Hur en gammal sång får en helt ny text

Ta en låt, till exempel svenska nationalsången. Gå in på google translate, översätt till massvis med olika språk (typ svenska till franska, franska till japanska, japanska till norska osv osv) och sen tillbaka till svenska.
 
För oss blev det såhär:
 
Ni Mynt norra bergen
Välsignad är riktigt nice
Utmärkt hemplanet Nakusalimu
Din fre PRAIRIE Sky grönt.
Din fre PRAIRIE Sky grönt.

Tron gamla minnen
Tänk på ditt namn för att flyga runt om i världen.
Vet vem du är.
Ja, jag vill , jag vill USA.
Ja, jag vill , jag vill USA.

Använd inte mitt älskade land
Svära trohet till döden.
Men jag är i ett äktenskap
Din banner för alla insatser
Din banner för alla insatser

Gud är i ugnen och sorgehus,
Sverige älskade hemland.
Jag stjäl världen.
Jag vill inte , jag vill USA.
Jag vill inte , jag vill USA.

Nyårsklänning

Idag har jag haft en väldigt bra dag på stan med fina M.B! Hittade ett par (förhoppningsvis) bra kängor, införskaffade en adventsstjärna och köpte mig en klänning jag funderar att ha på nyår och möjligtvis även jul. Hittade även andra saker som ett par hårspännen och torrschampoo, men det är inte lika roligt.
 
Jag orkar inte hitta bilder på skorna och stjärnan, men bilder på klänningen kan ni allt få!
 
Nu ska jag peta på Conny att timern ringde, så det är dags att springa ner till tvättstugan igen. Ha det så bra!

Ny mobil?

Funderar på att konvertera till smartfån. Inte helt säker än, men funderar på det.
I så fall ser det ut som att det skulle blå en Samsung Galazy S2, för den har många rekomenderat och den verkar bra.
 
Vet inte om jag vill ha vit eller svart dock, men funderar på vit.
 
Satt igårkväll och kollade lite olika skal. Orkade bara kolla lite, men gud så många fina skal det finns haha. Blir ju lite mer pepp på att skaffa en då, haha.
Men vet inte riktigt än, är ändå lite emot det. Känns lite... onödigt? Just nu i alla fall, vi får se, vi får se!
 

Köpsug

Gud så sugen jag är att köpa kläder/skor ja lite vadsomhelst. Det går verkligen i vågor hahaha. Jag har spenderat allt fö rmycket tid på att kolla kläder idag, men ibland så är det inte lätt att koncentrera sig (ibland? Ehh.. typ alltid hahaha). Så tänkte att jag kan ladda upp lite saker från två olika sidor jag funderar på att beställa ifrån. Medan jag ändå håller på lixom, och medan jag försöker bli pigg så jag kan plugga mer hahaha.
 
Från Melba:
 




 
Alltså.. domdära skorna <3 båda två, jag vill ha! Haha. Vadå i princip bara blåa saker? Vad pratar ni om?? Jag gillar ju inte blått alls, nej ush vilken ful färg.. ehh..
 
Den andra butiken jag suktat efter massor i är Kate's clothing:
 







 
 
 
Lite olika stilar kanske hahaha men det är mycket snyggt hos båda.. Och sen vad man ska beställa är svårt.
Men Melba är nog mest lockande nu. Dels för skorna, dels för att jag antagligen kommer använda de sakerna mer och dels för att det är fri frakt där just nu och man får en julklapp hihihi.
 
Obs! Om nån bild hamnat fel skyller jag på.. ehh.. att vi inte har snö än!

Vinröd långklänning?

För ett tag sen hittade jag klänningen nedan på HM's hemsida, och kom på det häromdagen och nu kollade jag den om den fanns kvar, och det faaanns den inte! Ledsen faktiskt, blir jag. Någon som vet någon annanstans man kan få tag på den eller nån som har den och lyckats ångra sig? Pliiiiis let me know! Skulle vara kul att ha en lite längre finare klänning och blev smått kär i denna haha.
 
Är den inte fin? Åh vill ha!
 
I övrigt så har jag fullt upp med plugg (ehum, förutom för tillfället då, men ska strax gå o plugga igen haha) för har tentan i Organisk Kemi på måndag. We'll se how that goes then, haha. Är bara en 3-poängskurs men ändå, ganska många saker att memorera.
 
Innan jag börjar plugga ska jag dock se om jag hittar någon annan fin långklänning till vettigt pris, höhöhöhö.

Nytt objektiv

Fick ett nytt objektiv när jag firades igår, aaaawesome! Ett AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G
Fick även en kameraväska och lite andra saker, men ska ta kort och visa allt sen nr jag har allt här hemma. Vi orkade lixom inte ta med allt eftersom vi gick hem så vi ska hämta det idag.
 
Men här kommer några bilder från då jag satte objektivet på kameran och sprang runt lite. Så det är bara lite testish-bilder och inga seriösa, haha. Men jag är nöööjd!
 






Bra födelsedag

Idag har vi handlat tills imorron då vi ska fira mig hos mamma. Conny var jättehemlighetsfull om kvällen, då han sagt att han planerat nått vi ska göra men aldrig sa vad. Jag som är så nyfiken av mig höll på att spricka, hahaha.
Men han tog mig sen till Shin Nori, en sushirestaurang som jag hört massor gott om men som är lite för dyr att bara gå ut och äta en vanlig kväll. Men intressant var den, vi fick veta alla olika sorters fiskar/havsdjur som vi hade på talriken, vad det var osv. Gott var det också, men tror jag hade lite för höga förväntningar haha. Men jag är så glad så! Drack te till, det var nästan lika gott som det på Wasabi. Till "förrätt" drack/åt vi misosoppa, med musslor i. Det var intressant, men gott.
 
Efter det så åkte vi hem och jag bytte om från min superduper(fina)blå klänning till jeans och linne igen, och sen gick vi vinterljus-slingan. Myyyysigt! Någon annan gång ska jag dock ta med kameran och fota lite, någon som vill hänga med?
Sedan kollade vi på Magnus Betnërs show "Tal till nationen" tror jag det var. Det var ett tag sen sist så det var rätt underhållande, haha, och så drack vi mousserande vin, mums!
 
Juuuuust det jag var på systemet idag, haha. Köpte två cider som jag inte druckit av än men ändå. Kassörskan var skön haha. "Men grattis! Ska ni ha fest ikväll då? Ja men det är rätt!" Haha åh.
 
Present har jag "bara" fått av Conny än, och det var ett presentkort på en avslappningspaket innehållande 45 min floating och 30 min nassage, sååå underbart det ska bli!
 
Hoppas ni haft en bra dag, för det har jag!

Nyredigerade bilder

Här kommer lite nyredigerade bilder, eftersom det varit så tomt på bloggen senaste tiden och jag redigerade några nyss haha. ett par-tre bilder är gabske nån vecka gmala (alltså sedan de redigerades) men ändå. Enjoy! (för I knooow that you lööööv it!)
 

Sega måsten

Måste verkligen plugga idag, haha, men är helt slut i huvudet. Har suttit och finslipat labbrapporten för labben i hade i måndags (i Organisk kemi, vi destillerade och lite annat för att få ut doftämnet limonen ur citron) och skickade även in den. Detta är fjärde dagen i rad vi skriver på labbrapporter, haha. I onsdags och igår vad det dock på biokemilabbrapporten. Den är inte klar än dock, vi har haft två sammanhängande labbtillfällen och ska ha ett tredje, så vi kan endast få den klar efter det. Men det blir nog bra.
 
Destillationen från i måndags. Sjuuukt segt!
 
Imorron fyller jag år och på söndag ska jag firas hos mamma. Så borde nog plugga ikväll istället för att hänga med Conny till Suss, men så seeegt att plugga på en fredag.. haha. Men dåbehöver jag inte få lika dåligt samvete för att jag kanske inte pluggar mycket alls (om något) i helgen. Får se hur jag gör.

kvällslab

Ikväll har vi labb från 17.15-21.00, waaay. Och snart sticker jag iväg för föreläsning och sen labbrapportsskrivande.
 
Ikväll ska vi bestämma renhet med en metod som heter sodiumdodecylsulfat-polyakrylamidgelelektrofores, eller SDS-PAGE som man också kan kalla det. I det långa fina namnet jag vill lära mig för att köra hänga gubbe med finns namnet "akrylamid" med, som vi ska hålla på lite med idag. Akrylamid är sådär mysigt; cancerogent, livsfarligt att andas in eller förtära då det ger livshotande förgiftning, och det är även farligt att få på huden. Det roliga är ju att det är just akrylamid som är det cancerframkallande i chips. Nomnom, mina chips tog slut igår, vill ha meer!
 
Och nej jag tror inte att chips är särskilt cancerframkallande i måttlig mängd då halten akrylamid antagligen är ytterst liten, så man får nog äta duktigt mycket chips för att påverkas något av akrylamiden.
 
Jag känner för övrigt inte alls för att ha en så lång dag, haha. Men förhoppningsvis är denna labb lika rolig som den förra biokemilabben, som var väääldigt mycket att hinna med på men ändå rolig.
 
I måndags hade vi också labb, som dock kändes måttligt meningslös då det enda som vi gjorde var att vänta, kändes det som. Vi destillerade och skulle få fram limonen, det som finns i citron och apelsin som ger dem deras doft (dock spegelvända, beroende på vilken frukt). Det tog låååååång tid. Visst, vi gjorde några fler saker, men ändå. Våran labbrapport är väl sisådär 3 sidor och det känns jättefånigt. Speciellt i jämförelse med biokemilabben som är uppdelat vid tre tillfällen och vars rapport kommer vara milalång hahahaha.
 
Nu ska jag sluta med tråkig text och packa ner det jag ska ha med mig till skolan, bajbaaaaj!

Black Milk

Oups, det var visst ett tag sedan jag skrev något inlägg, hehe. Men har haft saker för mig och inte vetat vad jag skulle skriva. Menmen, får se när den inspirationen kommer tillbaka igen.
Jag har dock nu suttit en liten stund inne på Black Milk, en hemsida med många leggings, klänningar, baddräkter och annat. Mycket är fint och endel är lite småroligt, och endel bara konstigt haha.
 
Varning för otroligt mycket bilder. Men orkar ni inte kolla måste ni ju inte.










 
Många, väldigt många motiv finns både som leggings, klänning och baddräkt. Sen finns vissa som skor (vilka är Jeffery Campbell + Black Milk) så man kan få dom lite hur man vill.

Halloweenfest

Nu var det några dagar sen jag skrev, men i fredags kom finfina Ellen hit! På kvällen gick vi upp med tre av mina klasskompisar och en kompis till iaf en av dom, det var treeeeevligt! Sen att vi kom hem vid fem vad en annan sak, eeehehehhehehehe.
I lördags var det Halloweenfest, och jag och Conny var Bröderna Fluff! It was pretty awesome.
 
Jag lägger upp bilder en annan dag, men självfallet ska ni få en bild på mig och Conny.
 
Mjeheheheheee, synd att vi inte hade orangea kostymer. Menmen, är fortfarande nöjd!
 
Nu ska jag strax diska, sen blire pluggelipluggplugg!

Irländsk röd setter

Varje gång jag ser en irländsk röd setter så blir jag helr ååååhhhh... Haha antagligen för det var sånna hundar vi haft. Så fina!
Jag låg och sov på den vi hade då jag och Axel var liten, Sokrates. Jag var liten bebis och sov på honom, och även om något jätteintressant hände vågade han inte röra sig för han var rädd för att väcka mig. Hur gulligt är inte det?
Om jag skaffar hund någon dag så skulle jag lätt vilja skaffa mig en hund av den rasen. De har ett rykte om dig att vara lugna och inte skälla massor, och precis så var Sokrates.
 
Detta är inte Sokrates, utan en bild från weheartit.
 

Detta är en gaaaaammal bild på honom. Som jag tydligen kopierat från min egna (felstavade) hund från tiden på stallet.se hahahahahahahahahaha fint.

RSS 2.0