förbi i bakgrunden och de hade inte märkt det först, haha epic typ. Sånt man ser på internet, en vanlig bild med han inringad i bakgrunden, haha.


Abiturientbalen i Linköping

Tar detta på svenska, haha.

Men dansade ju bal i lördags, och det var huuuuuuuur underbart som helst! Hela dagen var helt fantastisk haha!

Vi gick upp typ 7.25 eller nått o duschade o åt frukost. Sen typ kvart i nio kom Susanne som skulle sminka mig. Strax efter det så ringde min frisör och sa att hon var klar med en håruppsättning nu så kunde komma om jag ville, hade bokat tid vid 10 så hade ju planerat efter det haha. Sen så sminkade Suss mig, och strax efter hon stuckit så tog jag på mig klänningen och vi fick bråttom iväg. Jag skyndade upp till Madonna med klänning och klackskor på, haha, och hon började fixa med håret. typ 40 min senare var hon klar och ville förbättrw mitt smink lite snabbt, haha. Sen gick ja ut igen och Conny, Chrille och M.B kom och hämtae mig med bilen.

Seeeen bar det iväg mot foto, wiiie! När ja skulle ta på mig min underkjol gick ett spänne på klänningen sönder, haha yay. Har dragkedja i övrigt men det spännet gjorde endel.

Efter fotot (och efter Chrille tagit några fina bilder på oss) så skulle vi äta lite, då genrepet började typ 13.30. Vi åt och fixade oss och så.

Sen var det dags för genrep, och direkt när vi började dansa upptäckte jag att klänningen gled neeeeeeeråt, oups! Så fick hålla den uppe med ena handen, haha. Annars gick genrepet super! Efter genrepet försökte vi "spänna åt" klänningen med säkerhetsnålar, men de gick bara upp eller gick inte igenom. Så fick dansa självaste balen med en hand som höll upp klänningen haha. Men det gick bra. Fixade underkjolen med Suss o M.B's hjälp så den inte gled ner som den gjorde förut.

Vi failade lite på sista dansen dock. Connys ena manschettknapp gick upp, vilket distraherade honom så vi lyckades inte med alla lyften tyvärr, haha.

När vi kommit ut efter utmarschen slet jag av mig skorna för daaaaaaamn mina fötter!
Skorna hade gått från svarta till grå förresten, haha, pga underlaget i ishallen. Vackert vackert.

Lägger upp lite bilder som jag fått av mamma.
Handen som håller upp klänningen, haha.
Min underkjol syns, haha charmigt, blöh.


Haha strax innan rännstensgången.

Efter balen träffade vi mamma, ronny, mormor, axel och anton, sen så fick vi skjuts av M.B och Chrille till Trädgårdsföreningen, och jag tog på mig mina converse för ville inte ha på mig klackskorna igen haha.
Sen drack vi champagne och åt jordgubbar, nomnooomnom!

Sedan blev det rännstensgång till stora torget. Alltså en fot på trottoaren och en på vägen, det var inte jättesmidigt ka jag säga haha, och så en hand på axeln på personen framför. Sen när vi skulle svänga av mot torget dansade vi fram, håhåhååå! Hade förresten tagit av mig underkjolen då, eftersom vi skulle äta middag senare haha. På stora torget dansade vi överraskningsdansen igen, men då man inte hade musi till (Även om folk började sjunga den) så var det svinsvårt, kan den ju knappt till musik haha (tur att man inte stog på linjen längst fram i ishallen haha). Sen bar det av till Konsert&kongress där vi åt middan. Först fördrink (champagne) och sen middag. Förrätt, varmrätt och efterrätt, allt nomelinooom! Och en rolig trollkarl som uppträdde och bra tal. Så ja, det var en riktigt bra dag! Kommer med fler bilder när jag kan.

Om ni får chams att dansa bal, TA DEN! Lätt värt alla träningar för den ty pbästa dagen i mitt liv. Var inte nervös alls innan balen faktiskt, även fast jag visste att jag skulle få hålla upp klänningen, haha.

Tips: Om du har en axelbandslös klänning men fick band med, gör INTE som jag och lämna dom hemma, ta med dom! Jag var inte den enda som hade problem med klänningen. Dock om ni bor hemma kan ni ju be nån hämta, kan ju inte be mamma bryta sig in hos oss haha. Och ha strumpor i skorna som jag hade, förhindrar skav nästan helt (beroende på skor iof) (jag hade dubbla strumpor).

Now: Go to beeeed!

Tomorrow it is!

Tomorrow, tomorrow! Prom-time.. or ball time? Prom seems to high-schooly, haha.
Bit now I have been on our last rehearsal, and now it feels a lot better!

We'll se when I update the next time, tomorrow will be filled with things all day, hehe.
And I hope the weather will be ok, rain would be a bit sad.

But now we are going to see "Betnér Direkt" and then go to bed, I'm tiiiired!

And I WILL have socks in my shoes, I will die otherwise, or my feet will.

See you tomorrow! You who will be there.


Not a good night

Woke up in the middle of the night and felt like a sinna and felt sick. It wasn't nce at all and I went to the bathroom twice. I think I was awake for approximately 2-3 hours, from mabye 2-4 or 5.. Not fun at all, and when I woke up later I still felt sick. And I still don't feel well, uh..

Now I am drinking proviva and feel a little better, but not well. I wil try to eat something in a little while, I have rehearsal for 5 hours later and I have to eat good until then.

Wellwell, I hope it gets better.

And my wonderful fiancé has birthday today! Congratulations to him <3

A day off

Today is a red day, or how do you say it? Haha. But it was nice to just sleep until you woke up and that you didn't have to leave the bed the first you do. But now we have breakfast in out stomacks and I am sitting in front of the computer, and should work on my essay. But I haven't got any answers on my mail, gah!
But later we are going to visit IKEA, and Maxi, and I am thinking of doing that soon, after a shower. My head isn't co-operating with me at all.

Later we are going to visit my mom's, and we will barbeque, mmmmmm! Yummy!
We will see how it goes with my essay, I have to be finished on monday but well, we'll see about that.

What are you guyrs going to do today?

A visit to my hairdresser

I visited my hairdresser today to talk about how she will do my hair on saturday. She talked about hairextensions but I said no, I have aldready paid so much for this and I knowmy hair can look awesome with the length I have. So now we know how it is going to work, and you will se pictures after the big day, hehe.

Now I have a lot to do, have an "extended essay" as it apperanntly is called, and it has to be finished on monday. Hmm, I don't know how I am going to make it. Due to my egesight things can take loonger time, and when I have everything with the prom and stuff to do, it is not much time left. And my neck hurts, so sitting in front of a computer is not very nice.

But I will send my teacher a mail and tell her about that and that if my essay is going to be as good as it can get I can't have monday as an limit, and she hasn't answered my other email about the purpose of the essay I have to form. Hmm.. wellwell, I guess it will work out in one way or another. I am unfortunately very sure that I can't achieve the highest grade in phsycology B, as I first really wanted. But it wil work anyway, you can't have everything, can you?

I appologize for the lack of pictures, but you can get one here that mabye not is new, but anway.


Rehearsal

As I said yesterday I would train for the prom on saturday, and it was pretty massive haha. five hours are a pretty large amont of time, especially when it comes to dancing. We danced and danced and danced. I had the step counter-thingy on my phone, and from when the rehersal started until we were home I had taken about 9582 steps, if I remember it correctly. The goal is to every day take 10 000 steps as you maybe know, and if I had had it on from when I left home that afternoon it hade been över 10 000, haha. And we didn't dance all the rime, we had a pause on 25 minutes or so to eat and sometimes we had to stand and wait for different things at different times. But I can tell you, we were pretty exhausted when we got home.

I never had my shoes though, wich didn't feel good. But my toe were sore because I got my stupid mean nails fixed monday afternoon. I guess it was because of that anyway. But we have another rehearsal on friday, so I can start to dance with my shoes then and hope to God that I can dance in them, haha.

My dress, oh my dress!

Now I have my dress here, hanging here.
It was a bit tricky to carry it home, due to that I had my bike with me. So I had the dress hanging över my left arm and led the bike with the other. It wasn't that easy all the time, when the wind decided to mock me and it got very hot. But it had been to complicated to take my hoodie of, hehe. And my stomack got a bit punched by the left handle on my bike, when I had to lead it up a hill and hade du use my stomack to support it, hehe.

But now I am home, and will soon take something to eat.
But first, some puctures I took fast right after I hung the dress upp and hade taken of the plastic.

It's a bit more blue in the reality, but I didn't bother to try to make the color right when I took the pictures.

Breakfast

I'm sitting in my kitchen and eating breakfast, but there's only one slice of ham left, and I am used to use two per sandwich, buhuuuu! And I am eating my first right now, haha.

I have only one class today though, and afterwards we have lunch... that is soup, so that's not going to fill me upp, haha. But after lunch I will go to Bröllopshuset and pick upp my dress for the prom, and after that maybe visit my hairdresser, otherwise I will do it tomorrow, depending what time it is. Because after that I will have to go home and eat, and then I have practice for the prom, for about five hours, haha.

So I will bring my "high" heels shoes I will use on saturday and the ones I already use on sundays when we train, so sore feet after the high hells, hello!

Now I have to continue with my breakfast, and then take my bike to school, byyyye!

Blogga på engelska

Ska fanimig börja blogga på engelska på allvar haha. Mitt ordförråd suger så måste öva, och vad är inte det bästa sättet att vara tvungen att leta upp ord om inte när man ska blogga?
Och jag vet att vissa inte gillar min idé med detta, men alla mår bra av att öva på engelska och det finns ju detdääära google translate.

So now ladies and gentlemen, my blog will be in English as long as I wish to, as long as you still keep reading.
What do you think about this? Am I just a weird girl or do you stand to read in English?
I will try to have an accurate language and be both formal and informal, hehe.

Aaaand now it is time for me to try to study. Yeah, about that, it will NOT go as well ass I want it to, haha. My concentration is somewhere unknown and I can't fint it, yeeeey!

cheers!

Väcka grannarna med en smoothie

Nu har jag gjort smoothie och antagligen väckt alla grannar, sooorryyyy!
Menmen, snart är det dags att bege sig av till skolan och ha psykologi. Har inte jobbat nått med fördjupningsarbetet i helgen som jag borde gjort, men har haft så förbannat ont i nacken så har bara varit jobbigt att sitta vid datorn längre än typ ett par minuter. Så min lärare kommer väl inte va glad, haha. Men inte mycket att göra åt ju, får jobba mer i veckan. Och damn vilken fullspäckad vecka jag har haha. Två genrep på 5 timmar vardera, gå till frisören, hämta balklänningen, besöka mamma och lämna biljetterna till balen (och se om hon kan leta fram en svart sjal och svarta handskar) och även besöka mormor och ge henne sin biljett och få pengar för den... Och så ska jag träffa en härlig söt människa som ska tortera mina tår lite (fast hon är faktiskt härlig och söt ändå) och så har jag fördjupningsarbetet, och sen balen i helgen.

Just det måste fixa presenter till Conny som fyller år på fredag..

Lite smått att göra alltså, haha.

Men nu ska jag iväg! Har ni mycket att göra denna vecka?

Sista balträningen

Idag var sista vanliga balträningen innan balen, och Vasahallemn hade seriöst förvandlats till en bastu, haha. Alltså inte bara att det var varmt, utan det kändes verkligen som man gått in i en riktig bastu, haha.

Så fick vi lära oss en ny dans sådär sista träningen innan genrepet... Lagom lixom. Och den går huuuur snabbt som helst (typ ställ er och snurra runt så snabbt ni kan, så snabbt känns det nästan haha) och den tar ALDRIG slut, seriöst! Man dansade där och tyckte att nu, nuuu låter det som att det ska va slut! Nähe inte än.. men nuu då? Nehe, men nu? nu? nuuuuuu? Haha.

Menmen, förutom att vi inte dansade nån annan dans förutom överraskningsdansen efter den nya för mitt knä började krångla så gick det bra. Vi satt på läktaren tills vi skulle träna på överraskningsdansen och ställde oss bredvid när vi efter det skulle köra den nya igen, haha.

Så nu är man mysigt varm och svettig, och lagom trött haha.
Nu ska jag försöka fixa lite skolarbete och sen ta det lugnt. Det luktar nybakat också så vill sååå gärna baka typ scones, men vi har nog alldeles för lite mjöl, snyft! Men ska fixa så vi kan äta scones på morgonen på torsdag, då man ändå är ledig. Hihi.


Firande

Idag har vi farit och firat Conny och hans syster, de fyller år nära varandra så det är ju enkelt när de kan firas ihop. Så nu har vi en hårfön och en ny mikro, yes! Nu kan vi ersätta gamla Melissa (som vår nuvarande mikro heter) hehe.
Och vi åt hur mycket bakat som helst, muums! Jag hade ju gjort kladdkakor, men det gick inte åt så mycket då det inte kom så många som först var planerat, så jag få väl tvinga i folk som kommer hit kladdkaka.. Hemsk människa jag är, eller hur?

Nu ska vi väl vänta lite tills guldfisk kommer, sen ska vi äääta och typ spela munchkin eller nått.
Vad ska ni göra ikväll?

Måste förresten ladda upp en bild...

Ingång av skor

Håller på att gå in skorna. Började lite väl sent kanske haha, bara för nån vecka sen eller två och har inte haft dom varje dag och inte så länge varje gång. Kommer jag dö? Ja, i alla fall mina fötter. Ska ha genrep på både tisdag och fredag nästa vecka i fem timmar var, och sen baldagen.. ehhehhehehhh..
Skav? Näääääääää....
Dock är fötterna lite stora, men ska försöka ha strumpor även på balen plus att jag tänkte ha skoskavsplåster i förebyggande syfte, i alla fall på hälen och kanske framme på foten också. Sen kommer mina fötter svullna av värmen, så då sitter de säkert perfekt, haha.

Shit, imorron är det bara en vecka kvar! Nervös? Nääääääeeeeinteaaaaalls......

19 grader och ont i nacken

Imorse när vi gick upp såg COnny att det var 15 grader ute, innan sju på morgonen??
Nu är det 19 grader.. och ganska fuktigt i luften.
Åska sen kanske? Hoppas på det, guud så mysigt det är med åska! Har inte varit med om åska sen thunderstormen i Australien och det var vääldigt mäktigt! Lila himmel (längre bort iaf) kraftiga blixtar, mycket muller.. Huset skakade haha och regnet verkligen vräkte ner. Så ett åskväder här kommer nog kännas ganska fluttigt, haha.

Har dock väldigt ont i nacken, är väldigt stel.. och jag ska egentligen sitta vid datorn och jobba med fördjupningsarbetet hela dagen.. nej tack? Nej men seriöst orkar inte det, min nacke dör. Men ska väl sätta mig vid TVn nu ett tag och ta det lugnt, och sedan formatera ett syfte jag kan skicka in till min lärare. Sen vet jag några saker jag kan fixa, så kanske kan skjuta upp några saker till senare.
Ska även sen diska en massa disk och baka kladdkakor, men det blir nog bra.

Hoppas ni har det bra, tjing!

Latmask

Vad lat jag känner mig, haha. Tänkte gå upp vid nio för att hinna med massor, men så snoozar man såklart till halv tio, och segar sen ännu mer. Bara för man inte egentligen MÅSTE gå upp och för att man är så seg när man vaknar, haha.
Menmen, ska snart lyckas äta frukost och göra lite skolarbete. Måste göra klart engelskapresentationen, som i och för sig inte är så svår men ändå. Tänkte ha om stress och hur det påverkar kroppen, vilket jag redan kan endel om.
Sen ska jag börja med mitt fördjupningsarbete inom psykologi B. Måste forma mitt syfte och mejla det till läraren, och även kolla om hon godkänner ett par källor, för annars blir det jobbigt haha.

Men mitt ämne är ätstörningar, och tänkte nog ha som syfte att ta reda på hur det är att leva med en ätstörning och vad de psykologiska perspektiven humanismen och psykoanalysen säger om detta. Så får hoppas det går bra, vill ha MVG haha.

RIP Mimmi <3

Fick för en stund sen veta att Nattas katt Mimmi gått bort, och det är så otroligt sorgligt! Stackars Natta och hennes familj, Mimmi var en speciell och alldeles underbar och charmig katt, och hur mysig som helst!
Natta har haft henne så länge jag kan minnas, och jag har känt helle sen jag var typ.. 7-8? Så det är ju ett tag.

Kommer ihåg när man kelade med henne och var tvungen att gå därifrån, och hon kollade upp på en med sina bruna ögon och jamade som att hon ville säga "Ska du gååå? Läämna miig?" och man kände sig typ elak som gick, haha.

Man kunde inte låta bli att älska henne.Klockren bild denna haha, hon var tjock och satt på badrumsvågen..<3

Blev fel

Blev visst ett litet fel i förra inlägget, haha. Skrev att jag fotade blommorna strax innan jag stoppade in minneskortet i kameran, men det ska självfallet vara DATORN, så nej, jag fotade inte utan minneskort, haha. Så fel det kan bli.

Nuu sitter jag för övrigt och äter frukost, ska sen iväg till skolan, ha mentorstid och sen äta lunch, haha. Förra veckan var jag inte hungrig vid lunchen, men fick i mig lite i alla fall.

Och i eftermiddag blir det storhandling, vår annars så fulla flrys börjar bli.. tom? Vad nu? Vi får faktiskt PLATS med mer saker?? Sensation!
Haha nej men den är liten, därför är den så full jämt.

Och vet ni vad? JAG HAR SMURFGLASS!

Blommorna

Några bilder på blommorna, är inte heltnöjd med någon av dem men vi får se lite av dem i alla fall!


De tre sista bilderna tog jag idag, innan jag stoppade in minneskortet i kameran, typ.

Gårdagens firande

Blev inte Shin Nori igår i alla fall, eftersom det var kanske sisådär 100 kr syrare än vad jag trott det skulle vara och jag har redan så många utgifter denna månad med bal och att Conny fyller år och allt. Sen att jag inte vet om jag kommer ha jobb i sommar eller inte är också en stor ovisshet, så måste ju spara när det går.
Men vi besökte Wasabi istället, för sushi det ville vi ha. Och jag ångrar det inte, för jag njöt verkligen med hela kroppen vid varje bit! Så sjuuuukt gott!

Och just det... Min älskade man kom hem med vääärldens finaste blåa orkidéer igår!
Jag typ dog, haha.
Det var faktiskt jag som hade sett dom när jag var på Hemköp, och sa det till Conny, lite i hemlighet hoppades jag även på att han skulle köpa dom haha.

Han sa att han skulle kolla in dom, men sen sa han att han inte såg dom, och jag började undra om han var blind? Dom syntes ju jättebra där med sin vackra färg!
Och så kommer han hem med dom, den lurendrejaren! Haha nej men jag blev jätteglad, och som jag trodde passar dom superduperbra i vårt kök. Har tagit lite halvbra bilder på dom (ljuset var inte så bra vid den tiden jag tog kort) som jag laddar upp när jag orkat lägga över bilderna från kameran. Tog även ut kameran en sväng när vi kommit hem från restaurangen och solen höll på att gå ner. Skulle dock gått ut några minuter tidigare, men det hann jag inte. Får göra det en annan kväll.

Och just det.. vet ni vad vi gjorde sen? Satte oss och kollade på kanske inte den mest romantiska filmen, emn sjukt underbara Kenny Begins!
Alla måste ju älska Kenny Starfighter haha.


Haha både filmen och seriern är så underbara!

Tvåårsdag!

Idag firar och och Conny att vårt förhållande blivit två år!
Två fina år, and I still love him!
Som alla förhållanden så har det gått upp och ner ibland, och vi har väl irriterat oss på varandra och så, men utan det, hur ska man då uppskatta allt det fina?

Ikväll ska vi fira, och återigen försöka äta på Shin Nori, haha. Tredje gången gillt?
Nu får vi hoppas att deras sushi är exemplarisk, haha.

Nej men det ska bli mysigt, riktigt mysigt. <3


Min finis <3Minnen <3

Provsminkning

Idag efter balträningen (och efter dusch och lunch haha, curryris in my <3, älskar det så jävla mycket!) så bar det av hem till Susanne som sminkade mig, då hon ska sminka mig till balen.
Hon la grund och allt och sen testade vi blått tema på ena ögat och så blev det mer brunt på andra.
Blått vart fiint men eftersom vi inte hade klänningen där vet vi inte om det blir bra tillsammans, men brunt funkar ju också, så det blir nog braa!

Så resten av dan har jag gått runt med två olika färger på ögonlocken, hahaha. Men ska nog snart tvätta bort sminket.
Får nog även klänningen nån gång i veckan, hoppas jag på, och då kan jag ju kanske uppskatta mer vad som passaar till.
Menmen, det blir nog braaa tillslut.

Nu har vi kommit hem från en promenad och ska äta, vi värmer kött från igår och kokar ris, det blir mums.

Fotorunda

Tog med mig kameran till skolan idag. Använde den inte där men efter lektionen när jag cyklade hemåt stannade jag i trädgårdsföreningen och fotade blommor. Hann inte ta så många bilder innan kameran dog dock, och många var inte så bra.
Men ska nog redigera några i alla fall och får se om jag lägger upp några, och om det blir om en stund eller i helgen eller kanske till och med efter. Vi får se, men ni kan få ett smakprov sålänge.


Frukost

Sitter och äter frikost nu, rostad macka och skinka. Är väldigt gott när man kan äta det, hahahaha. Mår inte så illa för tillfället, men vi får väl se hur dan blir, hehe.

Igår kom M.B hit och vi hade det trevligt, satt på balkongen ett tag och njöt av solen och drack saft, och sedan gick vi in och spelade bönspelet och drack mer saft. Men det var trevligt!

Sen när Conny kommit hem gick vi till hans faster och träffade hans (enda) kusin för första gången, lille Knut som blir ett halvår den 17, hehe. Och ja, om ni räknar tillbaka så upptäcker ni att han föddes på min födelsedag, vilket är lite kul, hehe.

Ikväll ska vi till pappa, det ska bli treeevlans!
Och nu måste jag snart sticka till skolan, hehe, hejdåå!

Perfekta frukosten?

Skulle vilja ha nått man kan äta på morgonen som går snabbt att göra, är lättätet, man inte behöver äta mycket av men som man blir mätt av och som ger energi ändå. Tips? Förslag?

Jag är nämligen absolut ingen frukostmänniska när jag ska upp tidigt på morgonen, och har jättesvårt att få i mig frukost och mår lätt illa haha (som nu, fast nu är mer extremt, men har mått illa till och från de senaste dagarna, yaaay..) så skulle vilja ha nått smidigt. Den perfekta frukosten.

Sooooool!

Så fint väder ute idag! Jättehärligt! Självklart kom min katt-klänning på idag, superskönt.
Träffade Julia och M.B på stan idag, trevligt trevligt. Fick även veta av M.B strax innan vi skiljdes åt att Vidingsjö motionscenterum brann inatt, det jade jag missat totalt! Alla Linköpings brandbilar hade fått åka dit, och det var stor risk att andra byggnader och skogen skulle fatta eld. Men det gick väl bra tillslut, dom fick stopp på branden och den spred sig inte, och en flygel av byggnaden klarade sig.

Dom vet dock inte orsaken till branden än, vi får se hur det går.

Valborgsfirande

När jag vaknade igår vad et inte alls kul. Mådde illa som bara den och fick inte behålla frukosten, blöh.
Mådde illa hela dan typ, och hade svårt att äta samtidigt som jag behövde mat, yay lixom.

Det blev lite bättre tills kvällen och jag och älskling blev inbjudna av vår kompis Bob att komma och grilla med honom och lite annat folk. Vi var vid ett studentboende-område och det var ganska många studenter där. Alla hans vänner som kom (tre förutom vi och Bob) var också studenter, och trevliga konstiga typer, haha.

Vi grillade och hade det trevligt, och blev då och då attackerade av en boll, då några studenter bakom oss lekte med den. Fick den på fingrarna när jag höll i en korv med bröd en gång, myyyysigt!

Sen fortsatte vi till en av Bob's kompisars studentlägenhet, där vi fortsatte firandet och hade det allmänt trevligt med alltifrån bra musik till skum, haha.

Sen så gick två, och sen kom Suss och Jesper. Jag och Conny gick ändå skapligt då han skulle upp typ tidigare än vad han går upp när han jobbar eftersom han åkte iväg på träff med Alfa-klubben. Dom skulle iväg uppåt i landet, så han är nog lagom lycklig nu, haha.

Menmen, kvällen slutade bra, även om jag mådde rätt illa i natt igen, vilket var mindre mysigt. Men sitter och äter frukost nu och mår inte särskilt illa, så blir nog bra ändå!

Vad gjorde ni på er valborg?

RSS 2.0