Träning

Jag ska faktiskt börja träna! Har redan gjort det lite idag. Träning handlar vårt PA om, typ, så det är riktigt nice att få med det på köpet!
Imorron är det biologiprov, eller läxförhör, vet faktiskt inte. Våran lärare är inte alltid så tydlig, och det är jättebra att det är dokument på fronter som jag behöver komma åt som jag inte kan öppna, awesome.

Imorron blir det att åka till norrköping med min älskade Conny, och sova där en natt. Ska bli spännande att se den nya lägenheten vi flyttat till. Kommer vara konstigt att bo i en jätteliten lägenhet jämfört med den förra. (Och ja, vi har flyttat i nkpg, och ni som hann va hemma hos mig vet ju hur stort och awesome det var).

På lördag blir det sushi..fest? Lite blandat lixom, hehe, men det känns som att det kommer bli riktigt kul! Massor roligt folk, sushi, spelet knäppgöken osv. Nice!

Nu borde jag plugga, eller så drar jag ner till hemköp och köper mig nått oerhört nyttigt (alltså typ, chips) och pluggar efter det, eller så tränar jag lite till bara för att jag kan och det är gratis.

To Die For

Har precis beställt två saker från To Die For! En klänning för 100 kr och en blus för 50 kr, REA ftw!

Vårdcentralbesök

Idag, eller imorse, va jag på besök hos vårdentralen för att kolla mina knän (igen..), denna gång tog jag även blodprov för att se om mina knäproblem kan ha något att göra med att jag har reumatism i släkten, även om jag då inte har typ "full reumatism" eller hur man ska säga, som min mormor har.
När jag kom till labbet, där jag skulle ta blodprov, va jag lagon nervös. Eller.. kanske inte så nervös, men jag gillar verkligen inte sprutor, eftersom det brukar göra ont. Och det gjorde det.
Jag berättade för hon som skulle ta blodprovet (som gått på Berzan förresten, som jag fick reda på medan vi prata, riktigt nice! ;D) att jag inte gillade sprutor osv, och hon frågade om hon skulle fälla bak mig så jag fick ligga lite, men sa att det va lugnt. Det gjorde ooooont när hon stack mig, o så, och det blev inte bättre när hon skulle försöka få ett till rör och inte fick mycket blod alls xD så tillslut sa hon att vi måste sticka om, jag typ "åh neej!" haha, men så satte hon plåster på och stack mig i andra armvecket, på höger sida, aj.
Men det gick fort, och nu är jag stucken och öm i båda armvecken, är dock värst på vänster sida, heh.


Seeeen gick jag till Berzan, kom ut från vc fyra min innan jag började (y). Kom lite försent, men det va helt ok, och hade bara en lektion idag. Svenska, sitta o lyssna på massa redovisningar xD men det va inte så tråkigt ändå.

Senare idag är det planerat att va med M.B <3
Plus att jag nog ska plugga till biologiprovet jag har på fredag.

Ointressant inlägg kanske, men iaf, sluta klaga och läs!

Fyra månader ♥

Idag har jag och Conny varit tillsammans i fyra underbara fina månader, och det är helt vackert underbart.
Jag älskar honom mer än vad jag någonsin älskat någon förut.
Han gör mig så lycklig, så glad, det bara pirrar i mig och jag kan inte sluta le, eller sluta tänka på honom, åh.. <3Jag älskar Conny <3


RSS 2.0