Mygga?


Påminner mitt öga om en mygga? Ellen säger det och jag kan inte se det haha.
Tycker ni som ellen?

Knäproblem

Sitter här med ont i mitt knä (som vanligt) och fyller i intresseanmälningar om att jobba inom vården i sommar som timvikarie. För er som är intresserade kan ni gå in på carema.vikariebanken.se och linkoping.vikariebanken.se. Sista intresseanmälan görs imorron, iaf på lkpg's, på caremas stod det inget.

Btw, har bakat kakor idag!

Galen

Blir ju galen! Allt ska krångla, gah. Försöker fixa så jag har msn men det ska inte va så lätt inte, uppenbarligen.

Supersött!



Gulliga, eller hur? Dock kostar dom massor. Du hittar dom här!

Våfflor

Har ätit våfflor tre gånger sedan våffeldagen nu.
I fredags (våffeldagen, duh) åt jag och Conny våfflor hos Suss och hennes familj, riktigt nice!
I lördags åt jag och Conny våfflor till frukost, det hade blivit endel över sen dagen innan då de andra där hemma hade ätit, mums!
Idag, måndag, åt vi våfflor här hemma efter maten, omnomnom!

Våfflor är gott!


Minnen

När jag kollade lite bilder förut fick jag lite nostalgi, typ, iaf. Längtar tillbaka, vill uppleva igen.
Har massor fina minnen med min fiiiina M.B <3

Lite bilder, älskar dig <3


















Skulle kunna ladda upp massor fler, men kanske en annan gång i så fall.
Underbara minnen med en hur underbar person som helst. Vi har gått igenom endel tillsammans, båda har haft det svårt till och från (mest du tyvärr, du är stark sis <3) och vi har förblivit vänner ända sedan vi träffades. Och starka bästa vänner, vi har stärkt varandras självförtroende, stöttat varandra och alltid funnits där. Kunnat prata om allt, suttit hela nätter och pratat, gått nattpromenader, haft "nyttighetskvällar" med frukt och smoothie, haft mindre nyttiga kvällar, gått på konserter, sovit över.. massor med minnen, och fler ska det bli <3
Vi måste börja vara mer igen. Älskar dig min kära syster, flickvän, bästavän.. ja M.B du är bäst <3

NOOOO

Fan, mamma måste ha glöms att vända tröjan ut och in när hon la den i tvätten, för nu är trycket svagare :(
Gillar ju den tröjaaaan! Blöh ledsen i ögat. (Okej kanske inte gråter och blir deprinmerad men ändå, eheh)

Denna tröjan menar jag nu alltså: (Dock är bilden gammmmmal)



Man kanske inte ser hela bilden, men eftersom jag inte orkar leta igenom alla bilder och antagligen ändå inte hitta nån bättre så får ni nöja er. Visste att jag hade denna xD

Ny dator

Har fått ny dator nu, från syncentralen (eftersom jag är en såndär mongoprick som inte ser, mycket, alls.. haha), oooch den ser typ fan ut som min förra. Förutom att den ser liiiiiiiiite nyare ut, inte lika fyrkantig haha, och att det är andra färger på de "knappar" och lampor som lyser. Och att den har windows 7. Aja, det blir nog bra tillslut, kanske. Ska bara installera photoshop (Hej Chrille kanske måste be dig om hjälp också haha (a)) och fixa lite andra saker.
I alla fall..

Imorron är det fredag! Skönt nu när allt PA är över och så. Och imorron är det våffeldagen! :D Efter skolan kommer Conny att hämta mig, så åker vi först förbi mig, sen te honom och till sist åker vi till Suss för att göra våflor. Blir riktigt nice ^^

Men nu är jag trött. Och börjar 8.10 imorron så borde nog sova snart, typ, egentligen. Haha.

Överlevde

Jag överlevde redovisningen, puh!

Hjälp?

Snart iväg till skolan för att göra muntliga PA-presentationen. Vadånervös? Neeej.
Men tror jag kan det någolunda i alla fall, kommer säkert ändå stå med näsan ner i stödorden haha. Har iaf förstorat tesxten lite så att jag kan se den, har bara sisådär 17 sidor stödord hähähä..

Förresten så sa mamma att när hon hade pratat med några som jobbade på deras jobb isomras, eller nått, så hade dom tydligen tyckt jag var jättesnygg, och att jag skulle kunna bli fotomodell...HAHAHAHAHAHAHAHA.

Nu ska jag äta frukost och sprutta iväg till skolan för att möta resten av gruppen. Och dö lite på vägen.
Det var trevligt att lära känna er, vilka nu som läser haha.

Nervös?

Har PA-redovisning imorron, 45 min, 8.15 först av alla. Nervös? Neeeejnejnejnej skulle JAG? Jag är aldrig nervös, pfft!

SKJUT MIG NÅGON??

Hur ska jag komma ihåg allt? Hur ska jag lyckas att inte snubbla på ord eller glömma saker eller lägga in massa onödiga och och massa "ehh" ??? Hur ska vi hinna få med allt på 45 min???
DÖDA MIIIIIG!

...inte nervös inte nervös.......

Vårkänslor och kärlek

Jag vet att jag pratar massor om vår, men detta väder gör mig glad. Och nyss kom min älskling förbi (dock bara för att hämta parkeringstillståndet, han ska spela biljard med Chrille och lånar våran parkering) och han gjorde mig lyyyycklig de få minutrarna han var här. Jag är käääärkärkärkääääääär!

Vår!

Nu är det minsann vår! Det är hur härligt som helst ute, kunde lika gärna tagit vårjackan och conversen. Men det blev vinterjackan för det gick fort och mina kängor som ändå inte är sååå varma än, utan lagom. Men fick öppna upp både jacka och tjocktröja och var redigt varm ändå, härligt!
Så snart blir det min fina underbara blåa vårjacka och mina fina blåiga converse, najs najs du.

Och min söta älskling sover fortfarande verkar det som, han har inte svarat på sms än, haha. <3

Stödord

Först ska jag rätta lite i mitt förra inlägg. Råkade tydligen skriva "fiskade i köket" istället för diskade. Jag hoppas ni är tillräckligt smarta för att förstå att jag skrev fel, hahahaha.

Sitter och skriver stödord till det jag ska säga när vi har vårt muntliga framförande om vårt PA på onsdag. Har aldrig varit bra på att skriva stödord eller så, blir alltid för många och långa och mycket, haha. Men hoppas det blir bra tillslut ändå. Haha har börjat på en tredje sida nu, och det är dataskrivet (y)

Förresten är det ganska härligt att ha ett öppet fönster bakom sig där man hör en fågel kvittra. Känns vårigt, lixom.

Söt pojkvän

Min pojkvän pratade i sömnen inatt. Jag vaknade först av att nån va ute i köket och höll på, typ fiskade eller något, kommer inte ihåg. Men så hörde jag att min älskling sa något. Jag hörde inte vad, så jag sa "va?" och han fortsatte prata, men inte så jag hörde. Eftersom han låg med ryggen mot mig så tog jag tag i hans axel och vände hono mot mig och frågade vad han sa, och han säger "jag pratar med någon annan". Haha, jag blev lite "jaha? okej?" och han fick fortsätta sova, och jag somnade om.

Han är söt.
Han har pratat i sömnen tidigare, och bland annat då frågat mig om jag gillar glögg, haha.

Gårdagen

Igår, den 16/3 lämnades PA-rapporten in, äntligen! Nu är det bara det muntliga kvar, och sen att få betygen, hehe.
Igår fyllde även min käre far 50 år! Grattis till honom. :)

Jag och Conny gick på stan när jag och min PA-grupp lämnat in PA-rapporten, för att kolla efter en present till pappa.
Vi köpte spelet "Vuxenpoäng", tyckte det var passande hehe.
Vi åt med axel, pappa, jill, jacob och isabelle på ming, riktigt gott!
Sedan gick jag och Conny hem till mig och tog det lugnt och hade mysigt, det behövdes efter alls stress med PA;t.

Trött och stressad

Att vara trött och stressad är en fin kombination. Denna kombination brukar leda till att man inte kan koncentrera sig, vilket gör att man blir ännu mer strreead, och så sitter man jättelänge och så blir man ännu mer trött, och så blir man ännu mer stressa.. ja precis.
Jobbar PA med mina gruppmedlemmar och vill bara sova. Rapporten ska vara inne imorgon och det hade varit jäkligt skönt om vi hade haft den klar typ förra veckan.

Men så är det inte i nuläget så vi får väll sitta hela natten helt enkelt.
Kommer va död i skolan imorron, och på kvällen då vi ska ut och äta på Ming Palace för att fira att pappa fyller 50.
Men det ordnar sig, hoppas jag.

Allt detta PA..

Imorgon ska rapporten in. Och vi har fortfarande kvar diskussion, inledning, sammanfattning, lite av produkten (antar jag?) och sen måste vi fixa med källor osv.. känns inte alls bra, ehheh.. Men det går väll på ett eller annat sätt, hoppas jag.. Vi kommer sitta och fixa diskussionen på skype nu, soooooo.. det går förhoppningsvis bra..

Är inte alls stressad och orolig över hur det kommer gå och trött och okoncentrerad och vill ha fanta wild berries och massa annat och SLIPPA DENNA SKITEN!
Hehehh..

Svimmade

Svimmade idag på IV. Vet inte varför, blodtrycksfall antagligen.
Jag stod med de andra och kollade på när läraren (Tomas) visade oss hur man maserade säte, ben och fot. Jag började må väldigt illa och tänkte "fy fan, det här går inte", typ. Sedan så blev det helt snurrigt och rörigt i huvudet, jag fattade att jag skulle svimma, synen blev sämre (som om nån satte typ ett filter framför ögonen så att det blev mörkare/gråare.. typ) och helt plötsligt var jag påväg att sätta mig ner och folk var runt mig. Tomas var också vid mig då. Jag fick lägga mig ner och Tomas satte en pall så jag fick ligga med benen högt.
Människor frågade sakersom "svimmade du?" (tror Tomas frågade det när han hjälpte mig), "Hur är det?" "Hur mår du?" "Vill du ha vatten?" osv, jag svarade "Vet inte" eller "Jag vet inte" på allt typ. För jag visste verkligen inte, ingenting i huvudet var klart. Tomas hämtade skolsköterskan (Detta var dock inte på Berzan) som kom och pratade med mig. Hon frågade frågor som om jag hade ätit frukost imorse, tog någon medicin, om jag brukar svimma, harlågt blodtryck osv. Men när hon kollade blodtrycket var det normalt, men då hade det även gått några minuter.
Efter det hjälpte hon mig till en massagebänk där jag fick ligga med lite handdukar över mig. Jag frös, hehe. Fick även dricka vatten.
Jag smsade sen Conny och bad honom hämta mig, kände inte att jag klarade att gå till skolan efter det, eller att gå hem. Han hämtade mig såklart, underbar som han är <3

Han kom efter ett tag, Tomas följde medmig ner, och så åkte jag och Conny hem till mig. Han är underbar, min älskling <3
Väl hemma la vi oss i sängen så jag skulle få vila. Och det var mysigt. Känner mig fortfarande lite konstig i huvudet men det är kanske inte så konstigt.

Nea var här förut, hon kommer tillbaka om ett tag för hon skulle klippa sig. Det är PA som kommer gälla. Planen var att jag skulle till skolan efter IV och jobba och vara med på matte och så skulle vi hem hit sen, men den planen kunde ju inte fullföljas riktigt, hehe.

Sofie berättade förresten att jag höll tydligen på att ramla igenom ett "fönster". Det är alltså ett fönster-ish kvadratiskt "hål" som jag stod och lutademig mot/vid, vid nederkanten alltså. Detta fönster finns i väggen mellan två rum, så höll inte på att ramla ut. Men hon märkte tydligen att jag lutade mig längre o längre bakåt, eller så, hehhee, tror hon hindrade mig där faktiskt. Slog nog i nånstans också för är öm på ett ställe på ryggen och är röd och kan känna ett litet märke där.

Det är inte kul att svimma.

Skype och PA

Sitter och pratar och jobbar PA med Néa nu över Skype. Vi har i alla fall fått endel gjort.

Amerikanska pannkakor

Senare idag ska jag, suss och älskling göra amerikanska pannkakor!
Vaknade och var sugen på det, haha. Har inte ätit det på jättelänge, flera år måste det vara, så vet inte vart det kom ifrån, haha.


Uppsamlingstid?

Idag skulle jag till skolan och ta kort till matkorten vi ska börja använda. Kunde inte gå då klassen skulle ta för fick reda på det samma dag, och tio minuter innan vi hade fotograferingstid skulle jag sitta på en buss mot Växjö ner till Ellen, så det funkade ju inte. Så idag skulle det vara uppsamlingstid 14.30-15.30.
Strax innan jag ska gå smsar Conny och frågar vad jag gör, och jag svarade att jag strax skulle till skolan.
Han avslöjar att han har en typ timme att slå ihjäl, så erbjuder honom att följa med, så kan jag utnyttja hans sällskap lite. Så vi möts vid mig och går till skolan. Meeen vi hittar ingen fotograf..
Så jag försöker med att gå till Berzån för att kolla på listan där tiden står, men Berzån var jättestängd, så det gick inte. Men påväg upp så kollade jag om syon var inne, och hon satt i soffan utanför hennes rum så jag frågade henne, och hon sa att det blivit inställt.

Så ingen fotografering för mig än då. Fick i alla fall vara med Conny en liten stund <3
Men har nu ont i halsen, yaaaaaaay!

Full fart

Sitter och pluggar, har även pratat med de övriga i gruppen över skype. Känner dock att min rygg tar stryk av att sitta vid datorn så funderar på att ta en paus och knarka vetekudde några minuter. Min nacke, mina axlar och min rygg tar lätt stryk av datorsittandes, och även bokläsandes beroende på vad det gäller. Så skolarbete är inte bra för mig? Hmm..
Nej men ska bli skönt när man är klar med detta, och det blir jag förhoppningsvis idag. Men försök själva att få till en bra text om hormonet IGF-1 så ska ni se att det inte är det lättaste. Eller så är jag dålig, så kan det ju också vara.

Adios!

Uppe

Idag har jag studiedag, men det är bara att gå upp! Min PA-grupp och moi ska sitta och figurera lite, rapporten ska ju ändå vara klar om en vecka, den 16mars (Då för övrigt min pappa fyller år). Meen det blir nog bra, kanske, hoppas jag, hehehehehhh.. Nej men det har bara blivit lite kort om tid, men det fixar sig.

Nu ska jag väll få i mig lite frukost, försökte bara hitta ett schampoo på yves rocher, men utan framgång. (Eller hittade schampoon men inte det jag letade efter, får väll smyga mig in i butiken i Gränden om den är kvar och snoka runt och se om jag hittar det).

Tenneriffe

Saknar Tenneriffe! Var där på vårterminen i nian, i april, alltså snart tre år sen.
Var helt otroligt nice! Värme, sol, stränder, hotell, god mat..

















Funderingar

Gaahh! Jag vet inte hur jag ska göra. Sluta tänka kanske?
Nejmen tänker massor på vidarestudier nu. På universitet/högskola eller vad det nu blir.
Jag tänker att det skulle vara riktigt kuuligt att plugga i nån ny stad och bo i korridor.
Men samtidigt så har jag ju Conny, och om vi fortfarande är tillsammans då kanske vi flyttar ihop eller något sånt? Det vill jag ju också, jag vill ju vara hos honom, med honom.
Men samtidigt.. man pluggar ju inte femtioelva gånger i livet på universitet/annat (eller det tänker då iiicke jag gööra!) men samtidigt.. HUR SKA JAG GÖRA?!

Ska ju ändå gå ett år till på gymnasiet så behöver inte bestämma mig än, men iallafall.

Royal Republic

Torsdagen den 3/3 var jag, Susanne och Conny och såg Royal Republic. Domspelade på Platens bar här i linkan. Det var inte så stort, men inte fööör litet, det var ganska lagom (Haha det där ordet lagom..). Man fick plats i alla fall, håhå. Dock tror jag att min sko fick en liten bula inåt av nåns fot jag fick på min fot (Aj säger jag bara, man vill inte ha hoppande människor på tårna) men den rättade jag till igår (Då jag faktiskt upptäckte den).

Själva konserten var Awesome! Sångaren var Awesome! Bandet var Awesome!
Dom har bara släppt en skiva på 36 min, och det ska dom dra ut till typ en timmes konsert. Dom lyckades!

"Vi tänker inte spela Tommy-Gun. Vi tänker INTE spela Underwear, och vi tänker absolut inte spela nån låt som heter Full Steam Space Machine! Vi har istället fixat ett cover-gig för er, med tio gånger Home sweet Alabama" Oooch så började dom spela på det låten, hahaha.
Dom spelade ju dom låtarna sen ändå (alltså de som Inte va Home sweet Alabama). Hade nog slagit dom lite. Kanske farit upp på scenen och skrikit.. eller nått, skulle vara så absolut verkligen mig.
Skulle i alla fall lätt se dom igen så fort jag skulle kunna, för det var sååå himla värt det.

Om ni inte hörtdom, lyssna på dom föööör fäään!

Inget gym

Eftersom jag inte varit helt fullt jättemegakry de senaste dagarna blev det inget gym igår och inte heller idag. Ush, vill gymma! Haha älskling är säkert på gymmet just nu, vet att han åkte hemifrån för en liten stund sen.
Det är ju så skönt att gymma ju!

Meen istället sitter jag hemma, vill ha oboy men finns säkert fortfarande inget oboypulver. Vill ha annat gott, gärna onyttigt, har i och för sig choklad, hmm?

Faaast ska jobba med PAt, behövs verkligen. Jobba Sosso jobba jobba!

PA..papapanik!

PA-panik! Eller kanske inte panik men stressad över det. Om typ två veckor ska allt vara klart! Så ska rapporten vara inne! Oooooch.. vi är långt ifrån klara, jag är långt ifrån klar.. kul.. inte? Hoppas vi får G i alla fall, ehhehhehehhh. Fick VG på mini-PAt i ettan, men alsoo, det va litet och längesen, väger la bara in om man väger mellan två betyg i stör-PAt?

Tidigt plugg

Eller jaaaaaaooo..kanske inte har börjat än, men ändå. Det är tanken som räknas!
Men börjar min första (och enda) lektion 11.50, men gick snällt upp 8.30 för att göra mig iordning osv för att hinna med lite PA innan skolan. Mysigt värre! ..eller?
Efter skolan får vi se om jag tar mig till chrille och ger han sina bilder han tog med min kamera som nu ligger på min dator som tog för lång tid att skicka så jag ska ge honom dem när vi ses istället samtidigt som jag får ett nyare ps av honom. *pust*
Och ikväll blire klubbkväll på Make up Store med mor min, ska bli trevlans!

Nej nu får jag ta o börja plugga, nånting ska jag väll ändå hinna med.

RSS 2.0