Hostmedicin

Har ju hostmedicin nu då. Men ska man inte sluta hosta med den? Trodde jag.
Men host-medicin... kanske betyder att man ska börja hosta ännu mer snart? För mindre känner jag inte att jag hostar. Känner mest att jag är torr i halsen, iiiinte skönt!

Aja, ska sova snart och hoppas på det bästa. Sömnen natten tills idag var ju inte den roligaste. Först tar det ett bra tag innan man somnar, sen vaknar man mitt i natten och hostar ihjäl sig, typ.

Menmen, gonatt på er!

Kommentarer
Postat av: Annie

Sv: Haha, ja! Jag har också tänkt så - om det inte kan vara mer milt, så som spänningshuvudvärk. Det skulle kunna försvinna om jag bara får slappna av eller något. HAHA, nej jag vet inte hur man botar spänningshuvudvärk. Men det har ju med stress och press att göra, så.. ja. Dock vill jag inte att de ska såga i mitt huvud och gräva i min hjärna. Så vi kan ju hoppas på det bästa i alla fall. Hahahaha!



Men då är frågan: Vem i hela världen skulle vilja köpa en bild av mig och varför? Jag kollar alltid på de här fotobloggarna som finns. Dock inte alla eftersom det finns en hel djungel. Men de är så fantastiskt bra på att fotografera. Och när det då finns sådana människor, så är det ingen som vill köpa en suddig, kornig och dåligt komponerad bild av mig. Jag skulle aldrig kunna få ett jobb! Och absolut inte kunna försörja mig på fotografering.. Åhåhåhå.

Jag har så grymt dåligt självförtroende. Ärligt talat så har jag inte ens en gnutta av det! Man bara: "Självförtroende? - Vad är det..?" typ.

2011-10-06 @ 14:43:00
URL: http://naninasfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0