Blått sidecut och septum

Fick igår himlans lust att skaffa sidecut och blått hår, fråga mig inte varför. Tycker dock sidecut är snyggt på dom som passar i det och misstänker att jag kanske kan göra det.
Sen är jag sugen på att färga håret blått, hela håret, bara för att. Har lust för en stor förändring och det skulle ju bidra lite, haha. Eller så färgar jag först färgen jag redan har hemma och ser hur det blir, det kan ju också bli interesant.

Fick även för mig att septum inte skulle vara helt fel. Och nej, ingen stooor ring i nosen utan en mindre och mer "diskret" eller hur man ska förklara. Har funderat på septum till och från sen ganska många år tillbaka, och mest funderat på att jag tycker det kan vara snyggt och undrat hur ont det kan göra, haha.

Om inte annat är jag bara allmänt sugen på att skaffa mig nån piercing, I don't know why. Antagligen för att jag vill ha förändring, skaffa min egna stil och kombinera olika saker för att uppnå den.

Vad tror ni om allt detta?














Idag är längtandet efter allt detta inte lika starkt, men jag funderar ändå på att göra det och om inte annat är jag inspirerad till väldigt mycket som jag kom att tänka på igår, oh yeah!

Balträning

Grillningen igår blev lyckad, hela kvällen blev lyckad och trevlig, inte helt fel alls!

Idag har vi haft balträning, var inte lika jobbigt som tidigare gånger, även om jag var tvungen att vila en dansomgång eftersom mitt huvud snurrade för mycket, haha. Men kul var det!
Och som vanligt har mman dansmusik och saker danstränaren säger på huvudet haha. "Emot, från, emot, från, emot, från emot och stå still!" till exempel. Känner att jag inte avslöjar så mycket om själva uppvisningen sen genom att säga så, haha.

Vi köpte lite fler biljetter idag också, så nu känns det bra!

Och imorron ska jag luncha med mamma, och efter skolan ska jag ta skor och BH och gå till Bröllopshuset för.. DUNDUNDUUUN... min balklänning har kommit! Eller ja den kom i typ onsdags men ändå. Men ska dit och så ska dom sy till den åt mig, sen är den miin! Ja efter jag betalat den såklart, haha.

Nu ska vi väll äta nått snart, gymmet öppnar två och vi tänkte vara lite nyttiga och gymma.

Grilla

Ikväll kommer herr Guldfisk över hit och så ska vi grilla, muuums!
Vi ska grilla marinerad kyckling, inte helr fel alls, nope!
Även fast grillat korv, korvbröd och senap och ketchup skulle vara riktigt gott det med, ooomnom!

Vad ska ni äta ikväll?


Bild från när Conny grillade kyckling i Fjärsbo i somras <3

Fram och tillbaka

Heeemma igeeen!
Cyklade på till skolan bara för att när man kommer fram, varm och svettig, upptäcka att läraren inte är i skolan idag heller (hon var sjuk i onsdags med, men då fick jag veta det innan jag hann iväg) utan man ska bara hämta uppgifter av en person i biblioteket. Så hämtade uppgifterna och nu är jag hemma igen, haha.
Lite irriterad blev man men nu har jag i och för sig mer tid att plugga till provet, och det är ju ett stort plus.


Bild sen ett par helger tillbaka då vi var hos pappa. Är ännu långhårigare nu, haha.

Todaaaaay!

Idag har jag ju prov, som jag nämnde igår. Blev väl inte massa pluggande igår min läste i alla fall igenom det nästan 50 sidor långa häftet, haha. Ska göra lite mer på lunchen idag, men är inte jättestressad över det för tillfället. Har ändå inte provet förän i eftermiddag och har en rolig håltimme emellan.

Sen måste jag nån av de närmaste dagarna pallra iväg mig till Bröllopshuset eftersom min balklänning har kommit, wuhuu!
Så ska ta med mig mina skor och den BH jag ska ha (haha där försvann detdär med att hitta nån bättre, får ta den jag har haha ush) och gå dit och så ska de fixa till den åt mig, niice!
Det är ju bara en månad kvar tills balen.. såatteeeeehh!

Nu måste jag avsluta och dra till skolan, haha. Ciao!

Segt

Det är segn att ha så ont i nacken som jag har, hade det igår med. Speciellt imorse när man vaknade och kände sig inte direkt mer pepp på att gå upp. Menmen, det är väl nått man får stå ut med efter en konsert, haha.

Måste plugga massa psykologi, wiiiie! Typ. Inte. Har prov imorron, haha.

Hur är det med er idag då?

Judas Priest

Såg ju Judas Priest igår,  vilket var nice som vanligt!
Älskar att alla recenserar dom att dom var inte så bra och blabla och det inte "tände till" på scenen och att låta publiken sjunga hela "Breaking the law" bara var puckat, men jag tyckte om konserten sen kan andra säga vad som vill, haha.
Och det är väl inte så konstigt att deras spelningar inte är precis som förr när de är i 60-årsåldern? Såklart man fortfarande kan vara pigg och glad men lite spår sätter nog 40 år med sånt, haha.

Men jag tyckte det var kul, och en upplevelse. Och vad resencenter än säger gav dom en show jag blev nöjd med och de spelade även i 2.5 timmar.

Conny fick ävn ett plektrum i ögat hahaha, och nån tyckte att sångaren (eller nån annan av dom kanske, men ändå) skulle ta av sig byxorna, inget jag hört nån skrika till ett band under en konsert förut haha.

Förbandet var Hammerfall, som var alldeles för självgoda och lät som allt annat typ, haha. Tre av låtarna dom spelade innehöll "hammerfall" i texten, vilket kändes lite väl b. Sen så frågade han vilka som såg Hammerfall för första gången, och sen vad vi gjort de senaste 15 åren då. Jaa gjort vettigare saker och lyssnat på bra musik kanske? Eller är det bara jag? Haha.

Menmen, kvällen var nice, jag blev nöjd och här kommer lite bilder.






















En låt jag verkligen saknade var Angel, synd att dom inte spelade den för det hade verkligen varit hur underbart som helst, äääälskar den låten!

Konsert ikväll

Ikväll ska jag, COnny och Blinky iväg och se Judas Priest här i Linköping, på deras allra sista turné! SKa bli kul, har ju sett dom en gång tidigare, 2009, men att se dom ännu en gång är absolut inte fel nånstans, hehe.


Från senaste konserten

Long time no see

Fick för snart en vecka reda på att jag tydligen hade virus på min blogg, och vågade dp inte blogga eller så haha. Men blogg.se sa att jag bara skulle återställa mina kodmallar, och tror jag lyckats? Klickade på återställ kodnammar i alla fall, och sen på "eget tema" på ny design, eller ja där man kan välja, och verkar vara min gamla igen? Awesomeness!

Så nu hoppas jag allt är bra igen och att ingen mer blev drabbad eller kommer bli drabbat av ett elakt virus.

Så vad har hänt sen sist? Jag fick idag veta att min älskade underbara moster som är bosatt i Australien (hos henne och hennes familj vi bodde juu) kommer hit till Sverige i sommar! Hoppas hon vill komma på min student, hihi. Hela familjen ska tydligen komma till jul, ASKUUUL! Längtar ännu mer till jul nu, och inte bara pga nya greveholm som kommer gå, hihi. Hoppas det är snöööööööö i vinter.

Igårkväll

Igår var jag på sån där Coachgrupp igen, och vi pratade om bra jobb för gravt synskadade (även om jag är en "synsvaging" haha) och åt mat från samma ställe som sist (Empoli). Beställde en kycklingrulle men fick en kebabrulle, haha. Men vi åt ju inte där så var ju inte svårt att säga till.

Sen när vi avslutade så kom Conny och hämtade mig söt som han var (haha bad honom i och för sig, men ändå) och när jag kom hem och gick in i köket stod det gula tulpaner i en vas och det låg en marabou apelsinkrokant vid dom, och han hade satt upp en tavelsak och skrivit "Jag älskar dig Agnes" på den, så romantisk han kan vara ibland <3 Hihi jag blev glaaaad!


Hihi <3


Tog en närmare bild på denna imorse.


Sen satte vi oss och kollade klart på THe Terminal, som var skum och speciell men ändå typ bra.
Tom Hanks är med och spelar inte direkt amerikan, utan snarare nått som låter som typ ryskt, fast det är från nått annat land haha. Men han lyckas med rollen bra ändå, haha.

Träningsvärk

Haha har sån himla träningsvärk i framtidan av låren (Quadriceps femoris? Eller vad är det det hette nu igen?).
Har haft det sen igår, gymmade i måndags på första gången på minst ett par veckor. Ush, måste skärpa mig!

Det roliga är ju att jag inte har träningsvärk någon annan stans. All träningsverk måste samlats där, haha.

Vad ska ni göra i eftermiddag? Jag ska nog få lite engelskasaker gjort, har ju typ tre olika... fyra olika saker att göra, haha.


Mig för ett par dagar sen, i en av mina nya klänningar, hihi.

Drömmar..

Jag har som säkert de flesta av er drömmar om vad jag vill i livet.
En är att nån dag i framtiden få en familj, gärna bo i ett hus eller så kanske och helst inte inne i stan. Och ha katter, katterkatterkatter!
Sen vill jag hitta ett jobb jag trivs med och gärna tjäna ganska bra, även om lönen inte är det viktigaste, sålänge jag klarar mig och gärna har råd med semester då och då, haha.

Men en sak jag vill du är att studera nått år utomlands, helst i Sydney i Australien. Andra städer funkar också men i Sydney skulle jag kanske kunna få bo hos mina kusiner och även träffa dom massor. Det skulle dock ta typ år att komma in till universitetet varje dag (bara bussen in till stan tar typ 1 h och 15 min typ, sen vet jag inte vart nått universitet ligger, haha) men ändå. Jag kan bo med spindlarna i garaget, det är lugnt. Dom är säkert snälla och äter upp alla mygg och flugor. Sen kan jag vara cool och gå lättklädd på vintern när alla andra fryser asrlet av mig, för för mig är inte 20 grader vinter haha, det är ju typ sommar.

Sen är ju det jobbiga att vara ifrån Conny, men jag kan ju försöka övertala honom att ta nån språkkurs eller så, haha. Vill att även han ska få uppleva det landet, åh!
Alla underbara människor, så trevliga och glada! Och varmt och skönt, härliga kvällar och fina solnedgångar. Och de kraftfullaste thunderstorms jag varit med om i alla fall haha. Ett åskväder med blixtar och dunder här i Sverige känns rätt fjuttigt i jämförelse, inte alls lika mäktigt och kraftfullt.

Vad är era drömmar och planer?

Påminnelse

Fick en påminnelse från Telia igår, om fakturan för mars. Blev lite förvånad och förvirrad för jag visste ju att jag betalat?
Men såg sedan att ojdå, jag betalade fakturan för DENNA månad förra månaden, bara för man får fakturorna sisådär 1.5 månader innan man ska betala dom, hehe. Så har mejlat dom och frågat om jag kan betala fakturan för förra månaden denna månad, etersom jag faktiskt betalat, vill ju inte behöva betala igen lixom.

Tänkte först ringa, men kötiden var beräknad till 19 minuter och jag var på plats typ 74 eller 76... näe, orkar inte med det nu haha. Väntade en liten stund för att se om dom gör som på många andra ställen att de erbjuder att ringa upp en istället, men näe så funkade det inte där, så kände att jag mejlar istället även om det är lättare att prata i telefon. Men de ringer om de behöver det, förhoppningsvis.

Nu ska jag sätta mig i köket och tjocka mig med kakor (drömde en skum dröm där jag bland annat åt kakor, och vaknade kaksugen hahahaha) och en liten energidryck. Även om jag varit typ överglad igår och idag med massa energi hahaha.
Som igåe morse när jag skulle sova vidare sen men COnny skulle upp till jobbet, o jag va typ "WIIIIIIIIIIIEEEEEEE" nästan och han ville sova, hahahaha. Så går det när man har en pojkvän som gör en lycklig. Så det kan gå, håhåhåå.

Men förihelvete?

Jag kan inte se mitt senaste Australien-inlägg, det om nyårsafton på bloggen?
Kan ni se det? Gah, blir gaaleeen!

Smått orolig

Min dator har fått svart skärm två gånger idag inom loppet av inte väldigt lång tid, och det gillar jag absolut inte. Andra gången så lät det massor om den också, och det lät konstigt, ush. Så just nu sitter jag och för över alla mina bilder på Connys mediaspelare, om det skulle vara hårddisken som spökar eller så. Ska försöka få tagpå datorsnubben på syncentralen också, hujhuj.

Menmen, vi får hoppas att det inte blir för komplicerat detta, har inte riktigt tid med datortrubbel nu, inte med allt som kommer vara i skolan inom snar framtid också.

Blev inte som tänkt

Det blev inte som jag tänkt mig med bloggandet idag. Hade tänkt göra ett inlägg om Australien till,om nyårsafton, men det blev inte så då internet vägrade vara snabbt och datorn ville inte riktigt heller eter ett tag, så den ligger sparat som utkast för tillfället och får se om jag kanske lyckas göra färdigt det i helgen. We'll see, we'll see.. Ni kan ju få en försmaksbild sålänge.



Inte för den har så mycket med just nyår att göra, men jag gillar den!

Australia - New Years Eve

Tänkte göra ännu ett Australien-inlägg, wuhuu! Och som ni antagligen figurerat ut av rubriken så blir dagens inlägg om nyårsafton.
Och om ni besöker Sydney på nyårsafton nångång, se på fyrverkerierna! Det är nått av det häftigaste jag någonsin sett, haha!

Eftersom det fanns några bilder emellan The Basin och nyårsafton så åker några med, detta kommer ändå bli ett väldigt långt inlägg så det kan lika gärna bli ännu längre, haha. Men det är ju mest bilder så det är ju inte lika jobbigt som text :P


Denna klänning köpte jag på Ally Fashion i Manly, en av Sydneys stadsdelar (även om det tar 30 min med färja att åka in till stadskärnan).  (Klicka på namnet på affären för att komma till deras hemsida)
Det var denna klänning som banden gick av på typ fyra dagar efter jag köpt den.. Och efter andra gången jag använt den haha. Vi skulle till Bondi Beach (Eller Bondage som Conny säger) och jag hade den länningen över bikinin (kanske kan lägga upp några bilder därifrån när jag fått av mamma, hade tyvärr inte med mig kameran). När vi satt på bussen så sa det PANG och så gick ena plastringen som höll ena bandet fast i klänningen av, sen tog vi sönder andra och knöt i nacken istället, haha. Finfint, Australensisk kvalité eller nått?


Deras ytters charmiga katt James <3. Han spann hela tiden, han spinner när han skiter haha. Han spann när han skulle hoppa upp på "räcket" på balkongen där hans matskål stod och inte lyckades, så han hängde med tassarna uppepå så jag lyckt upp honom och kände hur han spann haha. Sen åt han mer och bättre om jag stod och kollade på. Sen när jag gick kunde han gå efter ett tag, men jag sa typ "Come on James" eller nått och gick ut dit, och han sprang ut före mig haha, nästan fällde mig en gång. Söt <3


And now to new years eve. Vi åt lunch på ett ställe som hette typ Jok, Yok.. eller nått. Det var i alla fall FARLIGT gott och jag ska lätt dit igen nästa gång jag åker till Australien. Seriöst hade kunnat beställa typ 3 gånger om. Åt grillad kyckling med ris och med deras egengjorda sweet chili-sås, åh! Dog lite där kan jag erkänna.


Efter lunchen började vi vår färd mot det stället vi skulle befinna oss på under fyrverkerierna.




Sen anlände vi dit vi skulle befinna oss när fyrverkerierna skulle gå av stapeln, och utsikten var ju inte helt fel ändå, måste jag ju säga.

Vi slog oss ner och smörjde in oss, även fast klockan hunnit bli ganska mycket haha.


Sydney Harbour Bridge, som var svår att ta kort på utan nått störande objekt eller så framför. Seriously det fanns typ alltid nått haha.


Här kan man skymta Operahuset.




Jag, Axel och Lina gick ner en "våning" och köpte slush, eller vissa slush och vissa glass. Kön var väl lika lång som den kan va utanför Bosses, alltså kanske sex meter lång eller nått, minst, men det tog fanimih minst en timme för oss att komma fram. Sen att slushen inte var en höjdare är en annan sak, men hellre det än glass.


Eftersom tiden skulle gå och det skulle bli mörkt så gick jag iväg en liten sväng. Jag hittade lite fina blommor, och eftersom jag älskar att fota blommor så blev jag glad.









En hamn i Australien är ju inte riiiktigt som en hamn i Sverige.



Det började bli mörkare, och de sprutade typ vatten eller nått vid operahuset?


Dom skrev massor med ett flygplan och rök i luften, även fast det aldrig blev hela budskap eller liknande, haha.



Det var väldigt fint när solen började försvinna och alla lampor och lysen tändes på fler och fler ställen.



Morr på kablarna eller vad de heter, haha.


Röken som syns är efter nedräkningen :P Dock var detta bara till familjefyrverkeriet som vad vid nio.





Sen var det väntan på det stora fyrverkeriet. Tog några bilder ut över vattnet men typ alla blev suuuuuddiga, hehe.


Alla älskar folk som är ivägen.









Slutet på finalen. Ni får säga till om ni skulle vilja ha fler fyrverkeribilder, har huur många som helst och inlägget är redan så långt haha.

Creds till er som orkade hela inlägget haha. Nu ska jag väl kolla på bilderna från promenaden igår, om jag orkar dvs. Eller tvinga Conny att mysa ner oss framför TVn och kolla film eller så. Ciao!

Klänningar och lösögonfransar

Var inne i stan idag igen, wooh! Och nu var Natta med, trevligt trevligt!
Köpte de två klänningarna jag testade igår, men orkar inte ta bild och de finns typ inte på HM's hemsida, men men. 75 kr styck känns inte så mycket, speciellt inte när pengarna man betalade med var av de jag fick av mormor i måndags, hehe. Påskpeng+kladdkakebaket fick jag för, nicenice!

Sen hittade jag ett par lösögonfransar också, svarta och lila typ, rätt fina. Brukar inte använda sånt, har typ aldrig använd sånt, men lixom 10 kr? Lätt värt det haha.

Nu ska jag sitta och lata mig och dricka cola. Because I can and it's free (or maby not, but whattheheck!)

Trevlig dag

Idag har jag träffar Camilla, det var treeevlans! Vi drack först lite te och spelade lite Ty The Tasmanian Tiger, för det var det vi gjorde typ första gången vi sågs haha. Sen drog vi ner på stan för hon skulle kolla efter present till henes kompis.
Det var trevligt som vanligt och vi får ta och ses snart igen tycker jag!

Efter Camilla åkt så skulle jag och Conny göra sällskap hem, och medan jag väntade på att han skulle sluta smet jag in på HM och hittade såklart lite att prova, haha. Ska tillbaka imorron och prova en klänning i en annan storlek och sen köpa en ytterligare klänning, hehe. Men ska ner imorron, tror och hoppas jag att jag lyckas med.

Gårdagsens misslyckande

Igår tänkte vi gå ut och äta efter vi vart hos mormor, för att fira. Men vad det öppet? Näe, såklart inte, inte alls faktiskt. Vi hade först tänkt att äta på Shin Nori, för vi hört att där ska det vara förbaskat god sushi. Men icke öppet, inte på Wasabi heller såg vi sen. Ingenstans typ, så vi gick hem.

Hemma satte vi oss och kollade på mat24.se och onlinepizza.se, för att se om nått roligt var öppet.
Det slutade med att vi beställde pizza från Berga, men det är ju ändå gott så, bara inte riktigt som vi hade tänkt oss, haha.
Men det var mysigt ändå, så det gör inte så mycket. Vi kan ju gå ut och äta när vi firar 2 år istället, som vi gör om lite mindre än en månad, hihi. Då kan vi göra ett nytt försök med Shin Nori, eller om vi går till Röda Rosen eller vad det heter. Det är en restaurang vi går förbi när vi går mellan stan och hem, och en gång när vi gick förbi så höll vi på att gå in dit för jäääääklar vad gott det luktade!
Dock var det lite dyrt, men man kan ju lägga lite mer pengar om man ska fira nått. Mmmmm....

Menmen, I'm happy anyway!


Charmigt värre!

Ett år som förlovade

Idag var det ett helt år sen som jag och Conny förlovade oss, och damn så snabbt tiden gått!
För ett år sen trodde jag ju inte heller att jag skulle bo ihop med honom nu, haha.

Men jag älskar min fästman massor, och förlova sig vad underbart att göra. <3


Kladdkakebak

Har precis bakat två kladdkakor till mormor som fyller år imorron. Vi ska till henne och fira henne och hon bad mig att baka kladdkakor, det var det hon önskade sig av mig. Även om det verkar som att hon ska ge mig pengar fr det jag lagt ut för, haha. Menmen, ska ge henne nått speciellt sen när jag lyckats fixa det.

Och jag älskar min mormor, hon är så gullig. <3

Forever21

Sitter och kollar runt på Forever21, och aarrgghh vad mycket man vill ha hahaha.
Mycket är snyggt och inte särskilt dyrt.

Detta är några saker jag gärna skulle klicka hem, och det enda som kostar över 100 kr är smurftjocktröjorna, och dom kostar inte över 200, hehe.




I will become gaaalen snart hahaha

"Ny" mobil

Har nu en mobil med bra text som jag gillar! Fick ta över Blinkys gamla mobil (eller ja han ska få lite pengar för den men ändå) och it is awesome. Känns väldigt primitiv när man går från en android, haha, men jag gillar'n!

En sånhär mobil är det:

Catfever

Åh, vill ha en kissemiss!
Inte för det är nått nytt, men i perioder så är  det nästan så jag går och köpter en, haha. Men vill inte skaffa en här för vill ju att den ska kunna gå ute, och vi bor ju precis vid en stor väg, och har redan fått katter överkörda tidigare i mitt liv och vill inte att det ska hända igen.

















Cats and dogs

Bara för jag tycker denna är rolig, hahahaha.



Hoppas ni kan läsa den.

Världens godaste kladdkaka?

Eller jag vet ju inte om det är det, men tänkte ge er mitt recept på kladdkaka och typ alla älskar den, haha. Speciellt med apelsin i. Ska göra två stycken till mormor som fyller år på måndag och jag vet att hon gillar den.

Nu får vi dock hoppas att jag kommer ihåg allt rätt haha.

100 g smör
2.5 dl socker
1.5 dl vetemjöl
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
1 krm salt

Och om man vill: skalet från en apelsin (rekomenderas! Blir så mycket roligare än bara vanlig kladdkaka och supergott)

Hur gör man då? Ja det smarta är ju att sätta igång ugnen, och den ska va på typ 175 grader eller nått, välj nått som känns bra (hade lite olika på ugnen hos mamma haha, fast den var lite speciell och inte normal alls, men här hemma tror jag jag tar 175 grader nu i början i alla fall eftersom jag inte "känner" ugnen på samma sätt), det brukar väl vara att man ska ha lite mer om det är varmluft?

Börja smält smöret nu om du inte ska ha apelsin i (eller ja detgår ju fort att smälta så smält när du känner blir bra) och börja med att blanda ägg och socker och rör om. Sen häller du i resten (förutom smöret) och rör om så allt är blandat. Om du ska ha i apelsin, ta ett rivjärn och riv av skalet, men inte för mycket! Du vill inte ha med det vita, det blir inte gott. Om du har i apelsin så kan det vara smidigt att börja smälta smöret nu (om ni inte är två, då kan en riva apelsinskalet medan den andra fixar med ingredienserna och fixar den biten av smeten).
Häll i smöret och rör om ordentligt, det kan ta ett tag innan det är färdigblandat, i alla fall om du som jag använder handkraft, hehe.
Sist häller du i apelsinskalet om du ska ha i det, och rör om. Testa att smaka på smeten, är det gott?

Sätt in i ugnen och börja att ha den inne i ca 20 min, och testa sedan med en potatissticka. Har man ingen sån fungerar det med en gaffel även om det lätt ger märken sen.
Det ska inte bli kladdigt på stickan. Kommer pyttelite med gör det inget, men inte kladdigt. Men se till att inte ha den inne för länge! Då blir det lätt torrt.

Sen ta ut och låt svalna, och sen, voila!


En halvkass bild från för typ nått år sen, tagen med kompaktkameran.

Summer

Åååhh vill ha sommar nuu!

weheartit.com













An der schönen blauen donau

Har en låt på hjärnan, som heter An der schönen blauen donau.. Och ja det är klassisk musik, wienervals-låt vi ska dansa till på balen, och kan även dansen utantill, haha.

"sex tvåor, åtta sjuor, en elva, tre sjuor, en tia och resterande sjuor då man börjar med vänstervals"
Ni förstår nog precis, haha.

Orkar inte lägga upp låten, men ni kan ju söka på den om ni vill, ni lär känna igen den. I alla fall en bit in haha.

Conny tror för övrigt att han börjar gilla klassisk musik, och han verkade lite bedrövad över det, typ "hjälp!".. Men vad är det för fel på klassisk musik? Det kan vara ganska skönt att lyssna på.

Vad anser ni om klassisk musik?

I skolan

Sitter i skolan och har fixat med engelskapresentationen, ni vet den om hur DNA kopierar sig självt. Det får väl gå som det går, men det känns bättre nu än vad det gjorde igår i alla fall.
Nu ska jag väll låta datorn vila tills lektionen och gå och skriva ut presentationen, då jag sitter på min egna dator (lyckades ansluta till skolans internet utan bluescreen, wohoo!) och inte kommer åt skrivaren från den.. antar jag att jag inte gör i alla fall haha.

Btw.. nya fantasmaken jordgubb/lime är över förväntan, den smakar väldigt likt jorgbubb faktiskt! Och inte bara extrakt, haha. Trodde den skulle vara söt och sliskig men det är den inte, awesome!


Bild från google

RSS 2.0