Trött på't

Nu är jag trött på att min hals gör ont! Nu får den sluta, bums på momangen!
Är allmänt trött också, ska nog sova.

Lägger nog upp ett klipp på en fin låt imorron, puss på er!

Så sjukt sött! Jag dör!

Denna har ni säkert sett, men så sjuuukt sött!
Jag dör lite tror jag.


Ge mig?

Jag vill ha en kattunge!
Så söta!







Halsont

Andra morgonen i rad som jag vaknar med ont i halsen. Inte så farligt men idag är det nog lite värre än igår.
Igår blev det bättre efter ett tag, men det kom tillbaka lite på kvällen.

Jag skrattar ju om jag får halsfluss i år igen. Jag tänker fan inte missa studenten även om jag får halsfluss, fan heller, haha.


Skum snubbe och energishot

Vi såg The Offroads i nkpg igår. Det var lite kul ändå, även om punk inte direkt är min musiksmak. Men vi känner sångaren, och han är trevlans trevlans. Det var dock kul när Jack lyckades "lura" i ett fyllo en monsterenergishot, haha. Han kom fram och presenterade sig och sa att han va bög, och att han skulle ta Conny och Jack senare, hahahaha.
Sen när vi skulle åka kom han fram igen, efter att vi inte sett honom på typ en timme. Han presenterade sig igen och hade uppenbarligen inte kommit ihåg oss. Han snackade om att han blivit våldtagen av polisen och tyckt det vart skönt och varför han hade indraget körkort osv, skum snubbe, haha.

Blodomloppet 2011

Jag och Conny var ju med i blodomloppet 2011, utklädda till pirater.
Det var riktigt värt! Nu ska vi bara komma på vad vi ska klä ut oss till nästa år, haha.


Två snygga pirater!


Yarr, want to donate som blood?

Som sagt var det riktigt värt att vara utklädd, speciellt med tanke på alla reaktioner man fick.
I början så var det någon som såg Conny och fällde kommentaren "Han såg ut som en pirat!"
Och när vi kom fram till en ställe där de delade ut vatten i plastmuggar så utbrast dom "Oh pirater!" "Men dom har ju vatten *besviken röst*" "Ta vatten ändå!" "Är ni säkra på att det är riktigt vatten?" "Ni kan få en gratis dusch!" Haha underbart!
Flera roliga kommentarer eller så blev det, haha.

Som sagt, riktigt roligt! Vi hade kunnat ta oss ann milen kom vi på, för 5 km var inte jobbigt att gå, hehe.
Så nästa år så springer vi antingen 5 km eller går 10.

Favoritlåt

Tror detta är min favoritlåt just nu. Så jävla bra. <3


Vet inte

Vet inte vad jag ska skriva om. Har inäggsidétorka, eller nått, hehe.
Hade några saker som jag tänkte skriva om förut, men kommer inte ihåg det längre, kanske blir något inlägg senare om jag kommer på vad det var.

Någon som har något tips vad jag kan skriva om? Eller något speciellt ni vill att jag ska skriva om? Shoot!


Tandläkaren och repa

Imorse var jag hos tandläkaren. Hade ett litet litet hål som jag ska laga typ 22 juni eller nått. Men tandläkaren var trevlig och rolig, så det gör inte så mycket haha.
Han frågade om jag var nöjd nu när jag tagit ut tandställningen, och det är jag ju. Jag sa att det skulle ju vara lite tragiskt om man hade haft tandställning i flera år (även om jag inte ens hade i 1,5 haha) och sen inte vara nöjd.

Han typ "Ja, säger "gör om gör rätt" och man bara Va??" Hahahaha.


Nu ikväll var jag med när Conny och hans band repade. Det var faktiskt kul, men var väldigt trött så det blev lite segt, hehe. Men är glad att de nu har ett fungerande bra band.

Nu är jag väldigt trött. Ska nog sova snart.
Gonatt!

Gymmet

Snart ska Conny hämta upp mig och då ska vi gymma, woho! En vecka sen sist, och innan dess vet jag inte hur lång tid det var innan.

Ska försöka bli bättre på att träna på olika sätt och även äta mer och bättre. Inte lätt för mig men ska försöka, så kanske jag går upp lite i vikt.


Människor alltså..

Haha ja. Jag ska strax sova, ville bara svänga förbi bloggen och checka läääget.
Och så ser jag den här kommentaren:



Hoppas ni ser vad som står.. Människan tycker att jag ska kolla in hans/hennes/dens/dets senaste inlägg, men fluffet är anonym.. Lyckat :)

Människor är rätt lyckade ibland. Tur att man är smurf.

Nu ska jag sova, gonatt!

Matvraksfeeling

Vid typ.. klockan 17.40 eller så satt jag och smällde i mig en hel underbart go' pizza. Sen vid typ 19 så satt jag hemma och försökte pressa i mig spaghetti och köttfärssås. Jag var lite väl mätt efterråt, hahaha.

Kom nyss på att jag har polly dock.. och choklad av olika slag (olika sorters kexchoklad, marabou apelsinkrokant.. :D).. det får alltid plats med lite till, jaadå!

Jag önskar att jag kunde pressa i mig mer mat oftare, skulle jag behöva haha. Jag är smaaaaaal. Jag tycker jag är för smal, folk säger emot. Jag vet att många skulle göra massor för att ha den kropp jag har, och det tycker jag är synd. Jag kanske har lite kurvor, men vill ha meeeeer!


Senaste bilden på mig där man ser lite mer, typ.. lät fel haha.
Men jag är smal :(

Underbaraste stället

Fjärsbo ja.. underbaraste stället! Där kan man slappna av och ta det lugnt, och njuta.

Fjärsbo är, för er som inte vet, ett sommarställe som det alltid har varit någon i släkten eller någon vi känner som hyrt.  Det är alltså en typ, sommarstuga. Fast det är ett stort hus och sen ett till som är byggt så det är två lägenheter, en där nere och en över. Så det har alltid varit minst ett ställe, iaf stora huset, som varit "vårt". Och det är på pappas sida detta sker, hehe.
Men det är så fint där ute. Skog runt om stället, gamla bodar och nere vid vattnet (som man ser från huset) finns en bastu och brygga.
Där ute finns heller ingen el eller rinnande vatten, vilket är väldans mysigt!

Var länge sedan jag var ute där sist, och det var underbart att ta med Conny dit, för han älskade det också :D
Det fanns typ världens gulligaste hund där ute också, haha. Han hette Frasse och var liten och söt.  Han blev ÖÖÖverlycklig om man kastade boll eller något med honom, men han skällde inte och tjatade inte om man inte gjorde det. Han stod eller satt där och kollade på en och hoppades att man skulle märka honom och leka med honom, hihi.

Tog med kameran ut, så ni får lite bilder.





















Bara bilder nere från bryggan typ, men det var där det var bästa läget att tag fina bilder. Plus att uppe gjorde vi ofta massor annar.

Fjärsbo

Idag var jag och älskling i Fjärsbo! Var jättelänge sedan jag var där, och fasiken vad skönt det var. När man kommer ut dit slappnar man av och bara N-J-U-T-E-R!

Berättar med om det imorron, måste sova nu.
Men tills dess, ha det gött, puss!


Kameran var på

Upptäckte nyss att min kamera måste ha varit på "on" sen torsdags? Eller.. vet inte, upptäckte det idag när jag skulle fota Connys fina rosor han fick av sin mormor för en vecka sen, hehe. Så laddar den nu. Yay lixom, haha.

Sam-uppgiften inlämnad!

Mailade nyss in samhällsuppgiften, yay! Äntligen! WOHO!
Nu har jag bara redovisningen av den kvar nästa vecka. Äsh! Det går säkert bra.

Nu ska jag nog störa Conny lite som sitter vid datorn, tihihi.

Överraskning!

Jag och Suss planerade förra fredagen att vi skulle överraska Conny med tårta idag. Dock blev det massor med oförusedda saker som skedde.
Hon slutade fyra och skulle hämta mig strax efter det, men vid typ.. tre-halv fyra? Så kom Conny hem till mig och överraskade mig (Han hade med sig choklaaaaaaad <3) och var supergullig. Jag lyckades iaf köra iväg honom vid halv fem i tron om att jag skulle plugga, hehe. Kändes konstigt att undanhålla något för honom och inte vara helt ärlig, heh.
Men så blev jag i alla fall hämtad av Suss och vi åkte och handlade saker för att göra tårta. Det blev tårtbottnar, körsbärsmarmelad, grädde och kiwi som vi handlade, tror det var allt.
Sen åkte vi hem till henne och började. Vi vispade grädde och hade tänkt att göra chokladpuddig, men den hade någon ätit upp, fy! Men vi tog nån drickchoklad på burk (eller den va inte drickbar än men det va sånn man skulle blanda med vatten o göra varm choklad av) och blandade med lite grädde, och hade på första lagret av tårtan. Fast innan vi hunnit komma så långt ringde M.B och sa att Conny tänkte gå på promenad med en kompis och att han skulle inte va med Chrille förän typ 20, istället för typ 18. Det blev lite jobbigt där, men vi gjorde tårtan i alla fall.
Det blev chokladgrejset på första lagret, körsbärsmarmelad på andra och på toppen och utsidan av tårtan hade vi grädde och sen kiwi. Kiwin tog vi dock på precis innan vi stack.

Sen så kom vi dit i alla fall, och sjöng för honom, hehe. Han blev i alla fall glad. <3

Dö samhäll, dö!

Samhällsuppgiften kan ta och dö!
Haha men orkar inte med den mer. Är inte 100 nöjd men snart får det va ändå. Den får vila ett tag nu, kanske för alltid.

Ska nog ta nått att äta istället, och duscha. Ska bli nice!
Det är för övrigt varmt ute, nice!


Samhällsboken. Inte för jag använder den, men ändå.. DÖÖÖÖÖ!!!!

Operation utan bedövning

Idag gjorde jag en operation utan bedövning!

Eller kanske inte riktigt, men nästan.
Var hos fotvårdsspecialisten igen, min tå gillar nageltrång, att vara öm som fan (du typ snuddar med tån mot en vägg och blir "AAAAAAAAJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!" typ, xD) och infekterad, Mmmmmmummmms!
Så hon plågade mig lite, och skulle försöka ta bort en "tagg" på tån, som satt långt ner.. Det roliga var att jag var öm i övre delen, hahaha. Men när hon väl började grejja längre ner blev jag snabbt öm där med.
Hon sa "Snart har vi nästan gjort en nageltrångsoperation utan bedövning". Haha ja det var ju inte smärtfritt i alla fall.
Men hon är snäll, och gullig, så det gör inget. Hon tycker jag är väldigt duktig som sitter kvar och står ut och så, men som jag sa till henne, "vart ska jag ta vägen då?" Hahaha.

Hoppas nageln fixar sig nu, för om det fortsätter och fortsätter måste jag till doktorn påriktigt :( Och kanske dra ut nageln. Dra ut nageln är inget farligt med men bedövningen gör ont som F-A-A-A-N! Believe me, I know! Har redan gjort det twice, fast på andra foten, stortån.


FY fan vad ond bedövningen gör, haha, tänk dig att du vill skrika rakt ut, eller typ.. döda någon. Hon hade ingen bedövning, för hon gjorde ju ingen operation.. eller?


Det gör hon, fast utan bedövning, meeesar! Dock kan det göra ont, väldigt ont, hehehehe.



Hon tar ju bort nagelbiten på nått vänster men vet inte om hon rensar.. Ser ju inte vad hon gör, hehe. Men vet att hon ibland kan ta bort endel skinn.


Hon tar ju på bakteriedödande eller nått, eller iaf rengörande, sen lägger honm om tån.

Dock försöker hon vara så försiktig och snäll som möjligt så det inte ska göra massa ont.

Fotonödig

Jag är fotonödig (=Jag vill verkligen fota, nästan måste eller behöver fota snart)! Vill fota nununu!
I ny natur, spännande natur, fin natur. Blommor, träd, saker, fluff!
Får se om jag hinner fota endel i helgen, skulle vara härligt!

Vill även har fler objektiv och dyl. Gärna med makrostuff!


Jag har ingen Canon, utan en Nikon. Kameran jag fotade bilden med är mammas kamera. Denna bild måste vara tagen innan jag köpte min vid typ nyår.

Rolig fakta

http://www.roligfakta.se/default.asp

Hittade denna sida, med lite onödig fakta alla behöver veta! Eller något..

Här är några exempel (kopierade direkt från sidan, därför den ibland dåliga svenskan/skrift)

- Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare. (Duh, det visste jag redan)
-
Ökningen av trafik på Internet är ca 314000 % varje år.
-
Eskimåer använde kylskåp för att hindra att maten fryser.
-
De finns flera Kineser som spelar piano som är under 8 år än vad det finns invånare i sverige!
-
Det finns ca. 250 myggarter i Sverige. (Fast i Spanien har dom fan myggor som då aldrig blir nöjda! Svenska myggor brukar ju sluta och bli tysta och sätta sig nånstans om de fått bita en. Men inte Spanska mygg! Dom biter och biter och biter och.. ja förjävliga att ha i rummet när man ska sova)
-
Nöten är en frukt, Bananen är en ört, Äpplet är en skenfrukt/falsk frukt, och Melonen är ett bär
-
Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.

Hehe, massor mer. Kolla in den sidan, om ni inte har nått bättre för er (eller borde göra nått bättre).

Reditus och grattis

Jag har försökt köpa Reditus (en typ.. skoltidning? Som kommer ut en gång varje år, med massa roliga stuff i) från elevrådsrummet några dagar.. Och idag hade dom öppet! Äntligen! Dock var dom slut.. Hade jag förbeställt en hade jag fått en, men eftersom jag aldrig fick den jeffla chansen så kunde jag ju inte.. Lite putt på't bara, argh! Ville ju ha den, haaallå!

Har för övrigt träningsvärk, och min rygg gör ont. Yaaaay!

Men idag fyller min älskling hela 21 år, grattis till honom! :*


Vi någon gång typ.. förra sommaren? <3

Dagens..

Idag när jag och Conny var påväg till gymmet så stannade en bil framför oss och släppte ut en snubbe. Den snubben ångrade sig sen (hade antagligen glömt nått) och vände och sprang efter bilden, som körde iväg.. Han sprang över två övergångsställen  och fortsatte springa efter, såg svinkul ut! Jag och Conny garvade som bara den, hahahahaha. Han tappade tydligen antagligen något sen, sa Conny. Och bilen fortsatte åka iväg.
Det var dagens, verkligen, hahaha.

Gymma gick bra sen, var riktigt skönt!
Måste rekomendera att springa eller något liknande, crosstrainer eller så, efter passet. Det är bra för musklerna eftersom du "sköljer" igenom dom och får bort massa slaggprodukter som du fått dit när du gymmat, så slipper du den där onödiga träningsvärken. Du kommer ju fortfarande få träningsvärk eftesom du bryter ner musklerna och dom ska läka igen, men det är sådan träningsvärk du inte kan undvika om du inte mestränar så det inte tar.

Gogogo!

Studentchecklista

Saker jag behöver för studenten. Har lite kvar hehe.
  • Studentmössa - check!
  • Studentklänning - check!
  • Studentskor - check!
  • Vit kofta/bolero/jacklinkande fluffsak - inte check
  • Väska tar jag nog en gammal, står nog ut med att den är svart hahaha.
  • Strumpbyxor måste jag också kolla efter
  • Lösögonfransar kanske? För att piffa upp det hela
  • Klippa mig måste jag kanse göra? Funderar dock på att ha det jag har nu och fixa till det lite bara, åsikter
Har säkert glömt massor, men det är en annan sak. Vad har jag glömt?
Har lämnat tillbaka skorna jag pratade om igår och köpt de från skopunkten (de på bilden i förra inlägget), nice!

Redigerade bilder

Sitter och redigerar bilder i photoshop. Dock kanske jag borde plugga... sscchh!



Blomman är ursprungligen rosa





Är kanske inte alltid helt seriös i mina redigeringsformer, och kan inte så mycket, men det är ett fint tidsfördriv.

Här är några gamla redigerade bilder. Överredigering är kuul.













Jag gillade ögon förut.. Att redigera och så, som ni kanske ser? Dessa bilder är ganska gamla, hehe.

Studentskor

Idag har jag och Conny varit ute på stan och kollat efter studentskor och en kofta eller liknande till klänningen. Skor hittades, ska nog köpa ett par andra också. Kanske lämnar tillbaka dom jag köpte .Dom var fina men känns lite stora, ska testa med sulan i senare. Dom kostade iof bara 129 kr. Hittade ett par andra som säkert skulle passa, på skopinkten, men dom har klack och öppen tå, men funderar på att köpa dom ändå.



Dessa är dom från skopunkten, du hittar dom här.
Dom andra, som är från Deichmann som jag köpte, hittade jag ingen bild på.

Jag är käääär

Och det bara bubblar! Min underbara fina suuuperälskling gör mig lycklig och kär och glad ochochoch... ihh! <3
Vi har ju varit tillsammans ett år, och det känns som tiden gått sjukt fort, samtidigt som det känns som vi borde ha varit tillsammans mycket längre.

I looooove him!


Puss!

Internetstrul

Internet här hemma funkar inte. Nått gick snder nånstans natten mellan lördag och söndag, så när jag skulle försöka utnyttja internet tidigare idag så gick det inte. Och det är ju inte så alls att typ det jag har kvar i skolan nu måste jag ha dator + internet till, nejnej.

Jag har iaf fått låna en telenorinternetstickasak från mamma, och efter lite (MASSOR) strul och tid så FUNGERAR DET! Dock kommer det nog gå rätt segt och långsamt.. Men skitsamma, jag har internet!

...och försökte i alla fall ladda upp en bild som jag laddat upp förut, men det gick inte så bra, alls.. haha.

Failade

Jag skulle ju plugga förut, lyckades jag? Oerhört, pluggade stenhårt. Absolut! (INTE)
Men jag orkade inte med datorn. Kollade på The Mentalist istället (måste inte sitta lika nära då) och åt rabarberpaj med vaniljsås, mums <3 Sen gick jag ut i köket och pratade med Connys mor och Tobbe. Vi åt upp tårtan som Virre gjorde igår, den var verkligen SUPERGOD! Hehe. Sen efter en stund kom Conny och Virre hem. Och då spenderade jag tid med min älskling istället.

Nu är min lilla fina nere i garaget och ska sätta in högtalarna i bilen. Han har ett par där bak men dom där fram S-U-G-E-R! Haha, så det ska det bli ändring på!


En pluggande Sosso.. då hon fortfarande hade matte! Då var der fart och fläng på henne! Sänger vi...

Pluggdag

Idag är det meningen att det ska vara en pluggdag. Får se hur det går med det. Min nacke är ishlopishlo och är stel och ont. Så sitta vid datorn är bara jobbigt vilket gör att jag inte kan koncentrera mig.

Sitter hemma hos Conny, han och hans syrra är iväg med deras pappa och hans sambo och firar, verkar som de är på riddarspelen i Ekenäs. Skulle inte vara helt fel, heheh.

Så jag sitter väll här tills han kommer hem i eftermiddag. Får se hur mycket som blir gjort.

Café Allergifri

Jag och Nea djorde idag klart vårt företagsekonomiprojekt. Vi skulle "starta" ett café, inte på riktigt men vi skulle skriva upp allt vi skulle behöva köpa, vad vi skulle sälja, hur mycket vi skulle tjäna osv. Göra marknadsundersökning och allt.

Vi har satsat på att göra ett café som är fritt från veteprotein, mjölkprotein, laktos och soja. Nice va?
Det är skönt att vi är klara med muntliga presentationen (som vi ska ha imorron) och rapporten.


Nackont

Min nacke gör ont, är stel. Inte bra för mig att sitta massor vid datorn som jag behövt på senaste tiden pga skolan.
Nu sitter jag vid datorn för att kolla mejl och så lite snabbt, sen ska jag iväg igen. Från datorn, alltså.

Jag stack iväg en lite snabbis nyss och lånade ut mina trasiga hörlurar till Conny, för han hade glömt sina hemma och han jobbar i närheten idag. Det var i alla fall skönt att komma ut lite.


Mina trasiga hörlurar. De fungerar alldeles utmärkt, de sitter bara inte ihop så bra.

Blodomloppet

Jag ska vara med i blodomloppet i år, nice!
Så imorron ska jag och Conny (han ska också med) ut och springa, om det inte är för varmt dvs, hehe.

Även om vi antagligen inte kommer att springa och resten av vår grupp därför kanske kommer springa ifrån oss, så kommer det bli kul.
Och man kanske ska ge lite blod medan man är igång? Även om jag hatar sånt, haha.


Ska någon mer springa Blodomloppet?

Sommar

Nu är det fanimej sommar!
Varmt och skönt och uuuunderbart!

Dock måste man sitta inne vid datorn och jobba med skolarbete. VILL INTE! Det är för varmt, haha.
Alla är väll ändå ute i solskenet än sitter här och läser min ooerhört intressanta blogg. Fast jag vet att ni måste läsa den, ni har ett beroende!
Säger vi.

...ooooch nu vill inte blogg.se sammarbeta. Och den tog bort det jag skrev efter detta nyss, när den fick för sig att helt plötsligt lägga inlägget i utkast.. hahaha.
Försökte i alla fall ladda upp en bild, men nej det ska inte gå.

Ha det bra i solen i alla fall!

Diskmaskin

När jag för en liten stund sen satt och åt frukost kom mamma och sa att jag skulle fixa diskmaskinen sen (eller hon sa "skulle du kunna" typ men det betyder typ "du SKA") eftersom snubben som ska kolla på altanen (dom funderar på att förstöra där ute och glasa in) kommer idag (han är här nu) och kollar.. Alltså jag tror inte ens han kollar åt diskbänken, där han skulle se typ två använda tallrikar, kanske två skedar i olika storlek och några glas..
För det första tror jag inte att han bryr sig ett dugg, för det andra så har han nog sett värre, haha.
Och så är han här för att kolla på ALTANEN, inte köket.

I vintras var det snubbar här och kollade på min element (som fortfarande inte fungerar fullt) och då skulle det vara städat och dammsugat och fint på mitt rum.. som att dom skulle bry sig? Jag skulle inte brytt mig, haha.

Såhär stökigt sg det inte ut.

Yes!

Nu tror jag jag vet vad jag ska skriva om i samhällsuppgiften. Det kanske inte blir det eller på det sätt som framgås i min synopsis, men det innefattar ändå både sammarbete och konflikt, från min åsiktsvy i alla fall.

Jag arbetar om Röda Korset, och ska skriva om deras arbete då de återförenar familjer som splitrats pga krig, konflikter och naturkatastrofer. Det berorde mig endel i alla fall.


Haha, förlåt för atta klipp och så,  men jag gillar att lägga upp nu när jag kan. Plus att jag tycker sådant dom gör, med att återförena familjer, är viktigt och betydelsefullt. Förstå själva om ni på minuter blir tvugna att skiljas från er familj, eller kanske bara en familjemedlem, och ni kanske inte ens hinner säga hejdå. Förstå vilken känsla när man får återförenas efter flera år av undran om personen du älskar lever eller inte, om den mår bra, blir torterad.. Ush.

Tjock?

Har jag gått och blivit tjock?
Haha nej inte direkt, jag kan inte bli tjock tydligen, men mina shorts som jag köpte förra sommaren passar inte längre. Jag blir ju ledsen i ögat, gillar dom ju!

Har ett par svarta som jag testade nu direkt när jag kom hem, och dom passar, puh! Men skulle ju vara kul att ha ett till par shorts, haha. Och som inte är svarta.

Så antingen har jag fått mer fläsk på rumpan eller nått eller så har mina höfter fått för sig att bli lite bredare, haha. Fanns dom känns inte bredare? Jag kanske lyckats få lite större omkrets????
Låter inte troligt, men i alla fall, skulle vara awesome.

Jeansen i bakgrunden passar inte längre :( (bilden är från Spanien förra sommaren, ville la få kort på mina fina naglar med mitt nya fina nagellack)


Men dessa passar fortfarande, wuhu! (Denna bilden är också från Spanien samma sommar)



"Haha nämen älskling har du blivit tjock :P" - Conny
"Nämen, har du blivit tjock?" - Ellen
Haha älskar er <3

Livet är en fest

Nyduschad och ska snart äta frukost, det är varmt ute och tänker ha shorts (trots håriga ben, haha, hann/orkade inte raka dom).. och har bara en lektion idag. Najsnaaajs.
Måste dock göra samhäll sen men det är en annan sak.

Har även haft livet är en fest av Nationalteatern på hjärnan, hahah, måste ha den låten.
Såg Nationalteatern 18 eller 19 november förra året.. och kanske ser dom den 18 i år igen. De ska spela på en kryssning med Asta Kast.. gillar inte dom men kan nog bli kul ändå, hehe.


Sushi och kärlek

Jag och Conny firade vår ettårsdag med att göra sushi och äta den på balkongen.












Min fina älskling ♥


Och detta blev över, hehe.

Gud, ett helt år har gått så jäädrans fort, och samtidigt känns det som att det borde ha gått längre tid.
Den 7 maj 2010 hade Conny bjudit hem mig till honom på typ filmkväll. Vi bakade banankaka (första gången han lyckats göra det själv utan Suss hahaha) och åt makaroner och köttbullar. Vi såg på två filmer, The Shining och Barnhemmet. Under första filmen, tror jag det var? Så frågade Conny om det gick bra att han la armen om mig, och såklart det var <3 I slutet av andra filmen tog han även min hand, och efter filmen kysstes vi <3
Det var inte massor hångel osv, utan fina kyssar. Så satt vi där, myste, tills han var tvungen att skjutsa hem mig.
Haha han dansade "segerdans" i köket och typ joddlade? (eller så, nått sånt har jag för mig han sa, haha) hela vägen hem sen.
Och jag älskar honm så otroligt mycket, och han gör mig grymt lycklig. ♥

Amnesiaklippet jag pratade om


Se den!

Se "Hur många lingon finns det i världen"! Den är riktigt bra, och väldigt fin.



Se den, jag rekomenderar den verkligen.

Hur många lingon finns det i världen?


Denna film ska jag och Conny se ikväll, den verkar riktigt bra.

12 månader, 1 år ♥

12 hela månader tillsammans med världens underbaraste pojkvän! Ett helt jääädrans år! Fasiken så snabbt tiden gått. Men jag älskar't, för det har vart ett underart år, sådetså.

Och jag älskar honom så otroligt väldigt massor mycket.



Fotot taget av min vän Chrille.

Kundmassage

Idag har vi kundmassage på massagen, och min kund är Conny. Vilken lyx för honom med en timmer gratis massage, va?
Efter det ska vi hem och basta med Suss, niice!


Student

Kom precis på att jag måste fixa skor till studenten! Och en kofta eller något, eftersom det antagligen kommer vara svinkallt och regna (en tradition vi har här i linköping i alla fall de senaste åren, haha. Medan dagen innan, då de tar studenten i norrköping, är det soligt och vackert där). Sen kommer jag ju behöva lite annat smått och gott, hehe.

Jag hittar nog nått.. hoppas jag.
Dock kommer jag inte kunna gå i klackskor om min tå ska krångla såhär.

Zoo

Det kommer väll bli ett zoo hemma hos mig och Conny i framtiden, när vi flyttat ihop och allt, hahaha.
Han vill ha en hund, och det skulle jag också tycka vore mysigt.
Jag vill ha en katt, och för en stund sen smsade Conny och sa att han också ville ha en, hahahahaha.
Han vill ha en spindel, en såndär stor lurvig häftig sak, och jag skulle inte säga nej till en ödla eller kanske en orm.
Plus att vi pratat om marsvin om jag inte minns fel, fast det (och antagligen iaf hunden) ska våra barn tjata till sig, så kan man låtsas som att man inte vill, sen tillslut ge sig med kravet att de ska ta hand om dem.. asbra ju! :D
Man får djur man vill ha och plus att ens ungar sköter om dom. (y)


Gardacil

Har tagit min sista Gardacilspruta idag. Hatar sprutor, ush! Plus att jag visste att det skulle göra ont, haha, gjorde det inte bättre. Men det gick bra, hade även Conny med mig som höll mig i handen. <3
Efteråt började det blöda massor, så även fast hon satt på ett vanligt plåster fick hon gå o hämta ett till pluss vitt grejjs (typ.. hjärnsläpp på vad det heter, men vitt som du har under plåster/tejp) och ett sött plåster de antagligen använder när barn tagit spruta hahahahah.

Förresten, har hört att det ska göra ondare och ondare för varje gardacilspruta? För mig var det tvärt om. Den första va värst, den andra mycket bättre o denna minst jobbig, hahahah. Men sen är jag ju lite speciell också.


Vi ser det snöar vi ser det snöar..

..det var väll roligt, HURRA! .. eller?

Aprilväder i maj, inte okej någonstans. Ska vi ha snö på studenten i år eller vad?
"Nuuuu tänker mr väder göra ett avbrott med regn på studenten för linköpingsbor.. och kör istället på med SNÖ! Wahahahahahaa!"

Har förresten suttit fast framför "Let's play Amnesia" på youtube. Det spelet skulle vara riiiiiktigt läskigt att spela, det va typ läskigt/spännande att bara titta på, haha.
Och tjejen som spelade, som pratade typ hela tiden, var ju underbar.
"OH NO IT'S A DUUUUDE!" När ett monster var nära.
Sen döpte hon dem till "Mr Face"
Några som kom in lite senare blev döpta till "Mr Tall", haha.
Iof sa hon "Mr" framför typ allt, hahahaha.
"Thank you mr tinderbox!"
"Where are you mr oil?"

Hahaha, men spelet skulle vara rätt kul att sitta o spela två stycken, hehe.

När jag vet hur man lägger in youtubeklipp så ska ni få se typ världens roligaste klipp från spelet, en snubbe som blir livrädd hahahahahaha.




Hello mr Face.


Hello mr Tall. (I guess?)

Elleeeeeen listen

Haha ang din kommentar om den lilla spindeln.

Jag och Conny upptäckte i lördags morse att vi sovit med en spindel i taket typ ovanför oss :D vår lilla kompis blev det, haha. Han satt i taket, sen viiiiirade sig ner, sen upp igen, sen neeeeeeeeeeeeeeer, sen så pekade Conny vart han var, antagligen lite för nära för sen klättrade han upp igen och stannade där xD
Dock var han borta när vi skulle åka :( Vi vek ihop lakanen och la tillbaka dom i ett skpå, hoppas han inte hanmade där. Vi var hos pappa då btw xD

Och som i spanien, då jag sov med en säkert 5 cm stor spindel sittandes på väggen över sängen :D Det var faktiskt trevligt, haha, rummet kändes inte lika hemsökt och läskigt med den lilla kompisen där.. Dock var han borta dagen efter :(

Jag har inte så svårt om det bara är nån spindel eller två, skulle dock antagligen ha svårt med massor massor spindlar.
Spindelnäten tycker jag är värre, haha.

Btw så vet jag att Conny vill ha en spindel, en såndär stor hårig spindel :D


Bild från google

Tatueringar

Blev sugen på att tatuera mig när jag kiollade på två olika bloggar, hehe.



Detta är kanske inte något jag skulle tatuera, men den var häftig, haha.
Hittade den här!

Hittade även en annan spindel, haha, har en känsla av att Ellen kommer älska de tatueringarna hahahaha..




Denna var ju..fin



Charmigt värre, hahahaha.. nejtack säger jag. Då tatuerar jag hellre en liten Inkey någonstans, som i headern på bloggen.

Annat som man kanske inte skulle tatuera..





Haha fast den sista var coooooolish.

Vill ni tatuera något? Och i så fall vad?

Bilddagboken.se goes Dayviews.com

Såhär såg det ut när jag nyss tänkt logga in på bilddagboken:



Den kassa kvalitén på bilden beror främst på att jag drog ut den för att den skulle synas bättre.

En fisk den har tre kanter

Jag har fortfarande det på hjärnan hahaha. "En fisk den har tre kanter, tre kanter har en fisk" .. hehe.

Idag har jag bara en lektion, massage. Vi fick öva lite inför fredag, då vi ska ha med kundmassage. Jag ska ta dit Conny och massera på honom i en timme, nice för honom va? Ska bara planera upplägget, hehe.

Berättade jag om massage-provet i fredags? Tror inte det. Jag hade i alla fall ett teoretiskt prov då, och hade inte pluggat mycket alls. Men det var löjligt lätt. Borde inte gå runt o säga att det var lätt för då kommer jag säkert få tillbaka det med ett stort IG, bara för att. Men borde få MVG (a). Vi säger så i alla fall, tycker jag.

Och så har dom tydligen fått tag i Usama Bin Laden nu, i nån lyxvilla i Pakistan. Har bara hört om det, ska kolla upp om det snart. Conny sa att han tydligen använde en kvinna som mänsklig sköld när dom anföll, och hon dog. Fyfan.

Skidor på second hand

Igår var det valborg! Vi hade lite trevligt folk här och grillade (vi hade tänkt att gå iväg till ett fint ställe men pga vädret ändrade vi planer och stannade hos Conny) och det blev gött och det var riktigt kul! Vi spelade Alias, lyssnade på musik. Det var riktigt trevligt som sagt!
Gör jag gärna om, hehe.

På kvällen, när alla gått och vi skulle sova, så låg vi och pratade lite i sängen, och jag kommenterade att jag var inte beredd på att en som var med skulle vara med, för henne kände vi inte. Men hon var väldigt trevlig :) och jag sa även till Conny att jag hoppades att han tyckte att det var kul att vara i samma lag som henne på Alias även fast han inte kände henne o det inte gick så bra, men det tyckte han.. och sen sa han "Det kan vara svårt att hitta skidor som passar på second hand" .. jag förstod ingenting xD Var det någon slags metafor?
Jag sa "va?" och han upprepade det, och sen sa han "vad fan säger jag?" hahahahaha, han måste typ somnat väldigt fort där eller nått, hahahaha.. ah, han är söt. <3

Valborg var lyckad, och nu är det maj, redan! Har bara fyra veckor lektioner kvar i skolan, nice!
Ska bara hinna med allt, hehe.

Hoppas ni hade en bra valborg!
*slängkyss*


Gammal bild.

RSS 2.0