Glatt humör-låt

Jag sitter och knåpar med labbrapporten och var irriterad och frustrerad, men så plötsligt fick jag "Everybidy wants to be an astronaut" av Royal Republic på hjärnan, lysnade på den och blev genast gladare. Åh, blir alltid på så bra humör när jag hör den! Så nu är jag både gladare och piggare haha, och åh skulle kunna lyssna igen och igen, älskar den låten!
 
 
 
Har ni någon låt som får er på extra bra humör?

Poledance/Polefitness

Blev igår sugen (åter igen) på att testa på Poledance/polefitness, verkar väldigt roligt och jääklar vilka muskler man måste bygga haha, och smidighet.
 
Många tänker bara på typ stripping eller liknande när de hör poledance, men det är faktiskt en bra träningsform som verkr otroligt rolig. Den är väldigt ovanlig, har bara hittat ett ställe i linköping än sålänge, och det är dyrt. Men ger det mycket och är det roligt kan det vara värt det. Man kan ju träna annan träning hemma så sparar man pengar där med. Men ska nog hitta någon som vill hänga med mig och prova på, även om jag antar att nästa gång sådana chanser finns är framåt hösten.
 
Någon som vill haka på och testa?
 

SPSS-fanskap

Sitter och knåpar med labbrapporten som ska vara klar på måndag. Eller ja den kan väl lämnas in till typ 8 på tisdag så i värsta fall får jag väl sitta hela måndagsnatten hahaha.
 
Skriva själva rapporten är inte så stora problem, ska bara luska ut hur mycket fakta man ska ta med om olika saker, osv. Det stora problemet är statistikbehandlingsprogrammet SPSS som jag ska göra lite test med och få fram lite saker som ska vara med i rapporten. DET VILL VERKLIGEN INTE!  Jag har ganska nyss lyckats installera programmet på datorn efter mycket om och men, men nu kan jag inte öppna datan i programmet eller nått alls, och den säger hela tiden att nått är fel men förstår mig ju inte riktigt på vad. BRöööööööl!
 
Ska sitta och knåpa på det idag, och i värsta fall får jag väl muta någon med ett fungerande SPSS med en hel kladdkaka hahahaha, för när allt väl fungerar ska det nog inte vara några problem? Borde det inte vara i alla fall, får se hur det går haha.
 
Jag i växthuset tidigare i veckan, i väntan på de andra så vi kunde mäta ze majsplantor!
 
 
Tog hem två av plantorna, dom står och är fina i matsalsrumsfönstret!
 
Moi today, tyckte mina senaste inlägg varit lite bildlösa, så tänkte då kan jag ju ta tre på en gång!

Trött pluggande

Sitter i biblioteket på campus (haha kom på att det finns ju ett till, men för mig är det TekNat-biblioteket som gäller!) och försöker plugga. Är stört trött i skallen, men ska sitta tillsi alla fall fyra då Conny slutar. Eftersom vi mätte majsplantorna idag för sista gången (Vi ska skriva labbrapport om hur bra de växt med de olika sakerna vi gett dem, och den ska vara klar typ tisdag morgon så vi mätte sista gången idag) så tänkte jag ta med ett par hem och se hur bra de växer haha. Conny kommer hit för att han ändå tog bilen idag till jobbet, så jag slipper böka med plntorna på bussen. Smeeeeejdigt!
 
Nu ska jag försöka plugga vidare i iallafall ca en timme till. Hejahejahejaaa!
 

Framtidsdrömmar

Jag satt och dagdrömde lite, och känner hur gärna jag skulle vilja flytta ut på landet, till ett hus med tillhörande stall. Jag har inte ridigt på den senaste tiden, men skulle gärna komma igång igen och skulle gärna ha någon häst eller två i framtiden.
Satt nu på hemnet, och hittade flera fina gårdar. En som ligger i Vikbolandet i Norrköping för 1,8 miljoner, som hade två bostadshus och ett stall med några få boxar. Någon som vill köpa med mig? Vi kan ta varsitt hus? (a) Hehe.
 
Ett annat där det fanns ett hus kostar 1,5 miljoner och ligger i Valdemarsvik. På den gården fanns även verkstad och garage, vilket jag tror Conny skulle älska haha.
 
Priserna är ju utgångspriser och kommer ju stiga, men det är ju ändå inte dyrt för en hel gård. Man undrar ju om det är massa att fixa med dom hehe. Tror mest dock att de ligger så off. Andra huset var dock nära en busshållplats.
 
Det är ju inte riktigt sags för hus och så än haha, men gärna någon gång i framtiden. Det viktiga är att det finns relativt enkla förbindelser då jag inte kan köra bil. Bra bussförbindelser är bra, och det skulle ju inte vara fel om det var cykelavstånd till något samhälle.
Men åhh, villvillvill!
 
Vad har ni för framtidsdrömmar?

Watercolor paintings tattoos

Eftersom jag förut åter igen blev sugen på att tatuerade jag mig kollade jag runt på weheartit som vanligt, när jag får sånna här sug.
 
Hittade något som jag verkligen gillade, och hittade meeer! Folk som har vattenmålningar och "färg" tatuerade på sig... huuur coolt??!
Kom till en "artikel" med 39 bilder på olika sådana tatueringar, ni hittar den här.
 
Laddar upp några här. Min favorit är lätt katten, även om jag själv aldrig skulle sätta den på halsen (tycker inte om halstatueringar, det är fult).





 
Vad tycker ni då? Coolt och snyggt eller hemskt? Eller nått annat?

Lääängtar

Längtar massor till den 22 maj, kan det inte bli det nununununuuuuu?? <3
 
 
Vi ska eventuellt hälsa på dom på lördag igen, väntar ivrigt på att hon ska höra av sig och säga hur det blir. Saknar de små liven <3

Sen dag

Idag börjar jag 13.15, även om jag ska vara vid universitetet vid 12 så vi kan mäta våra majsplantor vi odlar nu.
Första saken jag har är botaniklabb, och vid 17.15 börjar mikrobiologilabben och håller på till 21, alltid lika roligt!
Haha nej men vi får hoppas att det vi ska göra på mikrobiologin inte tar så lång tid.
 
Ska komma ihåg att smörja in mina händer noga innan jag åker in, haha. Vi måste använda endel handsprit på mikrobiologilabben eftersom vi håller på med bakterier och måste vara renliga, och mina händer tär som bara den på det. Ush!
 
Tog i alla fall lite sovmorgon imorse, sköööönt!
 
Bild från weheartit.com

Blev inte som jag trodde idag..

..Fast på ett positivt sätt! Trodde jag skulle sluta tre, men icke!
Imorse vid åtta hade jag labb, kollade på lite olika delar av mossor, i mikroskop.
Hade sett innan jag åkte hemifrån att mikrobiologiföreläsningen vi skulle ha efter labben var inställd, och sen fick jag reda på att statistiklektionen som var lagd efter lunch var extrainsatt och alltså inget nytt på, soooft!
 
Så nu har jag försökt plugga ett tag, men är så ofokuserad. Ska byta i diskmaskinen och sen försöka lite till.
 
Ha det så bra, puss o kraaaaaaaaaam!

Solfint!

Åh så underbart väder det är ute! Man blir ju helt lycklig, haha.
Det var ju underbart igår med, och jag och Conny åkte hem till Suss och åt frukost påmorgonen/förmiddagen där. Vi satt på hennes balkong och det blev verkligen sommarvärme! Jag har till och med lyckats få lite färg, JAG?! Herregud, kors i taket haha.
 
Nu är jag hemma hos pappa, vi kom hit igår och vi har haft det väldigt trevligt! Vi åt supergod kvällsmat, hade kunnat äta minst dubbelt så mycket men det tog slut haha.
 
Nu ska jag försöka plugga lite. Jag och Conny tog en promenad till Ica och tillbaka för en liten stund sen, och alla förutom jag (och katterna) är utomhus nu, haha.
 
Just det.. gick upp innan nio idag, frivilligt och självmant?? Vad händer?
 
Vad gör ni en dag som denna?

Styla egna converse?

Det börjar bli dags att skaffa ett par nya converse, mest för att den ena spruckit en bit nu, där tyger slutar innan sulan eller vad man ska säga. Men det är bara den ena, den andra har precis börjat. Lite irriterande att ena är väldigt trasig medan andra knappt är det alls.
 
Köpte dom för tre år sen, tror jag det blir, så känns väl helt okej att jag får köpa nya.
Funderar på om jag ska försöka hitta billiga på typ ebay eller så. I alla fall ett par jätteblååååååå, hehe.
 
Funderar även på att köpa ett par vita och "styla" dom själv. Typ måla dom i massvis med färger (alternativt en snygg färg, eller så), kanske sätta några nitar på, kanske annan färg på skosnörena eller så. Skulle vara awesome att hitta någon färg med glitter i, har blivit galen i glitter?? Älskar att måla naglarna i nån färg och sen glitter över. Blir lite roligare och festligare då. Och skor med glitter?? Underbart!
 
Lägger upp lite bilder jag hittade på weheartit som inspiration.
 


Sötaste tjovkiströjan

Idag gick jag en snabbtur på stan för att bland annat kolla efter nagellacksborttagningsgrejs på H&M, en såndär burk man kör ner fingret i, ni vet? Hittade dock ingen. Tog en sväng på Gina också eftersom de har rea, och hittade att en tjocktröja jag blev lite kär i första gången jag såg den var på rea! Var ju tvungen att passa på medan den var billigare, mjehehhe.
 
Det var denna jag köpte:
Söt eller vaaaad? Den var uuurmysig också! Finns i rosa med, för den som gillar den färgen mer.

Osocial

Känner att jag varit lite väl osocial de senaste dagarna, sorry! Har suttit med plugg (har försökt i alla fall haha) och har inte riktigt vetat vad jag ska skriva. Känns även lite tråkigt när jag typ aldrig tar bilder, men är så dålig på att komma till skott med det och även ladda upp dom, joooooobbigt ju, haha.
Lat? Näääeee... ehhmm..
 
Vet inte om jag sagt att jag lämnat in min mobil? Galaxy S2'an. Så för tillfället använder jag min uppskjutbara röda Sony Ericsson. Trodde inte jag skulle sakna Samsungen men det gör jag, men man blir ju lite bortskämd och beroende haha. Fast har i princip vant mig nu igen, imorgon var det två veckor sen jag lämnade in mobilen.
Får hoppas de hör av sig snart bara och säger att de är klara med den, hehe.
 
Imorgon är det skola och plugg som gäller, men på lördag ska vi till min pappa, yay! Vi får ju passa på innan vi blir med katter. Då får dom komma hit istället, och det gör dom nog mer än gärna hehe. Ska visa dom alla vilder jag tagit på de små liven. Frågade pappa om de ville se dom och han sa självklart haha. Har mailat honom några bilder, men han har inte sett alla.
 
Men nu ska jag försöka plugga lite mer, och sen blir det mat och kolla på nått. Perhaps lite mer plugg efter det, vi får se.
Ha det så bra!

Ännu ett besök hos sötnosarna

Idag var vi åter igen hos de ursöta kattungarna, åååhh!
Jag hade bakat min apelsinkladdkaka för trevlighetens skull, och när vi satte oss i soffan klättrade ungarna upp och hoppade till bordet hahaha, de ville nog också ha. De fick lite blötmat istället, som de börjat äta för ett par dagar sen bara och de älskar det haha. De åt och åt och åt, gick och vilade någon minut, sen åt lite igen. Glupska små söta monster haha.
 
Och de har lärt sig att spinna nu! Så otroligt mysigt. Jag lekte med en av kattungarna ett tag, den orangea, och den både spann och busade, myyys! Vi ska ju ha den sköldpaddsfärgade (den som är svart och lite brunorange) och den vita med blå ögon. Vi funderar på att döpa dom till Debra och Dexter, haha. Dexter verkar passa den vita för killen i paret vi var hos (som har kattungarna) verkar ha tagit efter det namnet och kallar honom det, haha.
 
Fick även ett par bättre bilder på de små livens föräldrar. Mamman är den vita katten, och pappan den andra, långhåriga. Han är bara ett år och kommer växa ca två år till, han kommer bli stoooor!
 











Kattbur

Idag har jag och Conny åkt runt på lite Second Hand, och hittat bland annat en kattbur. Den var väldigt fräsch och fin och hade ett bra pris. Den luktade inte kontstigt eller nått sånt. Nu ska vi bara skaffa klösbrädor, kattlåda och lite annat. Det stod en kattlåda bredvid kattburen, men något sånt vill vi inte köpa begagnat, ush! Men vi ska höra oss för lite med de som har katt om tips, så ska vi väl ta en tur runt och köpa in lite saker när det börjar närma sig datumet för avhämtning.
 
Kattlådan är fiin, den har blå överdel och svart underdel, najs!
 
Conny hittade för övrigt lite saker till hans "samling". Han samlar på åttakantiga glas och liknande, som lixom hör till samma serie. Han hittade lite fler wiskeyglas (som går att använda som dricksglas såklart) och en skål. Sen hittade han även svarta åttakantiga tallrikar och muggar, haha. Lite kul att vi hittade allt på samma dag, men inte samma ställe.
 
Nu ska jag diska lite och dammsuga, ska även baka tills imorgon.
Ikväll ska vi ha över Suss och Erik och äta och dricka gott, det ska bli trevligt!
 
Vad ska ni göra en dag som denna?

Förlovningsdag

Idag har jag och Conny varit förlovade i två år, två år! Tiden går fort, verkligen.
Ikväll ska vi mysa. Vi ska äta sushi (som vi hämtat) och kolla film. Myyyyys!
 
Jag ska nog se om jag kan knäppa några kort, så kanske jag kan visa.
Nu ska jag pysa iväg och sätta mig bredvid min fästman i soffan och bara vara lycklig!
 
Hoppas ni har det bra där ute!

Ny dator

Idag var jag äntligen ochköpte ny dator! Det blev en Toshiba Satellite Z830-11H.
Den har en 13,3"-skärm och väger endast ca ett kilo, supersmidigt!
Jag har kollat runt lite, och det finns säkert bättre, men tror denna kommer passa mig bra.
Ville ha en lite mindre dator (ca 13", inte mindre iaf), och som vägde så lite som möjligt så jag ska orka ta med den fram och tillbaka till universitetet i princip varje dag. 
 
Den har inte såstor hårddisk, men tänkte ändå skaffa mig någon extern hårddisk att lägga massor på, sådet gör inte så mycket. Det är väl ändå bättre att ha sålite som möjligt på datorn så den inte blir seg haha.
 

Lista

Ellen gjorde en lista på hennes blogg, hon ville att jag skulle göra den. Så jag gör den väl, dåååååå!
 
1. Tre namn jag lyssnar till: Agnes, Sosso, Inkey.
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag är social
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag är så dålig på att plenare och göra det jag planerat. Typ som plugga.
4. Detta är jag rädd för: Öhh.. döden, myror... höjder.. -ish? Och lite annat, I guess.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Sol, kramar, vänskap.
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Cykla utan händer, se bra HAHAHA och.. väldigt många cirkuskonster.
7. Detta tycker jag om att göra: Kraaamas, umgå med folk jag tycker om, ha ruuuligt och skratta.
8. Detta vill jag göra just nu: Sova? Haha nej jag vet inte.
9. Bästa känslan: Äkta glädje/lycka och äkta vänskap.
10. Värsta känslan: Svek, besvikelse, ångest
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har: Har redan min partner, Conny. Hans egenskaper är awesome.
12. Är jag kär just nu? Yes indeed!
13. Jag vill gifta mig: Nångång.
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Besöka massa städer, länder, hinna göra massvis med roliga saker.
15. Min käraste ägodel: Öhh.. vet inte?
16. Något jag vill ha i present: Ehh.. finns endel, lite kamerasaker, lite aker till hemmet, lite saker till plugget, lite kläder osv.
17. Detta har jag på mig just nu: Strumpor, trosor, BH, byxor, linne, tjockiströja.
18. Favoritkläder: Mjuka sköna kläder, gärna stora haha.
19. Favoritdjur: Katt.
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Lyssnar mest på rockmusik, sen finns det väldigt många områden/genren inom just rock.
21. Favoritlåt just nu: Hmm.. tror fortfarande det är Everybidy Wants To Be A Superstar - Royal Republic.
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Har ju inga ämnen som jag har hela tiden, bara kurser haha. Men i Gymnasiet var lätt roligaste/intressantaste Biologi och fysik och tråkigaste typ.. matte och svenska?
23. Stjärntecken: Skorpion
24. En bok jag gillar: Nuuuuu blev det svårt, finns så många böcker :(
25. En film jag älskar: Sweeney Todd
26. Tv-program jag gillar: Dexter, How I Met Your Mothe, The Mentalist
27. Favoritdoft: Ehh.. vetinteriktigt
28. Detta äter jag gärna: Kyckling, kött, suuuushi!
29. Dricker helst: Vatten är ganska konstant, annars varierar det rån dag till dag haha.
30. Favoritgodis: Choklad, popcorn, vissa chips nomnooooom!
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Australien! Spanien, Teneriffe, USA skulle vara najs.
32. Färg på mina ögon: Blå
33. Min längd: 169 cm.
34. Jag tror på: Andar/spöken.
35. Jag spelar: Movilspel haha.
36. Person jag beundrar: Finns flera personer så som Ellen och M.B, men finns fler :).
37. Så här bor jag: I en lägenhet, med min samboooo.
38. Antal döda krukväxter i hemmet: Ingen för tillfället tror jag hahahaha
39. Det här tänder mig: Och sånt brukar jag skriva på bloggen??
40. Det här gör mig avtänd: Ganska många saker hahaha
41. Favoritfärg: Blååååå!
42. Favoritcitat: Finns många, vissa mindre seriösa som föreläsare sagt är bland annat "ni är inte ensamma om att vara dumma" och "Det ser olika ut när man tittar på den beroende p åvilket humör man är på. Är man på bra humör ser det ut som en barbapappa, är man på dåligt humör ser den ut som en överkörd katt".
43. En hemlighet jag vet: Men det är ju heeeeeemligt hihi
44. Bästa present jag fått: Jag vet faktiskt inte hahahaha. Avslappningspaketet jag fick av Conny var underbart, men även min digitalkamera jag fick när jag fyllde 15 har jag tagit många bilder jag tycker om med, och älskar den lilla saken!
45. Senast köpta skiva: Öööhhhh... minns inte?
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Vet inte riktigt.
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Hyn och ögonen (inte färgen)
48. Udda förmåga/egenskap: Vet inte? I dagens samhälle verkar ju trevlig vara en udda förmåga/egenskap hahaha.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En katt tror jag.
50. Vad lyssnar du på just nu? Inget, HIMYM går på TV så det I guess.
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Firat mormor, enklaste sättet att beskriva det haha. Och ätit frukost med Conny o Suss. Nu ska vi nog se klart en film och äta.
52. Var är dina föräldrar födda? Linköping tror jag pappa är född (haha hjärnsläpp) och mamma är från karlstad.

53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Vet inte hahaha.
54. Vilken är din favoritrestaurang? Wasabi kanske?
55. När badade du i en pool senast? Typ... länge sen haha. 2010? 2011?
56. Har du varit med i någon skolpjäs? Jo.
57. Hur många barn vill du ha? Typ 2?
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Lite allt möjligt.
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Tror det, kanske.
60. Vad har du för TV-kanaler? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11.. och lite till.
61. Har du åkt moped någon gång? Ja.
62. Har du busringt någon gång? Hihihi skulle jaaaaaag?
63. Har du fått felparkeringsböter? Jag har nog lyckats parkera cykeln lagligt varje gång hittills!
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Skulle vilja men vet inte om jag skulle våga hahahaha.
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Australien.
66. Har du en egen trädgård? Nope.
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier? Ingen aning.
68. Kan du alla orden i nationalsången? Tror det haha, kanske.
69. Badkar eller duschkabin? Badkar.
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Hmmm...
71. Favoritpizza? Honolulu med curry på.
72. Chips eller popcorn? Meh.. alltså.. båda?
73. Vilken färg på läppstift använder du? Rött-ish.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? HAHAHAHAHA nej.
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Hahahahahahahahha inte direkt.
76. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsinjuice.
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Öhh när jag och Conny åt på Wasabi?
78. Favoritchoklad? Vet inte, marabou?
79. När röstade du senast?: Never? Eller jag vet inte.
80. När åt du en hemodlad tomat sist? Äter inte tomater.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Nope.
82. Är du bra på matlagning? Hahaha inte direkt.
83. Klarar du att tanka själv? Det kan jag nog om jag måste.
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv? Nej.
85. Pepsi eller Coca Cola? Coca cola, ibland.
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nja inte uniform? Tröja?
87. Vad var det senaste du handlade? Öhm.. nått på Ica?
88. Har du kräkts offentligt? Mjo tror det.
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Hitta den sanna kärleken.
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja, inte fullt ut.
91. Har du ringt något betalnummer? Nja inte vad jag vet/kommer ihåg.
92. Kan man vara vän med sitt ex? Ja.
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Mammas Sambo.
94. Hade du mycket hår som liten bebis? Kommer inte ihåg hahaha, pinsamt.
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Ingen aning, standarden?
96. Vad har du i din väska? pennskrin, block, vattenflaska, kalender.. ehh.. säkert nått mer.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Bortstar tänder och går på toa? Haha nej men inget speciellt. Säger la gonatt till de jag eventuellt smsar med.
98. Vad är du tacksam för idag? Mina fina vänner (även om de som är nära är få) och att jag bor tillsammans med en underbar kille.
99. Var hittade du den här listan? På Ellens blogg.
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Hmm... dom som vill, haha.

Kattungarna

Vi var och hälsade på kattungarna idag igen, sååå söta! De två vi valt sov i mitt knä denna gången också haha. Denna gången hade jag kameran med mig och tog lite bilder. Var inte helt lätt då mina armar blev fast då de sov i början, sen så var det inte lätt även med armarna fria eftersom de var ju fortfarande i mitt knä. Men Conny lyckades ta några, och jag med tillslut.
 
Här kommer en liten bildbomb!
 








I've been expecting you

Jag kom på några roliga saker:
 
  • Snart.. eller ja typ snart har vi två katter, varav en är vit. Conny har en skinnfåtölj man kan snurra runt i. Förstår ni??? Jag kommer kunna sitta i den med den vita katten i knät, snurra runt och säga saker som "I've been expecting you" samtidigt som jag stryker handen över kattens rygg.. mohahahaha!
  • Jag kom på att enda anledningen till att jag nu skulle vilja ha en katt med rasen perser (tycker dom annars inte är särskilt söta hahahah) är om swn vore vit, för då skulle jag kunna döpa den till Voldemort. Skulle ju vara som en kattvoldemort, då den inte har så mycket utstickande näsa, hihi!
  • Jag hade otroligt roligt åt Botanikföreläsarens citat "Den ser olika ut beroende på vilket humör man är på. Är man på bra humör ser den ut som barbapappa, är man på dåligt humör ser den ut som en överkörd katt" Hahahahahahah åh, dog!
  • Lite som genetikföreläsarens uppmuntringsförsök till oss att ställa frågor.. "Tänk på att ni är inte ensamma om att vara dumma!" Hmm?
Vit perserkatt.. King Voldemort?

Kattungar

Idag var vi och kollade på några kattungar, då vi tänkt att skaffa katt. Först har vi tänkt skaffa en nu och kanske en till senare, men för ett par dagar kom vi fram till att vi kanske ska skaffa två ändå. Då har dom sällskap av varandra och tror dom mår bättre då än om vi bara skulle ha en ensam, även om vi kan ge massor med kärlek.
 
Kattungarna är i alla fall fem veckor gamla och huuuuuuur söta som helst! Vi satte oss framför deras lilla "korg" där och klappade dom lite, och de jaaamade och jamade. Tillslut klättrade en upp på mitt gem, och la sig tillslut i mitt knä. Eller ja lite på armen/handen och nedre delen av magen, ååhh! Han somnade där sen, så sött! Innan dess naffsade han lite i min tröja, haha.
En annan var lite nygiken och var först uppe hos Conny, men sen skulle jag undersökas. Han nosade lite och undersökte, men lade sig sen nästan på sin brors huvud, också på min arm, och somnade han med tillslut.Rörde fingret fram och tillbaka framför och det var jäättekul! Sen skulle hon naffsa och bita i min hand gärna. Dels var hon busig, men dels så kliar det nog endel i munnen på dom nu när tänderna växer ut på dom mer och mer.
Den lilla honan klättrade lite både på mig och på Conny, men strax innan vi skulle gå så lade hon sig lite halvt på mitt ben (typ ljumsken) och andra armen, och gosade ner huvudet vid min armbåge. Så sött!
 
Så jag hade tre sovande kattungar i min famn, ville bara ta med mig dom hem! Och så var jag ju tvungen att lyfta tillbaka dom, men mina händer/armar var i princip "fast" haha. När jag väl lyfte tillbaka dom jamade de protesterande ch lite ilsket och gick direkt tillbaka för att lägga dig, sötisarna! En av katungarna la sig tillrätta i min hand när jag skulle lyfta honom till deras korg, och lade hakan mot handledens övre kant/slutet av handen.. åhh!
 
Man smälter ju när de kollar på en och jamar för full hals, haha, åååhh!
 
Vi ska dit på fredag och lämna tingningspengarna och kolla på dom igen. Vi kommer få komma och hälsa på dom då och då under deras uppväxt, underbart!
 
Jag har inga bilder på kattungarna, men tänkte ladda upp lite kattbilder ändå, bara för att det känns rätt! Haha.
Jag längtar tills den 22:a maj!
 










RSS 2.0