Ny frisyr?

Som alltid när det är dags för mig att klippa mig så vill jag hitta nån ny frisyr som jag inte haft förut. Denna gången vill jag faktiskt göra det innan jag klipper mig. Så funderar på hur kort hår jag ska ha, vad för typ av lugg osvosv.
Inte lätt inte, och inte alltid lätt att se vad man själv passar i, har så svårt för sånt haha.
 
Tänkte lägga upp lite hairinspiration. Lite allt möjligt. Ni får gärna komma med tips, uppskattar alltid det. Sen får jag bestämma mig, och sen klippa mig! Woopwoop.
 


Summer, I want you now

Till och med jag är trött på denna ständiga vinter. Lite sol och värme skulle inte sitta fel alls!
Jag längtar nu tills sommaren, speciellt eftersom jag och Conny antagligen ska till Spanien ca en vecka, wooh! Sålänge han får ledigt, men det hoppas jag han kan få!
Vi ska inte vara där själva dock, utan mamma och Ronny hyr ett hus där i sommar, en liten tid, och det finns plats för oss. Känns som en perfekt start på första utlandssemestern tillsammans. Ska vara väldigt roligt att flyga då det blir första gången för Conny, kuuul! Spanien är ju också så underbart. Varmt och så fin omgivning!
 
Satt på weheartit förut och kollade semesterisha bilder, åååhh!
 Snyggaste BH;n

Jag vet att jag inte skrivit här på ett tag, men har inte riktigt vetat vad jag skulle skriva, har haft massvis med plugg och så, inte denna veckan som varit men veckan innan dess. Men nu har jag fått tummen ur röven och tänkte skriva ett litet kort inlägg, hehe.
 
Jag har inte riiktigt förstått mig på alla BHar med nitar på hela altet som varit populärt nu, mest för att jag inte ser så många kläder man lätt har dom under utan att det ser konstigt ut. Visst, vissa är lite snygga/halvsnygga men ändå.
 
Dock har jag själv hittat en i lite sån stil nu som jag blev lite kär i, hahaha. Från Odium:

Så snygg juuu! Och sisådär inte alls lite mycket pengar för min smak, 489 kr kostar denna.
Men snygg är den, haha. Men som med andra nitbeklädda BHar.. när kan man lyckas använda dom?

Mobilskal

Nu när jag har en smartfån skulle det ju vara kul med lite fina/söta/roliga skal, och har till och från suttit lite och kollat runt på ebay. Det finns verkligen hur mycket som helst, hahahaha.
 
Här är några
  
Ge mig <3 Speciellt näst första, och sista!

Science, fuck yeah!

Igår så gicks det ut med att man lyckats bota ett barn från HIV, hur coolt är inte det? Lyckas bota någon från ett virus, och ett sådant virus också!
Detta barn var tydligen fött med HIV, och jag tror det var just nått sånt som gjorde att dekunde bota hen.

Jag får kolla upp mer om detta när jag har tid, men progress, och hell yeah!
 

Blåögda föräldrar?

Det är lite kul det är med gener. Vissa saker visste man innan medan andra saker är helt nya. Det mesta är helt nytt hehe.
 
Men vissa saker är kul att berätta för andra också.
Visste ni tillexempel att katthonor kan para sig med flera hanar under samma dräktighet? Alltså kanske parar sig med en på gården, och sen hittar en annan i skogen. Då kan hon få ungar från båda, hehe.
 
Och sen kan inte två blåögda föräldrar få ett brunögdt barn. Så har du bruna ögon och blåa föräldrar kan du ju räkna med att brevbäraren varit iblandad (eller kanske någon annan), hehe.
 
Fick mig att tänka på denna:
 
Hahahaha ouch! Fatta den upptäckten.

När vi hade genomgång för riskbedömning inför labbar frågade någon om vi skulle få testa vilken blodgrupp vi har, och föreläsaren förklarade att dom gör inte det längre i nån labb, eftersom vissa kanske kan få reda på att denne har en blodgrupp som hon/han inte kan ha med dennes föräldrar, alltså att även här skulle brevbäraren varit inblandad.. Hahahaha åh, så kul ändå (ja jag är ondskefull) hahaha.
I gymnasiet fick vi dock chansen att kolla vår blodgrupp. Jag gjorde det inte, kunde inte med att sticka sig själv i fingret med en nål/kniv, och trycka ner den saken manuellt med ett klick-klick-klick. Nej ush!

Pluggelipluggpluggplugg

Förlåt för att jag inte är så aktiv, skulle gärna vara mer aktiv men har inget intressant att skriva om direkt. vad gör jag om dagarna? Pluggar och sen är dålig på att plugga om vartannat. Sen hittar jag för tillfället inte vart mobilsladden till datorn är så blir svårt att föra över bilder. Ska leta fram den någon dag men orkar inte riktigt nu.
 
Jag har i alla fall verkligen bestämt mig för att äta mycket mer frukt och annat nyttigt, och att försöka äta mer över huvud taget. I någon eventuell pluggpaus i veckan ska jag nog se om jag kan baka lite bröd så jag kan ta med mackor (och även frukt då) till campus när jag släpar mig dit. Ska röra på mig mer - har en jäkla träningsvärk från då vi gymmade igår hahahaha. Mest i musklerna runt axlarna, men även lite i innerlåren.
 
Jag var nere på Ica förut och köpte bland annat lite bananer och äpplen. Ska nog göra lite fruktsallader ibland och så, gott med rätt frukter i! Meloner av olika slag, vindruvor, granatäppelkärnor... muuuuums!
Plockade även med mig ett par tunna gratistidningar med recept i. En från Arlaköket och en från Ica. Det fanns både intressanta matrecept, smoothierecept och olika frukostrecept så som müsli och bröd. Här ska det bli bättre matvanor, yeah!
Ska nog prata ihop mig med Conny nån dag och hitta lite recept att prova, och även prata om att äta bättre och nyttigare, för det vill vi båda ändå göra. Känner verkligen att jag kommer få mer energi och koncentrationsförmåga av att äta bättre och röra på mig mer.
 
.. Detta inlägg skrev jag igår, men precis när jag skulle publicera det bestämde sig datorn för att internet är inget den känner till, alls. Inte bara koppla ifrån sig från wifi utan inte erkänna att det finns nått alls att ansluta sig till. tack lixom kunde jag inte få postat inlägget först?
Orkar inte ändra alla termer till igår eller liknande, menmen.
Nu ska jag plugga, vi får se om jag orkar skriva nått mer sen. Sorry för långt inlägg..
 

Ta det lite lugnt

Idag har jag gymmat för första gången på nästan ett år, woooaah! Blev inte så intensivt, men ändå. Ska verkligen bli back on track och må bättre och bli piggare. Ska träna bättre och äta bättre.
Jag kommer nog kunna koncentrera mig lättare då, vilket behövs.
 
Jag har pluggat lite idag, men inte överdrivet mycket (inte för överdrivet pluggande är någon slags existerande term under tenta-p) och nu sitter vi och väntar på att Erik och Suss ska komma hit. Vi ska mest umgås och dricka gott, det ska bli trevligt!
 
Imorgon blir det plugg mest hela dagen, lagom roligt. Men det måste göras!
 
Vad ska ni göra ikväll?

I love you, man!

Vi såg precis en film med samma titel som rubriken. Den var verkligen sevärd!
Han som spelar Marshall i How I Met Your Mother är med bland annat, börjar uppskatta honom mer och mer som skådis nu, hehe. (Han är även med i filmer som Forgetting Sara Marshall, en annan bra film!).
Även andra som jag kände igen var med, men eftersom jag är sämre än sämst på att komma ihåg namn på skådespelare så vet jag inte vilka dom var.
 
Men se den, en riktig må-bra film!

 
Och nu? Plugga, som det kommer bli de närmaste två veckorna. Har tenta den 14 och 15 mars, aaaaaahhhhh!

RSS 2.0