Vill-ha!

Har hittat ännu en sida med jättefina kläder, vad fan är det här? Nu när jag sagt åt mig själv att jag inte får köpa nått onödigt, hahaha. Mycket kattrelaterad fanns det också, vill-ha!
 
Hemsidan hittar ni här.
 


 Favoritbilden

Har nog fått en ny favoritbild bland mina bilder. En jag redigerade igår. Tog den finfina bilden på Svinto och gjorde den bland annat svartvit.
Såhär blev resultatet:

Winter pictures

Tänkte lägga upp lite redigerade bilder från en vintertur jag och Conny tog genom Tinnerö eklandskap. Har många fler bilder som jag tänker fixa nån annan gång, och vissa bilder är inte redigerade helt bäst, men det får duga.
 

Lång dag

Idag har jag gått från 8.15-17.00. Normalt lång dag för de som jobbar, men för mig var det länge sedan jag hade en sådan lång dag, så därför känns den lite extra lång.
Fast den gick nog ändå fortare än vad jag trodde den skulle göra, så det var skönt. Och imorron slutar vi 10, yaaaay tid att plugga! (Eller ja plugga är väl inte så kul men det är väldigt mycket att göra denna veckanI
 
Idag hade vi blnd annat labb, där vi bland annat skulle tillsätta olika lösningar till blod för att se vad som hände med de röda blodkropparna. Om inget hände, om de lyserade (sprängdes) eller krypte ihop.
 
På översta bilden ser ni röda blodkroppar så de ska se ut (även om färgerna är rätt fucked up).
På andra bilden har vi tillsatt en 2% NaCl-lösning (Natriumklorid är ju vanligt bordssalt som alla har hemma). Där har blodkropparna skrumpnat ihop. Detta gör dom eftersom de vill ha samma salthalt (0,9%) utanför och innanför cellen, och när det blev mycket mer salt utanför cellen pumpades massa vatten ut för att utjämna detta, och därför skrumpnade cellerna ihop.
På den tredje bilden syns inte så mycket. Ni kan se en ganska vit/ljus blodkropp (syns ju ty pbara en, som är det man söker) som är uppsvälld, på grund av att vi här istället tillsatt 0,4% NaCl. Nu är det ju lägre salthalt utanför än inne i cellen (och mer vatten utanför) och därför pumpar cellen in vatten i cellerna för att jämna ut detta. Anledningen till att det inte syns massvis med blodceller är att de flesta har sprängts på grund av detta.
 
 
Nej, sista bilden är rätt rörig, jag vet. Men orkar inte markera cellen jag menar, haha. Men lite längre ner åt höger.

En vecka kvar

Om en vecka flyttar vi. Flyttar från en liten etta på 41 kvadrat där vi nu bott i ca ett år, till en trea på typ 74 kvadrat (vet ej exakt). Liiiite skillnad kanske? Men gud så skönt det kommer bli! Dit vi kommer flytta till ligger kanske tio minuter härifrån med cykel, haha. Så det blir ingen långflytt direkt.
 
Under den resterande veckan i lägenheten kommer jag försöka hitta tiden att packa som en galning och plugga som en tok. Det ska nog gå, man kan om man vill! Vi har ju börjat packa och har väl packat ihop sisådär 19 flyttkartonger, fast tror det blev några mer idag. Sen har vi typ fyra kassar med massor böcker, som vi inte vill ha i en kartong för att det blir ju liiiiite tungt kanske.
 
Vi ska även ta ut diskmaskinen och sätta tillbaka skåpet, men det gör vi nog i slutet av veckan, så slipper vi lägga massa tid på extra disk.
 
Så snart flyttar vi, jag och min sambo!
 

Redhead inspiration

Jag försöker hitta någon bra röd hårfärg som faktiskt är den röa jag vill ha. Vill verkligen ha RÖÖÖD färg, men det går ju knappt att hitta bland de vanliga färgerna i affären. Så funderar på att köpa nån av de "extrema" röda färgerna som finns. Funderade först på Manic Panic, men känner att Special Effects nog är bättre då. Har hört mycket gott om dom och att de sitter i jäkligt bra, och det är ju en klar fördel.
Funderar på att beställa deras färg Nuclear red, men kanske även en mörkare röd ton och blanda i. VIll inte ha för ljus röd, men ändå så väldigt röd som möjligt. Och eftersom man kan blanda sådana färger med varandra hur som helst i princip, så kan jag nog få fram den färgen jag vill ha.
 
Dock är Special Effects svårt att få tag på i Sverige, så skulle nästan få beställa det från någonstans utomlands, plus att det är dyrare än t.ex Stargazer eller Directions. Dock känns det som att det kanske kan vara värt det om det håller bättre?
 
Får se, har nog ändå inte råd just nu så. Men lite redhead inspiration are coming right up!
Ni får gärna hojta till om ni känner att nån av färgerna på håren är nått jag verkligen skulle passa till. Det är ofta svårt att se sånt själv, plus att jag gärna tar emot råd eftersom jag inte är helt hundra på hur jag vill ha håret.
 
Svinto

Svinto är katten vi tog hand om åt Connys pappa och hans sambo medan dom var i Thailand. Han var charmigare och underbarare ju längre tid som gick, och nu är det tomt och tyst utan honom, haha. Han är saknad!
Inte är det längre nån som stryker sig runt ens ben så fort man är i köket, eller förföljer en, jamar (även om han inte jamade "normalt") och försöker se söt ut för att kanskekaaaaanske han kan få nått. Inte längre någon som sitter och skrapar på dörren för han vill in eller ut (oftast köket). Eller en myspysig kisse som ligger bredvid en i soffan med ruggen eller ansiktet tryckt mot låret och spinner njutbart när man klappar och kliar honom. Ingen snarkande katt (inte för han behövde sova för att låta så) som sitter i fönstret eller ligger någonstans.

Åh, jag vill ha en katt! En fluffig långhårig katt!
 


Svar på kommentar

Fick en kommentar av Ellen om att varför är inte de vita blodkropparna vita och de röda mer röda?
Jo, i mikroskop färgas ofta preparatet med något för att det ska synas bättre, eftersom det inte alltid syns bra alls i mikroskop. Så oftast droppar man på en lösning som till exempel färgar cellkärnan blå, eller så.
Sen vilken färg de har beror på vilken sorts vit blodkropp det är. De vita blodkropparna är ju en del av kroppens försvar, och olika vit blodkroppar har olika uppgifter i immunsystemet.

I mikroskop kan lika gärna då en vit blodkropp se ut att vara rosa, lila, blå, röd.. ja det är lite olika, hehe.
 
"Animerat" och i böcker och så brukar blodkropparna se ut såhär:
Här finns röda blodkroppar bland vita, och jag antar att ni ser vilka som är vilka? De röda är ju de platta röda väldigt många. De vita ojämna "bollarna" är en slags vit blodkropp, och jag funderar på om de mindre rödrosa är blodplättar eler en annan slags vit blodkropp.
 
Aja, haha, svar på frågan. Sen vet jag inte varför de heter just vita, de är väl vitfärgade i kroppen antar jag.

Mikroskopiering

Imorse hade vi labb, vi kollade på celler från flera olika saker.
Jag tog kort på några av dem, på en dataskärm som jag hade kopplad till mikroskopet för att jag skulle se nått, men tog dock inte kort på allt, för tänkte inte på det i början. Först kollade jag på celler från vattenpest, vars kloroplaster syntes tydligt (det är där fotosyntesen sker och det är kloroplasterna som ger den gröna färgen).

Sedan kollade jag på rödlök, som var väldigt rödaktig i färgen, oväntat va?
 
Efter det kollade jag på paprika. Vattenpest och rödlök har celler som är väldigt strukturerade och nästan som på rad, medan det är en helt annan grej med paprika.

Som ni ser är det svårt att förstå eller urskilja särskilt mycket ur dem.
 
Sedan undersökte jag epitelceller från insidan av kinden. Lite CSI-känsla att skrapa med en tandpetare där hahaha. Där såg man dessa eukaryota celler mycket tydligare. Kanske för de inte var lika många i klump. TIll skillnad från i växtcellerna som studerades innan så har inte de eukaryota cellerna några cellväggar, så de är inte alls lika strukturerade eller stela. De kan ligga vikta och huller om buller.
Det mörka i mitten är cellkärnan, som färgats blå av lösningen metylenblått som jag hade på provet.
 
Sen studerade jag cellerna från en banan. Jag hade väldigt roligt åt att jag hittade banan-formade celler. Från en banan, banan-formade? Fattar ni? Haha..ha? Inte kul? Nehe, nehe..
Inte den mest bananformade, men ändå. Och nej jag kommer inte exakt ihåg nu vad de mörka sakerna i cellel hette. Var det vakuolerna kanske?
 
Sedan fick Sandra en överaskning när hon kollade på sitt prov av vattnet från universitetssjön. En liten bebismygga, jag fick också en chock och nästan så det var lite "läskigt" först, hahaha. Var inte alls beredd på det, speciellt inte efter att ha cell på massa enskilda celler hahaha.
Inte världens bästa bild eftersom det är taget genom ockularet på omikroskopet, hahaha.
 
Sen studerade jag blod. Inte mitt eget, men ett redan färdigt prov. Man fick kolla på sitt eget om man ville, men.. njae, sticka sig själv i fingret med nått som säger klick-klick-klick medan man trycker ner spetsen i fingret känns inte lockande hahaha.

De ljusaste cellerna ni ser massor av är röda blodkroppar, medan de mer konstiga är vita blodkroppar.
 
Hoppas inte inlägget blev för tråkigt, haha, men ville visa bilderna.

Ny favoritklänning?

Såg att Odium har fått in en ny klänning. Kanske inte jättemycket min stil längre, men blev ändå helt kär i den, haha, såå snygg!
 
This is the one:
 
Jag tror främst det är baksidan som får mig såld, hehe. Klänningen kostar 599 kr om jag minns rätt.

Sömnlöst

Vi kom väk i säng kvart i två eller nått, och jag tror jag sov en liten stund. Liiten. Sen dess har jag legat sömnlös. Jag surfade lite på mobilen, spelade lite. Sen låg jag lite till och försökte sova. Gick inge vidare. TIllslut kände jag att vafan, nu går jag upp. Är jättetrött och seg men kan ändå inte sova. Så nu sitter jag och äter yoghurt och flingor i hopp om att bli mätt och kanske kunna sova ett par timmar i alla fall innan man måste ta sig upp. Vi ska äta frukost med Suss imorron, så vi (jag) kan ju inte sova hela dagen, haha.
 
Nu ska jag försöka sysselsätta mig lite tills det återigen blir dags för att sova. Hejsvejslingonfejs!

Härligt väder

När vi vaknade gick Conny upp ur sängen för att kolla ut, och han blev superglad över vad han såg! Vacker rimfrost i träden, klarblå himmel och strålande sol. Så himla fint! Jag kände direkt att JAG VILL FOOOTAAAA! Haha.
Men nu så är det inte blå himmel och sol. Under bara kanske 10-20 minuter gick det från klarblå himmel till detta? Dock är det nog bara dis, hoppas det försvinner snart hahaha.
 
Conny ska gå på  nån promenad med Jack, och efter det ska vi nog ta bilen och åka någonstans längre ut så jag kan ta kooooort. Yaaay! Hahaha.
 
Annars ska jag väl se till o läsa lite i kursböckerna, blev ändå inte så igår, somnade haha. Sov för lite den natten så tog igen mig lite.
 
Vad ska ni göra en härlig dag som denna? Det är ju bara typ -11 grader ute här tror jag, så en promenad hindrar en ju inte!

En TV-hylla fattigare

Nu har vi nyss sålt min TV-hylla, till ett par skåningar som skulle till Jönköping idag och tog genvägen över Linköping, tänkte dom? Förstår inte riktigt genväxen på 24x2 mil extra, men det är inte mitt bekymmer hahahaha.
 
Men nu finns det i alla fall mycket mer plats att ställa alla flyttkartonger! Vi flyttar ju i februari (vet inte om jag nämnt det här? Vi flyttar i alla fall till Johannelund den 2 februari) och i en liten lägenhet som denna är platsen inte överflödig hahaha.
Men nu kan vi packa mera! Skönt, hehe.
 
Idag har jag haft två föreläsningar, en i cellbiologi (som var väldigt seg, han stod och babblade lite väl länge om samma sak, vilket blev extra segt när man redan kunde endel om i princip allt, haha) och en i vetenskaplig metod, analys och statistik, eller vad den nu heter haha.
Blev så sjukt hungrig på slutet att jag nästan dog, haha. Har bara fått i mig en smoothie än sålänge, men de kom ju för att hämta TV-hyllan mitt i alltihop så har inte riktigt hunnit med mer.
Men nu ska jag se vad jag kan få i mig och så ska jag väl läsa lite i de fina kursböckerna, men även ta det lugnt och ha det skönt.
 
Ha en trevlig helg, fina ni!

En tur på stan

Idag åkte jag ner till stan vid ett och mötte upp M.B. Vi gick runt lite och jag köpte faktiskt lite saker. Ett par shorts och ett par kortbyxor från Gina Tricot och en tjocktröja och två sånnadära bandeu-BHar eller vad de heter, från BIKBOK. Rea is najs, you knåååw!
Och det var äldigt trevligt att umgås med fina M.B! Vi ses för sällan, blöhööö.
Efter stan åkte vi hem till mig, åt lite nudlar, kelade med katten och pratade lite. Det var trevligt.
 
Nu sitter jag själv hemma och äter ännu mer nudlar (hööööngrig) och dricker Fanda Wildberries, yumyum!
 
Om jag kommer ihåg och orkar kan jag ta kort på det jag köpte och lägga upp här, men ska nog inte lova nått, ehhehehehhee.
 
Sen ska jag nog läsa lite i cellbiologiboken. It is interesting!

Parasitic nematode

Haha åh, en på facebook hade gillat en bild på en sida, och eftersom den var rolig kollade jag andra bilder på den sidan, och såg sen nått som fick mig att se detta hahaha.
 
Parasitic nematodes, som tydligen är en typ av rundmask, är en parasit som lever i typ allt verkar det som. Vi själva har tusentals sådana i kroppen men de märks oftast inte (bara vissa kan ge sjukdomar) och jag misstänker att vi skulle märka mer om de plötsligt inte var där. Vissa sådana parasiter kan tydligen få sitt värddjur att göra saker. Som en viss art som invarderar myror kan få dem att klättra upp i ett träd, vifta på rumpan för att få fåglars uppmärksamhet. När myran blivit uppäten har parasiten lugnt och tryggt kommit över till fågeln.
 
Toxoplasmos är även en sådan typ av parasit - en sådan parasit som orsakade min synskada. De finns tydligen först hos möss och gör dessa orädda för katter. Sen så får katterna dessa, och det är därför gravida inte ska vara runt katter.
 
En kille hade dödat en spindel, och såg sen en enooorm mask ringla ut ur den. Denna är ganska uppenbart mycket större än vad de brukar, men man undrar ändå hur den kunde få plats i spindeln och ändå överleva?
 
 
 
Sitter och läser om toxoplasmos nu. Det är både intressant och lite läskigt, och gud så häftigt det vore att forska om detta!
 
Nu kommer jag ju vilja veta typ allt om denna parasit, haha.

Första dagen

Idag var det första dagen på nya terminen. Vi hade första föreläsningen för Genetiken och Cellbiologin. Det kan nog bli intressant, det!
Vi slutade vid tolv, och då köpte jag Genetikboken på bokhandeln i Kårallen, hade inte råd med mer för behövde ladda på busskortet med månadsbiljett haha. Imorron ska jag köpa Cellbiologi- och Mikrobiologiboken. Varför köpa Mikrobiologin när vi inte ska ha den förän senare? Jo, det är ett paketpris på dom så man sparar 110 kr, och man kommer ju ändå behöva den senare så varför inte passa på?
 
Ska antingen senare idag eller någon dag snart ladda upp fler Australienbilder. Ellen ville det, så om ingen annan vill det gör jag det ändå, för hennes skull, mjeheheheheh!
 
Men vi får se när det blir, har lite saker att fixa.

Framtid i Australien

En sak jag är säker på att jag vill göra någon gång är att flytta till Australien och plugga eller jobba där i alla fall några månader. Minst 3-6 månader. Detta är en sak jag tänker göra, och gärna så snart som möjligt.
 
Varför utomlands, och varför Australien?
Jo, jag vill gärna uppleva andra länder, kulturer, klimat, personer.. Jag vill gärna resa till olika ställen i världen genom mitt liv, med både Conny och andra vänner.
Australien blev intressant för mig främst för att mina kusiner, moster och hennes man bor där. Inte så konstigt, direkt.
Men när jag var där förra vintern växte längtan att vara där en lite längre tid ännu mer. Det var såå härligt!
Klimaet var härligt (kanske för det var sommar, haha, men det är ju ändå inte riktigt samma som här), personerna var trevliga (inte massa sura miner och blickar, folk hälsade, var hjälpsamma och allmänt trevliga), och det var bara nått med känslan av att vara där. Allt var så härligt! Det var vackert och fint och... ja det går inte riktigt att beskriva.
 
Om jag ska plugga eller jobba när jag åker dit visar sig. Jag tror även Conny vill följa med, han kan säkert också hitta nått jobb eller nått intressant att läsa. Vi får bara se till att kunna försörja oss, vill ju inte bo hos min moster hela tiden och att bo i Australien är inte särskilt billigt, nästan ingen har råd att bo själv sådär, i alla fall inte i städerna eller så.
Jag vill trots allt gärna pluga/jobba i Sydney. Jag vill resa runt lite också såklart, men där känns nog mest som "hemma" eftersom mina kusiner bor strax utanför Sydney, i New Port.
 
Jag vill gärna åter igen besöka Turonga Zoo, Blue Mountains och Bondi Beach. Men även se mer av Sydney och Australien i övrigt! Åh, villditvillditvilldiiiiiiit!
 
Här kommer några bilder från förra vintern, som jag förvisso laddat upp innan men känner lite att de ändå passar till inlägget. Såg även att jag verkar glömt att förtsätta efter nyår? Oups hehehe jag är visst bra på detta. Vill ni att jag fortsätter eller ska jag helr enkelt bara skita i det?
How many scinece jokes do you get?

 
ÄLSKAR sånna här skämt, hahahahahahha! Åh! En av mina favoriter är nog heterozygoats, HAHAHA.

Tentaångest

Har omtenta på lördag, i Allmän Kemi 2, BLÄÄÄÄÄÄÄRRRGGHHH!!
Inte kul alls, har pluggat alldeles för dåligt och känns inte alls bra.
Men har haft ett dött huvud, mensvärk, otroligt jättesvårt att sova och massa som fårr mig oförmögen att koncentrera mig riktigt ordentlige. För en stund sen var jag helt uppgiven och ville bara skita i allt ihop och ba JAG KLARAR INTE DET HÄR BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL! Men nu känns det lite bättre. Vet inte om jag kommer klara det, men ska plugga på den tentan jag inte klarade (har själva tentan och skrev ut lösningarna från mejlen) och den i labbhäftet. Sen får vi se vad jag behöver läsa mer på. Tills nu har jag sammanfattat mina anteckningar i mitt lilla block, men har inte gjort det allra sista (det var då tentaångesten blev som värst, ehhe) så får se om jag gör det senare.
 
Och nu hade jag skrivit mer egentligen men råkade komma åt nån knapp så försvann det, SUCK!
Menmen, skrev först nått om att klarar jag det inte nu, klarar jag det säkert nästa gång. Nån annan gång. Då kan jag nog lite mer, lixom.
 
Menmen, får ta om även det roliga jag tänkt berätta... JAG KLARADE BIOKEMIN! Blev så sjukt glad och lättad när jag såg att jag klarade den. Victor sa igår att resultaten var uppe på studentportalen, så jag gick in helt beredd på ett underkänt, men se jag KLARADE DEN! Såååå sjukt skönt! Den hade INTE varit rolig att göra omtenta på, med tanke på att det var så sjuuukt mycket och sjuuukt krångligt. Pjuh!
 
Just det... jag lovade ju mig själv att få köpa de snygga skorna om jag klarade den tentan!
 
 
Nu måste jag väl skaffa e-baykonto och paypal och allt, men bröööl så jobbiiiiiigt!
Aja, får bli när jag gjort denna tenta, och klarar jag denna ska jag nog unna mig ytterligare nått. Hmmm... En kattlampa från Chilli tror jag, som matchar den jag fick i julklapp! Ja, det blir nog bra, tihi.

Ny fån

Jag hade tänkt att ta kort på mina julklappar och lägga upp bilderna, men det har inte riktigt blivit av än haha. Dåligt av mig!
 
Men jag kan lägga upp en bild på min fiiiiiinfina väska jag fick!
 
I löööv it! Awesomeness på hög nivå lixom.
 
Sen har jag fått en kappa, en bok med glassrecept, pengar, två roliga böcker (Vad är vetenskap och 100 andra jätteviktiga frågor och Första hjälpten vid akut sockerbehov), en elefantformad tekanna och en lång klänning, med som underklänning eller så då den är genomskinlig (Fick den av australiensarna). Det var nog allt, and I am happy! Och förresten, sen fick man ju såklart en chokladtomte av pappa o Jill (tillsammans med pengarna) men det har man fått några år i rad nu, hehe.
 
 
 
Och så har jag gåt toch blivit med smartfån! Har funderat ett tag och velat fram och tillbaka över om jag ska köpa en och vilken. Men när min andra tappade en skruv kändes det som att okejdå, det är nog dags nu.
Det blev en Samsung Galaxy SII. Har frågat många om råd och de som har en sån har typ "KÖP DEN DEN ÄR SVIIIINBRAAAAAA!!!" för att summera det hela. Och hittills håller jag med. Har ju inte haft den en vecka än men hittills är jag mer och mer nöjd! Det enda är att den är väääldigt stor, men jag vänjer mig nog ganska snabbt haha. Har ju i princip redan vant mig vid att ha en smartfån, nu är det bara storleken kvar att vänja sig vid.
 
 
Den är väääldigt lätt och tunn, haha. Har ett skal till nu, och med det blir den alldeles lagom, ligger bra i handen och allt.
 
Så om ni funderar på en smartfån och vill ha en bra till ett vettigt pris, köp en Samsung Galaxy SII.
Det finns en SIII också, men det är tydligen inte överdrivet mycket skillnad på den och den ovan.

Kattvakter

Vi ska vara kattvakter i två veckor, från och med söndag! Åh, glaaad!
Och med kattvakter menar jag inte gå dit och mata katten, utan att ha katen här.
Vi ska ha Connys pappas misse här, eftersom dom ska iväg utomlands två veckor och inte vill att han ska behöva gå ensam hemma, speciellt inte nu när han nyss förlorat sin kompiskatt.
Men det ska bli såå mysigt att ha en liten kissemiss här, hihi!
 
Jag har ingen bild på deras katt, har bara träffat den en gång för ett par dagar sen, men ni kan få en bild på söta totte, eftersom han ändå är en fluffig misse.
På denna bild är han liten, det var förra hösten nångång, men han har lite dendär blicken när han tigger vid matbordet. "Men jag ääääär ju så söööööööööt, kan jag inte få en litenliten mumsbiiiiiiit? Pliiiis?"
Han vet ju att han är söt också, haha.

Gott nytt år!

Jag vet att jag inte bloggat om jul eller nått sånt, men har varken haft ork, lust eller mycket tid. Vi firade jul från lördagen den 22 till onsdagen den 26, haha, en gång om dagen förutom den 25 då det var två. Men det har varit trevligt, och är glad över att det bara vart två julbord.
 
Nyår däremot fick jag lust att skriva om! Hade ett så otroligt roligt och mysigt nyår, ni anar inte! Vi var sammanlagt åtta pers, och tre av oss var ungdomar, hahaha. Men alla där var så himla goa och glada! En av dom hade inte jag och Conny träffat förut (var där förrförra året) och hon gav alla en stor kram när hon sa vem hon va o allt, uuunderbart! Hennes syster gjorde samma sak förrförra året (Det är hon som har stugan) och var så glad att man kom dit även fast man aldrig setts tidigare. Älskar kramgoa människor!
 
Vi kom dit och dom började fixa med kalkonen direkt (alltid kalkon till huvudrätt där, sjukt gott blev det, åh!) eftersom den ska vara inne i ugnen ett x antal timmar. Vi satt och pratade och sen började vi nyårspynta. Både där vi skulle äta och även oss själva. Det som inte kommer synas på bilderna nedan är att mina naglar som först har ljusblått nagellack jag glömt ta bort även nu har massa rött glitternagellack över, haha. Och en guldstjärna på tummen.
 
Och ja, nyårspynt är en självklarhet där. Marie, stugans ägare, blir som ett barn på julafton (eller ja.. nyårsafton hehe) och är så glad och verkligen full av energi! Det är så himla härligt, haha. Hon kan verkligen inte sitta still för att hon tycker det är så roligt och det smittar verkligen av sig, haha.
 
 
De bilderna på nyårspyntandet är endast work in progress, glömde ta de slutliga bilderna sen, haha. Sen så får ni ursäkta en nästan lite för nära närbild på mig bland bilderna, men den bilden visar bäst glittret i ansiktet. Ja, jag har en temporary tattoo i ansiktet, glitter, sprayfärg i luggen och en krona. Det är så det är därute, haha. Gillar att ett par bilder lyckades fånga ett par människors miner i inte allt för glada grimarser, men alla var glada - tro mig!

Bilden längst ner är förövrigt från idag, men tyckte om den haha. Lilla Mio kom in och var jättebusig och Conny busade lite med honom, och voffsingen blev jätteglad. Åh, underbaaauuuuurt!
 
Och ja, bildenra är tagna med min mobil. Det är ganska nice att ha en mobil som tar helt okej bilder. Dom är inte bra, men helt okej!

RSS 2.0